13/12/2011 16:38
 dany Posts: 19819
|
כך שולחות לך עידוד ותמיכה בהמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 14:03
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אכן, כשצריך לעשות שיפוצים זה מלחיץ, ואנחנו אוטומטית רוצים להתנחם במגירת ההפתעות... אני גאה בך שהמחשבות נשארו רק בראש. תסתכלי על זה ככה: כן הצלחת לישון 4 שעות למרות המחשבות (ולא שהפסדת 4 שעות).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 13:06
 tal_f Posts: 900
|
בלונדה תנשמי עמוק........ הכל הסתדר. אל תתני ללחץ להשפיע עליך מבחינת אוכל... בהצלחה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 12:40
 לייסי Posts: 623
|
היי בלונדה, לזה בדיוק התכוונה מירי: מסביב ייהום הסער - ואת חותכת סלט. כל הכבוד ! אני מצטערת על העצבים ועוגמת הנפש שיש לך - אבל בסוף הכל הרי מסתדר... תחזיקי מעמד - ואם תרצי אני תמיד כאן!!! אוהבת מאוד אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 12:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
יקירתי, נתקי את הטלפון ובהחלט אל תעני לאף אחד.. קחי את הזמן שלך עם עצמך להרגע ולחזור לעצמך... (אם בכל זאת יבוא לך לדבר , לשפוך לכעוס תתקשרי בכל שעה ).. לגבי שאר הפוסטים קחי את הזמן שלך ... העיקר שאת בשליטה באוכל למרות הכל... שולחת לך שוב חיבוקים וחיזוקים נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 11:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה רבה לכולן על התגובות החמות והמילים הנכונות. מצב רוח אין אבל זה לא יוביל אותי לאוכל. היו לי בערך מיליון טלפונים ולא עניתי לאף אחד פשוט אין לי כח לשמוע אנשים יש לי בילבולציה במוח! חייבת שקט מכולם. אתם בטח מכירים את זה שצוברים צוברים וצוברים ואז הכל מתפוצץ ביחד ופתאום מיליון דברים שבכלל לא קשורים לנושא צצים??? אז זה המצב... עכשיו חזרתי מהגנים של הבוקר ובאחת וחצי כבר יוצאת לגנים של הצהריים ובינתיים הולכת לחתוך לי סלט לארוחת צהריים. . נשיקות ותודה לכולם.... edited by בלונדה.... on 12/13/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:44
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה לפעמים הצרות מזדמנות אלינו ללא רצוננו מתוקה את הרי יודעת שבסופו של דבר הכל יסתדר וגופך יגיב ויאמר לך תודה על שלא העמסת עליו פחמימה מקווה שנפשך נרגעה ורגועה הבוקר חשוב מאוד להמשך היום באיכות חיים שלווה חיבוק ענק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:29
|
בלונדה מה קורה איתך השמיעי קול??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:25
 יולי Posts: 754
|
היי, נכון, לפעמים צרות באות בצרורות מה שכבר כתבו כאן אבל כל הכבוד על שלא נפלת לפחמימות ובכלל שמסביב מהומה ואת חותכת סלט. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כשהולך אז הולך. אל את יודעת מה נאמר על כך ע"י המורה,מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. מקווה שהכל מאחורייך ,אנרגיות חיוביות חיוך וקדימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:19
 פפריקה Posts: 134
|
בלונדה יקרה, את ממש גיבורה. זה נשמע כאילו מישהוא מנסה אותך ואת נותנת פייט כמו שאת יודעת. כל הכבוד לך!!!!!!! אני מאחלת לך שמעז ייצא מתוק - ואם תצטרכי לרצף את כל הסלון/הבית-אז מה טוב. אני מקווה שתוכלי לקיים את יום שלישי שאת אוהבת כהלכתו אבל גם אם לא-כל עכבה לטובה. תמיד יש יום שלישי הבא... ואיזה כיף זה שלא פנית למגירת ההפתעות ואיזה יופי שאת משתפת. מגיע גם מגיע כל הכבוד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 08:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, אני מאחלת לך ולבני ביתך בוקר טוב ויום נפלא. אני בטוחה שאת בעיית הדוד השרוף והמרצפות אתם תפתרו ומסיבת יום ההולדת תהיה מהנה לילדה ולמוזמנים. כל הכבוד שלא נפלת על פחמימות מיותרות שהיו מבאסות אותך עוד יותר. אל תדאגי הכל יחזור על מקומו בשלום, מה שמצריך טיפול יטופל והשגרה המבורכת תשוב במהרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 08:09
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה מתוקה כמו שדני כתבה הצרות באות בצרורות ותמיד תמיד ברגע שאנו לא מצפים להם. אני מאמינה שהכל יסתדר בסופו של דבר,מגיע לך צל"ש שהפעלת את ההגיון ולא את הרגש, לא נתת למצב שנוצר ולשרשרת האירועים להחליש אותך ולא התפתת להתנחם במתוקים ובפחממות. אגב למי מיועדות ההפתעות שנמצאות במגרות.ברור שיש שם חתיפים שונים ומיותרים.אולי כדאי לטובתך, להחליף להפתעות מסוג אחר.הפעם היית נחושה ולא התפתת אך לעולם אין לדעת מה צופן העתיד בחובו. אני מקווה שבעלך יצליח לשנות את החלטת הבוס,באם לא תהיה ברירה אולי תדחו את האירוע בשבוע. בקשר למרצפות אני מאמינה שגם זה יבוא מקומו בשלום.העיקר שתמשיכי להיות חזקה ובשליטה. יום נהדר בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 07:32
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה א. מאחלת לך אחלא יום היום, מקווה שהכל יהיה לטובה אנו לא יודעים מה הסיבה אך את תראי גם אם הבית צריך שיפוץ קטן בסוף הכל יהיה טוב החיים לא פשוטים ואפילו קשים אך אל תשכחי פרופורציות אתם בריאים, הנסיכה חוגגת יום הולדת, וזה העיקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:55
|
אוי בלונדה יקרה לא נעים לשמוע.. קודם כל קבלי צלש שלא ברחת לפחמימות ולמתוקים את אלופה!!! ואיך שאת אמרת לי לפניי כמה ימים הכל יסתדר אני בטוחה בכך... אל דאגה .. יום ההולדת לנסיכה יהיה מדהים והיא תהנה (גם את העציץ הוורוד הכנתי לך כבר) הענין עם הבוס יסתדר בסוף ולגבי המרצפות גם זה יסודר קצת זמן קצת סבלנות .. תמיד הכי קל לנו לייעץ לאחרים מה שקשה לנו לייעץ לעצמנו... מאוד מבינה לליבך ומאוד מזדהה עם העצבים מזלך שלא פנית למגירת ההפתעות שלך אין עלייך את פשוט מחוננת!!! מאחלת לך היום יום מקסים מלא אנרגיות חיוביות חיוך על הפנים ואהבה.. שולחת לך חיבוקים ונשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:42
 dany Posts: 19819
|
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף ככה זה אף פעם צרות לא מגיעות אחת אחת אלא בצרורות................ אבל כל זמן שיש לך בן זוג נפלא וחיים טובים את הכל ניתן לפתור, אני יודעת לומר זה רק כסף זו באמת רק קלישאה ולעיתים כואבת עד מאד. אך אני בטוחה שתצליחו לפתור את כל הבעיות על הצד הטוב ביותר. שיהיה לך יום נפלא ואני מעניקה לך צל"ש שלא הלכת למגירת ההפתעות. חיבוק ונשיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם, אחרי רק 4 שעות שינה כשמתוכם הראש כל הזמן במחשבות גם 4 שעות לא ישנתי. אתמול היה לי יום ממש קשה ולא באוכל . הכל היה טוב עד הצהריים כשקיבלתי טלפון מבעלי שהבוס שלו החליט שמהרגע להרגע פשוט סופ"ש הבא הוא צריך לנסוע לאיטליה . מה שבסיטואציה אחרת היה בסדר גמור אבלל סופ"ש הבא אנחנו אמורים לחגוג לנסיכה יום הולדת שכבר הודענו ל70 איש,כמובן שאנחנו מקווים למזג אויר לטובתנו. בכל מקרה הוא אמר לבוס שלו שהוא לא יכול כי...ואז פשוט החצוף הזה לרגע חשב שהוא מנהל לנו את הבית והלוז ודיבר אליו ממש לא יפה, מה שהוביל אותו להיות עצבני מה שהוביל את שנינו לריב טיפשי שהמשיך כל אחר הצהריים ואז אחרי הארוחת ערב של הילדה אני באה להדליק את הדוד ובוםםם כל המתג התפוצץ ונשרף- כלומר אין דוד. מזל שהשמש הטובה זרחה אתמול ונשאר עוד טיפת מים חמים ואם זה לא מספיק אני עומדת וחותכת לי סלט כשהיה אפשר לחתוך על הדרך את המתח בבית אני רואה באמצע הפינת אוכל לכל האורך של הריצפה כאילו ניהיה לי פס האטה באמצע הבית!!!! כל הקרמיקה התרוממה ונוצרה גבעה- ראיתי שחורררר !! בעלי התחיל לשבור בעשר בלילה מרצפת אחת לראות שאין איזה פיצוץ למטה וככה התברר תוך כדי שיחה עם בעל מקצוע שצריך להרים בסביבות 20 מרצפות ואם זה לא מספיק צריך גם להרים אותם בעדינות כדי שלא יישברו מכיוון שבעל הדירה הקודם השאיר בשיא חכמתו 4 מרצפות בלבד!!! זה אומר שיכול להיות שאצטרף פתאום באמצע שום מקום לחשוב על לעשות ריצוף בכל הבית. ישבתי והתחלתי עד 24:30 בלילה להתחיל לפנות עם בעלי בשקט בשקט מרצפות שהוא איכשהו התחיל להוציא. בקיצור מצטערת על אורך הפוסט הייתי חייבת לשחרר קיטור. באוכל הכל היה בסדר למרות שמהשביזות אני יכולה לומר לכם שעלתה המחשבה באחת בלילה לפנות למגירת ההפתעות אבל הלכתי לישון. מקווה שהיום העיניין יפטר ונדע מה יעלה בגורל הריצוף... המשך יום טוב ובהצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|