13/12/2011 20:58
 EFF Posts: 6417
|
קרולין יקירתי..נכון נכון..ככל שמשתמשים יותר בזכותנו לבחור את מה שנכנס לגופנו ,אנחנו יוצאים מנצחים ומאושרים כי הבחירה הנכונה היא הקו המנחה אותנו.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 17:30
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת. כמה נכון...אנשים רואים אוכל ומסתובב להם בורג גדול במח..שיוצר חוסר שליטה והבנה מוחלטת כמה שצלחת אחת מספיקה ויותר. זה נראה מהצד חולני, בהמי וממש חסר כל פרופורציה ועצוב שכך. למזלנו, אנחנו במקום הרבה יותר טוב, עם עשייה והתמדה והשקעה שמשתלמת. התנהגות נאותה ונכונה סביב האוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:43
 dany Posts: 19819
|
כמה נכון
אקורדיאון כתב:
1103 כתב: נטע25 כתב: אצל מירי אנחנו לומדים הרבה על מודעות עצמית. כך אנחנו יכולים לראות "התנהגות אוכל" של אחרים וגם לפקח על שלנו. בימיי השמנמודים התפדחתי להיות השמנה ליד שולחן האוכל ולכן באירועים הייתי אוכלת מעט. אבל נראה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה  אנשים שמנים מרגישים לא נוח לאכול בנוכחות אחרים,נדמה להם שכולם מסתכלים עליהם,אך הם משלימים את מה שהחסירו כאשר הם חוזרים לביתם. נילי אכן הפיצוי בא לבד מול המקרר בבית ולכן חשוב לסלק את אוייבנו משם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 16:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
1103 כתב:
נטע25 כתב: אצל מירי אנחנו לומדים הרבה על מודעות עצמית. כך אנחנו יכולים לראות "התנהגות אוכל" של אחרים וגם לפקח על שלנו. בימיי השמנמודים התפדחתי להיות השמנה ליד שולחן האוכל ולכן באירועים הייתי אוכלת מעט. אבל נראה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה  אנשים שמנים מרגישים לא נוח לאכול בנוכחות אחרים,נדמה להם שכולם מסתכלים עליהם,אך הם משלימים את מה שהחסירו כאשר הם חוזרים לביתם. נילי אכן הפיצוי בא לבד מול המקרר בבית ולכן חשוב לסלק את אוייבנו משם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:50
 רבקה Posts: 8411
|
מצטרפת לדעת כולכן בנות אין מכוער מזה מלהעמיס וללעוס עד בלי די בחברותא מירי יקירתי תודה לך על השיעורים בהם למדת אותנו את חוקי החברה והיופי גם באכילה ובכלל שיהיה לכולנו יום עם אכילה שפויה וקל על הנשמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:43
 1103 Posts: 5022
|
נטע25 כתב:
אצל מירי אנחנו לומדים הרבה על מודעות עצמית. כך אנחנו יכולים לראות "התנהגות אוכל" של אחרים וגם לפקח על שלנו. בימיי השמנמודים התפדחתי להיות השמנה ליד שולחן האוכל ולכן באירועים הייתי אוכלת מעט. אבל נראה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה  אנשים שמנים מרגישים לא נוח לאכול בנוכחות אחרים,נדמה להם שכולם מסתכלים עליהם,אך הם משלימים את מה שהחסירו כאשר הם חוזרים לביתם. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אני... dany כתב:
אני מתנחמת לפחות בחברותא אני יודעת את הגבולות, כבר כתבתי כאן כמה וכמה פעמים , אם הייתי כל הזמן מסובבת באנשים הייתי רזה כגפרור.............חחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 10:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין היקרה שמחה לשמוע שהיתה לך אפשרות בחירה את צודקת בהחלט מכנסים מסוג זה או אירועים כלשהם אנשים מתנפלים על האוכל כאילו אין מחר והם חייבים לטעום מהכל שחס וחלילה לא יפספסו.. זאת הגדולה שלנו כחניכות של מירי שאנו יודעות את התורה בעל פה (לא תמיד מיישמות אבל בהחלט משתדלות) מקווה שנהנית בכנס מאחלת לך יום מקסים נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:14
|
dany כתב:
אני מתנחמת לפחות בחברותא אני יודעת את הגבולות, כבר כתבתי כאן כמה וכמה פעמים , אם הייתי כל הזמן מסובבת באנשים הייתי רזה כגפרור.............חחחחחחחחחחחח כל כך נכון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש כמוך גם אני בחברה מרגישה הרבה יותר בטוחה. יודעת שאנשים מסתכלים, יודעים שאני במסגרת ואז הרבה יותר קל לי לשמור על משמעת. dany כתב:
אני מתנחמת לפחות בחברותא אני יודעת את הגבולות, כבר כתבתי כאן כמה וכמה פעמים , אם הייתי כל הזמן מסובבת באנשים הייתי רזה כגפרור.............חחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 08:28
 נטע25 Posts: 16
|
אצל מירי אנחנו לומדים הרבה על מודעות עצמית. כך אנחנו יכולים לראות "התנהגות אוכל" של אחרים וגם לפקח על שלנו. בימיי השמנמודים התפדחתי להיות השמנה ליד שולחן האוכל ולכן באירועים הייתי אוכלת מעט. אבל נראה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 06:32
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 05:58
|
אכן כך אנשים מתנפלים כאילו אין מחר כולל שמנמודים. את מזכירה לי את הצילומים לתוכנית ישראל מבשלת הייתי המומה מהטרוף לקבל את המנות שבושלו,את כוס היין כשאני ויתרתי משהי לידי בחצי שניה לקחה לי כי "חבל". אנחנו עלינו כיתה מזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 22:02
 1103 Posts: 5022
|
קרוליין יקירתי זה ההבדל בין מי שנמצא בחוגים של מירי ומכיר את תורתה ובין אלה שלא ידעים את "יוסף" אשרינו שזכינו לחסות בצילה של מירי המדהימה וסופגים את התובנות שלה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2011 21:28
 קרולין Posts: 6651
|
היום הייתי בדן פנורמה בת"א בכנס מקצועי, ואיך מירי שלנו אומרת: אני אוהבת לראות אנשים איך הם מתנהגים....אז גם אני אוהבת .... וזה פשוט לא יאומן....כל הזמן אנשים הסתובבו סביב האוכל בבוקר עוגות, עוגיות, גרנולות וכו' וכו'.... צהריים צלחות עמוסות, כמה פעמים.... קינוחיםםםםם וכו' וכו' אנשים אוכלים כאילו אין מחר.... איפה המודעות, איפה הבחירה, איפה השליטה מהם והלאה....לא מוותרים על כלום! מה שכן היה שפע של אוכל , מגוון ובמפתיע דיי טעיםםם והיתה לי אפשרות ב ח י ר ה . שיהיה לכולנו תמיד את האופציה ל ב ח ו ר ולהיות במודעות ובשליטה. אמן. לילה טוב אוהבת, קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|