הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הצצה אחרי חודשיים למגירת ההפתעות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2011 08:51

ענת
ענת
מדהימה!!!!!!כל הכבוד!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2011 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדה.... כתב:
תודה בנות יקרות
אכן קמתי היום מרוצה מעצמי!
ובנוסף הלכתי לארון ונזכרתי בג'ינס מהמם שקניתי בחורף שעבר כי הוא היה בסייל מטורף ואמרתי בשביל מחיר כזה שיישב בארון מתישהו אכנס אליו.
והפלא ופלא היום הוא אפילו רופף!!!! איזה כיףףףף!!!
באמת שום קליק לא שווה את זה

כיףףףףף
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 15:29

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
בלונדה אמיצה, King-dude

מצד אחד אני גאה בך שלא לקחת כלום, מצד שני מדובר בתמרור אזהרה! השומן האכזר מתחיל איתנו במשחקים קטנים: התשוקה הזאת שצצה בצורת מחשבות, שמתורגמת למעשים, אז בהתחלה רק הולכים למטבח לא ברור בשביל מה, אחר כך "רק" פותחים את המגירה מסתכלים ולא לוקחים כלום, אבל אם זה ימשך זה יגרור גם לקיחה של איזו שקית, אולי בשלב הראשון "רק" תדברי עם השקית ולא תפתחי, אבל מי יודע אם בסופו של דבר גם תטעמי...

אז טוב שאת עם היד על הדופק ומלשינה על עצמך כאן. את מחוננת! אולי תשקלי לבטל את מגירת ההפתעות? הרי החטיפים שם לא בריאים והילדים שלך לא באמת צריכים את הזבל הזה. ואם מתחשק להם, אפשר לקנות להם ממתק כשיוצאים לגן המשחקים או לבילוי בקניון מחוץ לבית. ככה לא יהיו לך אויבים בבית, ואת תהיי רגועה בראש, בעלך יהנה מאישה חתיכה, וילדייך יהנו מאמא רגועה, בריאה וחתיכה.

אם לא, לפחות תשני לה את השם. ברגע שאת קוראת לה "מגירת ההפתעות" יש לה קונוטציה חיובית שעושה לך חשק לפתוח ולהתפתות. תחשבי על שם אחר שידחה אותך: "מגירת הרעל", "מגירת הזבל". לא מגירת הדברים האסורים - כי גם אז יתחשק על מה ששם. זה יצור אנטיגוניזם ומסכנות - למה לי אסור?

תחשבי על זה. חגית. Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 15:18

רבקה
רבקה
בלונדה יקירה את מדהימה
כל הכבוד על השיחת נפש עם האדם החכם שזאת את
וההצלחה בעמידה בפיתוי
יש לך כוח רצון אדיר והנצחון בידך
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 12:59

dany
dany
וואונחושה כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 12:29

נחושה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 11:22

dany
dany
וזה התענוג הגדול ביותרsmile

בלונדה.... כתב:
תודה בנות יקרות
ובנוסף הלכתי לארון ונזכרתי בג'ינס מהמם שקניתי בחורף שעבר כי הוא היה בסייל מטורף ואמרתי בשביל מחיר כזה שיישב בארון מתישהו אכנס אליו.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 11:14

שאפתנית
שאפתנית
תענוג!!

בלונדה.... כתב:
תודה בנות יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 11:00

בלונדה....
בלונדה....
תודה בנות יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 10:30

1103
1103
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם!!!
אז אחרי שבוע לא קל מבחינה פיזית ונפשית והתמודדות עם מיליון דברים על הראש הגיע הסופ"ש.
אני יכולה לומר לכם שאחרי כמעט חודשיים של דיאטה רצינית כולל שישישבת ללא מתוק יומי/שבועי/חודשי אתמול מגירת ההפתעות נפתחה ולא בשביל הילדה אלא בשבילי.
נשבעת שלא נשברתי ולא נגעתי בכלום!!! אבל זאת היתה הצצה עם רצון עז לקחת משהו ופשוט להתחיל לבלוס ולבלוס .
מצאתי את עצמי מדברת לעצמי בקול רם תוך כדי הסתכלות עם עיניים של שימי תבורי על-ההפתעות שם.
עכשיו יגידו כאלה מה????? מגירת הפתעות??? מה את מתגרה בגורלך??? מה את עושה לעצמך ניסויים???
אז אני לא יכולה שלא יהיה לי כלום כי יש לי נסיכה בת 3 שכן יש לה צורך לזה מידי פעם ושתבינו הילדה שלי היא הכי לא ילדת חטיפים וזה לא בא בשום פנים ואופן על חשבון אוכל .
במגירה יש שלושה דברים עיקריים: צ'יפס בשקיות קטנות המיני, קליק(2חבילות) ומרשמלו.
שתבינו שכזה דבר יכול לעמוד אצלי לפחות חודש אם לא יותר כי הקליק הולך לצנצנת קטנה שעומדת על השיש והילדה הולכת לגן עם עיגול של קליק בכל יד ואולי פעמיים בשבוע היא אוכלת צ'יפס.
בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שאתמול חפרתי לחטיפים ודיברתי אליהן וכבר דיימינתי את הטעם אבלללל אמרתי לעצמי שברגע שעיגול אחד של קליק ייכנס לפה כל החבילה תאכל.
אז סגרתי את המגירה וידעתי שתיכף יעבור מיד הכנסתי לפה שלושה ריבועי מסטיק אקוואה כדי לקבל את הבום המתוק שהייתי כל כך צריכה להתנחם בו והלכתי לישון.
אני מקווה שהמחשבה והפתיחה של המגירה לא תחזור שוב במיוחד לא בשבילי!
היום גאה בעצמי היה לא קל לסרב לצרכים ולמחשבות.
מאחלת לכם יום מקסים מלא מלא שליטה.
ששום לחם/חטיף/שוקולד או סתם תפוז וקלמנטינה לא יישברו אתכם.
נשיקותתתתת
edited by בלונדה.... on 12/15/2011

בלונדה יקרה
כל הכבוד על שעמדת בגבורה מול מגירת ההפתעות,ושתוך כדי השיחה איתם,עמדת בפיתוי,
אך כמו שכתבתי לך בפוסט אחר,למה לך להעמיד עצמך בניסיון וכמו שמירי אומרת לאכול אותך או לא.היום הצלחת להמנע מהנגע אך מי יודע מה יהיה מחר?
את כותבת שביתך לא ילדה של חטיפים כזו היתה גם ביתי כשהיתה קטנה ונשארה כזו,אך מי את חושבת
שאכל את שקית יום ההולדת שהיתה מביאה מהגן,-אני.לכן אני עדיין חושבת שכדאי להכניס הפתעות מסוג אחר למגרה,
פעם בשבוע תקני לה את שקית הצ"יפס הקטנה להנאתה,את שקית הקליק כמובן שתחזיקי בבית אם זה מה שעושה טוב בדרך לגן,
כל פעם כאשר תרצי להפתיעה תדאגי שבמגרה תהינה הפתעות מסוג אחר שישמחו את ביתך המקסימה.
יום נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 10:01

פפריקה
פפריקה
בלונדה יקרה
אין מילים בפי-
מזל שיש אמוטוקונים.
קבלי:ApplauseApplauseApplause
bowbowbowWoo Hoo!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 09:09

הסמויה
הסמויה
בלונדה - את צריכה להיות גאה בעצמך
וזה לא שווה את זה
עדיף להיות ראויה לבגדים החדשים שרכשת לעצמך
את ממש ממש מחוננת
תמשיכי כך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 08:50

dany
dany
וגם אני אוסף ואחרה........................מחוננתApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 08:19

קרולין
קרולין
בלונדה יפתי,
בראבו!!! את מ ח ו נ נ ת ו מ ד ה י מ ה!
נשיקות ואחלה סופ"ש
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 08:16

נינוש
נינוש
בלונדה יקרה
כמו שנחושה אמרה , לא שווה לא שווה
מה שכן שווה זה המחמאות
תמשיכי כך את מחוננת!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 08:15

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד על העמידה האיתנה בלונדה.
זה באמת לא מובן מאליו ורוב המפגשים האלה מסתיימים עם בליסה של המתוק בתוך פינו והנה את התגברת על זה ואין יותר כייף מזה.
בטן שטוחה ואושר שלא נפלת בפח הזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 07:55

נחושה
נחושה
בלונדה יקרה,
זה חלק מהתהליך, הצמתים האלו של השד הפנימי שמנסה אותנו שולי נשחרר קצת, מה יקרה אם ניקח לטעום וכד'.
כל הכבוד שניהלת את השיח הנ"ל ויצאת ממנו מחוננת
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 07:21

דרך המלך
דרך המלך
מצטרפת לאקו.. מה נותר לומר לך את פשוט מחוננת!!!!
ובהחלט מגיע לך שתהיי גאה בעצמך....
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 07:02

אקורדיאון
אקורדיאון
מה נותר לי לומר לך יקירה,מחוננת!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2011 06:57

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם!!!
אז אחרי שבוע לא קל מבחינה פיזית ונפשית והתמודדות עם מיליון דברים על הראש הגיע הסופ"ש.
אני יכולה לומר לכם שאחרי כמעט חודשיים של דיאטה רצינית כולל שישישבת ללא מתוק יומי/שבועי/חודשי אתמול מגירת ההפתעות נפתחה ולא בשביל הילדה אלא בשבילי.
נשבעת שלא נשברתי ולא נגעתי בכלום!!! אבל זאת היתה הצצה עם רצון עז לקחת משהו ופשוט להתחיל לבלוס ולבלוס .
מצאתי את עצמי מדברת לעצמי בקול רם תוך כדי הסתכלות עם עיניים של שימי תבורי על-ההפתעות שם.
עכשיו יגידו כאלה מה????? מגירת הפתעות??? מה את מתגרה בגורלך??? מה את עושה לעצמך ניסויים???
אז אני לא יכולה שלא יהיה לי כלום כי יש לי נסיכה בת 3 שכן יש לה צורך לזה מידי פעם ושתבינו הילדה שלי היא הכי לא ילדת חטיפים וזה לא בא בשום פנים ואופן על חשבון אוכל .
במגירה יש שלושה דברים עיקריים: צ'יפס בשקיות קטנות המיני, קליק(2חבילות) ומרשמלו.
שתבינו שכזה דבר יכול לעמוד אצלי לפחות חודש אם לא יותר כי הקליק הולך לצנצנת קטנה שעומדת על השיש והילדה הולכת לגן עם עיגול של קליק בכל יד ואולי פעמיים בשבוע היא אוכלת צ'יפס.
בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שאתמול חפרתי לחטיפים ודיברתי אליהן וכבר דיימינתי את הטעם אבלללל אמרתי לעצמי שברגע שעיגול אחד של קליק ייכנס לפה כל החבילה תאכל.
אז סגרתי את המגירה וידעתי שתיכף יעבור מיד הכנסתי לפה שלושה ריבועי מסטיק אקוואה כדי לקבל את הבום המתוק שהייתי כל כך צריכה להתנחם בו והלכתי לישון.
אני מקווה שהמחשבה והפתיחה של המגירה לא תחזור שוב במיוחד לא בשבילי!
היום גאה בעצמי היה לא קל לסרב לצרכים ולמחשבות.
מאחלת לכם יום מקסים מלא מלא שליטה.
ששום לחם/חטיף/שוקולד או סתם תפוז וקלמנטינה לא יישברו אתכם.
נשיקותתתתת
edited by בלונדה.... on 12/15/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הצצה אחרי חודשיים למגירת ההפתעות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!