13/12/2011 21:51
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירה, אכן היה יום נפלא, בשורות טובות וסיום בשליטה בלי פחמימות מחמש. מקווה שעבר כך גם עלייך ואם לא בדיוק אז מחר זאת הזדמנות מצויינת. לילה טוב וחלומות פז נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:40
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, מצטרפת לבנות.... העיקר שאת בסדר, במסגרת ובמודעות לשינוי. בהצלחה רבה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 17:37
 קרנושה Posts: 3420
|
העיקר שאת במסגרת. הכל בסדר מסביבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:49
 dany Posts: 19819
|
חיוש יקרה העיקר שאת שומעת את ההרצאה ומנסה ליישם ולהצליח במשימה. תמיד שמחה לשמוע ממך. ערב נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן יש ימים טובים ופחות טובים לכולנו והחשוב שכולנו כאן עם המון מוטיבציה . המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 13:20
 tal_f Posts: 900
|
יש ימים ויש ימים.. רק בלב שלי אני יודעת שכאשר אני משתתפת .. אני יותר במודעות והשמירה נעשית יותר קלה... מאחלת שיהיה לך שבוע רגוע ואכן אין כמו מירי והמסגרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 12:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה עם שאפתנית אין צורך בהתנצלות זה קורה לכולנו , לא תמיד בא לנו לכתוב ולא תמיד גם יש זמן לזה..... העיקר שאת בשליטה באוכל ועושה את העבודה כראוי יום מקסים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 12:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה אין צורך להתנצל, אנחנו מבינות. כולנו עסוקות ולא תמיד יש זמן לכתוב בפורום. דיינו שאת נכנסת וקוראת, מרגישה מחוברת ונעזרת בפורום ולא צריך יותר מזה. מאחלת לך שתמיד חייך יהיו מלאים בטוב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:53
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד שלום לכולם, ראשית, אני חשה צורך להתנצל על השתתפותי המועטת בפורום האהוב עליי... פשוט, לא מוצאת את הזמן ואת הכוחות, אבל קוראת בקביעות ועוקבת תמיד! אולי גם סתם אין לי חשק לכתוב... גם זה קורה לעתים... רק חשוב לי לומר שאני אוהבת ומודה על כל התמיכה והעידוד כל הזמן!
אין לי מילים כדי להודות לך מירי, אישית אישית, על כל התמיכה בפורום ובכלל... ההרצאה האחרונה על רעב ושובע הייתה חשובה מאוד, והזכירה לי לתרגל את האכילה בזמנים קצובים, ורק כשאני באמת רעבה!! מדהים לראות מירי היקרה, איך השנים עושות לך טוב כל כך, ועל אף ששמעתי את ההרצאה בעבר, תוכנה רק הולך ומשתבח (בדיוק כמוך!!!), ותמיד יש פרטים חדשים ותובנות חדשות!! כיף אמתי!!! אני אישית משתדלת מאוד, על אף העומס וכל העניינים, להקפיד על שלוש ארוחות בלבד, ולשמוע על הכללים!! מקווה שסוף סוף אצליח!! ושוב, אם אינני כותבת, זה לא מפני שהפורום לא חשוב לי, אלא כי סתם... יש גם ימים כאלה.. אז אל תכעסו, ובבשקה תקבלו בהבנה... ולסיום, מירי היקרה, אמנם אני גרה בירושלים, והקשר הוא ב-'שלת רחוק', לכאורה, אבל באמת רק לכאורה, מפני שגם ממרחק, אין לי מילים להודות לך על כל הטוב והחסד שאת משפיעה עליי!!! מאחלת לך שתקבלי בחזרה את כל הטוב והחסד שאת מעניקה לי ולכל האחרים!! אין דבר גאוני יותר מהאתר הנפלא הזה, וזו זכות גדולה להשתתף בו. אובהת את כולכם, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|