15/12/2011 05:13
 dany Posts: 19819
|
אצלי דווקא לא והיה לי אחרי צהריים הפוך לחלוטין
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ממש כך ואצלי מידי פעם יש איזו הרבצה של כמה שעות שינה בצהריים וזה מסדר אותי הלאה............................. אקורדיאון כתב: חחחחח הכל עניין של הרגל כמו עם האוכל. שיהיה לך יום נפלא. חחחח דנושה אנחנו ממש תאומות.אתמול זה היה אותו צהריים. edited by dany on 12/15/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
ממש כך ואצלי מידי פעם יש איזו הרבצה של כמה שעות שינה בצהריים וזה מסדר אותי הלאה............................. אקורדיאון כתב: חחחחח הכל עניין של הרגל כמו עם האוכל. שיהיה לך יום נפלא. חחחח דנושה אנחנו ממש תאומות.אתמול זה היה אותו צהריים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 20:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקה כתב:
בלונה מתוקה על העייפות תתגברי העיקר שהכל יסתדר והנפש והגוף מצליחים לשלוט על הפה וכמובן היד שמכניסה לפה אין כמוך כמו שאמרתי הכל מסתדר ואת נשארת רזה ממני בהמון אהבה
תודה רבקוש! נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 17:50
 רבקה Posts: 8411
|
בלונה מתוקה על העייפות תתגברי העיקר שהכל יסתדר והנפש והגוף מצליחים לשלוט על הפה וכמובן היד שמכניסה לפה אין כמוך כמו שאמרתי הכל מסתדר ואת נשארת רזה ממני בהמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 14:21
|
dany כתב:
ממש כך ואצלי מידי פעם יש איזו הרבצה של כמה שעות שינה בצהריים וזה מסדר אותי הלאה............................. אז זהו דנילה שלי אין את אופציית שנ"צ אבלללל מתרגלים גם לזההה אקורדיאון כתב: חחחחח הכל עניין של הרגל כמו עם האוכל. שיהיה לך יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 12:02
|
ממש כך ואצלי מידי פעם יש איזו הרבצה של כמה שעות שינה בצהריים וזה מסדר אותי הלאה.............................
אקורדיאון כתב:
חחחחח הכל עניין של הרגל כמו עם האוכל. שיהיה לך יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 08:52
|
חחחחח הכל עניין של הרגל כמו עם האוכל. שיהיה לך יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 07:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, שמחה לשמוע שכל הבעיות נפתרו אתמול ועכשיו נשארת רק עם בעיית העיפות ואני מאמינה שתפתרי אותה במהלך סוף השבוע. שיהיה לך יום מוצלח !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 06:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה מאחלת לך יום מלא אהבה ועמוס בדברים טובים נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 06:28
|
בוקר בנות יקרות. דני וטלוש אני לא יודעת איך אתן מחזיקות מעמד עם מעט השעות שאתן ישנות אני עוד שניה נופלת. הלכתי לישון בשעה 3 לפנות בוקר וקמתי ב-6 לקולה של הנסיכה. ישנתי שלוש שעות בנוסף ל4 שעות שישנתי אתמול בקיצור חוסר שינה מוחלט ! עייפות! ועיניים נפוכות! אבללללל הקפה כבר ביד ואין ברירה אלא לתפקד!!! אז מאחלת לכן בוקר נפלא והמון המון בריאות ואנרגיות חיוביות!! אוהבת אתכןןן נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 05:21
|
איך סיימת את הפוסט הזה????????
בקיצור שאלה יהיו הצרות שלנו!!! כן זו צריכה להיות דרך החשיבה......... מעולה יום נפלא ואת פשוט מחוננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלונדה.... כתב:
היי בנות יקרות!!! כיף להיכנס לפה ולקרוא את האכפתיות שלכן... אז ככה היום היה די חוסר מצב רוח במהלך כל היום הייתי די נסערת מהכל אבל מזל מזל מזל שאני עובדת עם ילדים ואז החיוך המאולץ הפך להיות אמיתי!!! מבחינת האוכל אכלתי רגיל בבוקר עם היוגורט התפוח והקוואקר ובצהריים קלח תירס עם שניצל טיבעולייט וסלט קטן ועד עכשיו מים מים מים. אחר הצהריים הגעתי מהעבודה ועבדו אצלי בבית הדוד שמש סודר והצליחו להציל את המרצפות .... אז האויר קצת ירד ונכנס קצת רוגע ועכשיו ניקיון יותר גרוע מפסח , נכנס לי אבק לתוך הארונות מטבח ובמקומות הכי לא צפויים. אבל טוב שנגמר ועד יום חמישי אני מאמינה שאסיים גם את הניקיונות.... בקיצור שאלה יהיו הצרות שלנו!!! הולכת להכין לי את ארוחת הפלפלים ואפגוש אתכן כרגיל מחר על הבוקר.. נשיקות ולילה טובם edited by בלונדה.... on 12/13/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 04:31
|
בלונדוש בוקר נפלא לך,חדש עם אנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:54
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
 כך שולחות לך עידוד ותמיכה בהמון אהבה
גם אני מצטרפת לחיבוק ולשרשרת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:38
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, אני גאה בך מאד על השליטה זה ממש לא מובן אליו. ואלו הם חיינו....הם מזמנים לנו מהכל אבל : "מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט" את מחוננת ,מדהימה ואחלה מודל לחיקוי לכולנו. נשיקות ורק טוב שיהיה לכם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:17
|
שמחה מאד לשמוע בסוף הדברים מסתדרים טוב....ואיזה כייף שאת מחייכת ובשליטה אין עלייך את אלופה!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:13
|
היי בנות יקרות!!! כיף להיכנס לפה ולקרוא את האכפתיות שלכן... אז ככה היום היה די חוסר מצב רוח במהלך כל היום הייתי די נסערת מהכל אבל מזל מזל מזל שאני עובדת עם ילדים ואז החיוך המאולץ הפך להיות אמיתי!!! מבחינת האוכל אכלתי רגיל בבוקר עם היוגורט התפוח והקוואקר ובצהריים קלח תירס עם שניצל טיבעולייט וסלט קטן ועד עכשיו מים מים מים. אחר הצהריים הגעתי מהעבודה ועבדו אצלי בבית הדוד שמש סודר והצליחו להציל את המרצפות .... אז האויר קצת ירד ונכנס קצת רוגע ועכשיו ניקיון יותר גרוע מפסח , נכנס לי אבק לתוך הארונות מטבח ובמקומות הכי לא צפויים. אבל טוב שנגמר ועד יום חמישי אני מאמינה שאסיים גם את הניקיונות.... בקיצור שאלה יהיו הצרות שלנו!!! הולכת להכין לי את ארוחת הפלפלים ואפגוש אתכן כרגיל מחר על הבוקר.. נשיקות ולילה טובם edited by בלונדה.... on 12/13/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:09
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, חשבתי היום על היום הנאחס שעברת, ואיך את מתמודדת איתו ורציתי להגיד לך שאני מאחלת לך שזה יהיה היום הגרוע ביותר שתעברי בכל החיים שלך, ומכאן רק לעלות והיות שהוא כבר מאחורייך נשאר לך רק להנות מהטוב שיבוא!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 21:02
 EFF Posts: 6417
|
כמה קשות התהפוכות בחיינו...כמה שאנחנו מנסים לחיות על מי מנוחות יש גורמים אובייקטיביים שמתערבים.. עצרי וחישבי על ההשיג המדהים שלך בתקופה האחרונה, על כך שאת עבורנו דוגמא ומעוררת מוטיבציה... ומקווה ש"בבוקר שאחרי" דברים יראו אחרת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 19:09
|
יקירתי מקווה שאת יותר טוב.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 17:36
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה, מקווה שהיום את הרבה יותר טוב. יש ימים כאלו שדבר גורר דבר וזה מהימים המרגיזים באמת. בא לך לצרוח ולבכות..אבל אני תמיד נוהגת להסתכל על חצי הכוס המלאה, אתה לומד כל מיני דברים בדרך..לומד שהחיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן אותם וכו'. לומד שצריך לחתוך סלט כי אחרת תבוא הסופה והיא תקח איתך את המצפון.. מגירת הפתעות?-זה להביא אוייבים הביתה, את בודקת גבולות? אני מצליחה לשמור כמו שאקלית כשאין לי כאלו בבית. שוקולד למזלי לא עושה לי את זה. בקיצור, מחבקת אותך ומקוה שהיום את יותר טוב, שאת שומרת כי את הדלק של הפורום מה נעשה אם תשברי לנו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|