הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא תאמינו מה לבשתי!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/12/2011 17:05

בלונדה....
בלונדה....
בצקיסטית
קודם כל מזל טוב לאחיך!
בטוחה שנראת מצוין ואולי כדאי להתחיל להכניס שמלות למלתחה.. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/12/2011 16:56

1103
1103
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי חבר'ה,

ביום חמישי התחתן אחי הקטן. לכבוד האירוע, החלטתי להשקיע: הלכתי לסלון כדי להתאפר ולעשות פן.

והחלטתי ללבוש משהו שונה: קניתי... שמלה. תבינו, אני לא לובשת שמלות אף פעם. פעם אחרונה שלבשתי שמלה הייתה בחתונה שלי בשנת 2002. וזהו.
תמיד יש לי רגשי כזה שאני שמנה, שזה נראה עליי כמו שק וכו'.
להפתעתי גיליתי ששמלה זה דווקא נראה טוב (כנראה שחצאיות לא נראות עליי טוב אבל שמלות זה סיפור שונה לגמרי).

קיבלתי המון מחמאות, פרסמתי בפייסבוק, גם שם ה"לייקים" רצים. מה אני אגיד לכם, שווה לסתום את הפה wink

מאחר ולפני החתונה התרגשתי - נשנשתי כמה שבועות... אז רציתי להגיד תודה למירי על הסבלנות ועל החיזוקים. היא באמת אף פעם לא ביקרה ולא כעסה עליי - היא תמיד רק חיזקה אותי!

בצקיסטית יקרה
מזל טוב לנישואי אחיך אני בטוחה שניראית מליון דולר, אני מקווה שמחמאות ידרבנו אותך להמשיך לרזות.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/12/2011 16:48

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי חבר'ה,

ביום חמישי התחתן אחי הקטן. לכבוד האירוע, החלטתי להשקיע: הלכתי לסלון כדי להתאפר ולעשות פן.

והחלטתי ללבוש משהו שונה: קניתי... שמלה. תבינו, אני לא לובשת שמלות אף פעם. פעם אחרונה שלבשתי שמלה הייתה בחתונה שלי בשנת 2002. וזהו.
תמיד יש לי רגשי כזה שאני שמנה, שזה נראה עליי כמו שק וכו'.
להפתעתי גיליתי ששמלה זה דווקא נראה טוב (כנראה שחצאיות לא נראות עליי טוב אבל שמלות זה סיפור שונה לגמרי).
קיבלתי המון מחמאות, פרסמתי בפייסבוק, גם שם ה"לייקים" רצים. מה אני אגיד לכם, שווה לסתום את הפה wink

מאחר ולפני החתונה התרגשתי - נשנשתי כמה שבועות... אז רציתי להגיד תודה למירי על הסבלנות ועל החיזוקים. היא באמת אף פעם לא ביקרה ולא כעסה עליי - היא תמיד רק חיזקה אותי!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא תאמינו מה לבשתי!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!