11/12/2011 05:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן רבקוש אנחנו כאן שומרות ומגינות עליכן מכל רע רבקה כתב: לכן שנת הבוקר היא מתוקה המשמרת שומרת עלינו מכל רע ואפילו מאכילה אתן מדהימות אבל אחזור שוב גם לישון זה חלק מהשליטה אך הבנתי שאין מה לעשות איתכן הבוקר הוא שלכן ח ח ח חחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 04:48
 dany Posts: 19819
|
אכן רבקוש אנחנו כאן שומרות ומגינות עליכן מכל רע
רבקה כתב:
לכן שנת הבוקר היא מתוקה המשמרת שומרת עלינו מכל רע ואפילו מאכילה אתן מדהימות אבל אחזור שוב גם לישון זה חלק מהשליטה אך הבנתי שאין מה לעשות איתכן הבוקר הוא שלכן ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 04:47
|
אני כבר לא נלחמת עם ההרגל הזה, מסתדר לי טוב מאד עם סדר היום שלנו.
אקורדיאון כתב:
tal_f כתב: דני ואקו... מרצון לקום בשעה כזו??? דני צריך רק להמשיך ולנסות , זה כל מה שאפשר להבטיח... יום יום שעה שעה.. המון הצלחה הרגל של הרבה מאוד שנים והנסיונות עלים בתוהו כך שעדיף לקום מה גם שכיף לי עם הבוקר המוקדם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 17:53
|
רבקה כתב:
לכן שנת הבוקר היא מתוקה המשמרת שומרת עלינו מכל רע ואפילו מאכילה אתן מדהימות אבל אחזור שוב גם לישון זה חלק מהשליטה אך הבנתי שאין מה לעשות איתכן הבוקר הוא שלכן ח ח ח אכן שלנו בתענוג גדול ומברכות את המצטרפות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 16:20
 רבקה Posts: 8411
|
לכן שנת הבוקר היא מתוקה המשמרת שומרת עלינו מכל רע ואפילו מאכילה אתן מדהימות אבל אחזור שוב גם לישון זה חלק מהשליטה אך הבנתי שאין מה לעשות איתכן הבוקר הוא שלכן ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 15:45
|
miribelkin כתב:
דני ואקו מדהימות וכל אנשי הפורום היקרים שמשתפים אותנו גם בסוף שבוע. כף להיכנס ולראות שיש מישהוא שמקשיב, כי כידוע בשבת, הכי לא קל להיות בשליטה, יום נפלא צאו לשמש מחכה לכם בחוגים, עם הרצאת מוטיבציה לפני החג הקרב ובא...... אוהבת מאד מירי תודה יקירתי אנחנו במשמרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 15:45
|
tal_f כתב:
דני ואקו... מרצון לקום בשעה כזו??? דני צריך רק להמשיך ולנסות , זה כל מה שאפשר להבטיח... יום יום שעה שעה.. המון הצלחה הרגל של הרבה מאוד שנים והנסיונות עלים בתוהו כך שעדיף לקום מה גם שכיף לי עם הבוקר המוקדם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 13:00
|
מירי , עד עתה הכל על מי מנוחות מקווה שכך יסתיים לו גם היום.
miribelkin כתב:
דני ואקו מדהימות וכל אנשי הפורום היקרים שמשתפים אותנו גם בסוף שבוע. כף להיכנס ולראות שיש מישהוא שמקשיב, כי כידוע בשבת, הכי לא קל להיות בשליטה, יום נפלא צאו לשמש מחכה לכם בחוגים, עם הרצאת מוטיבציה לפני החג הקרב ובא...... אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 12:59
|
טלי מתוקה פשוט נגמר הלישון אז סתם לשכב במיטה זה ממש לא נעים...............[מתחיל לכאוב הגוף.
quote=tal_f]דני ואקו... מרצון לקום בשעה כזו??? דני צריך רק להמשיך ולנסות , זה כל מה שאפשר להבטיח... יום יום שעה שעה.. המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 12:45
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני ואקו מדהימות וכל אנשי הפורום היקרים שמשתפים אותנו גם בסוף שבוע. כף להיכנס ולראות שיש מישהוא שמקשיב, כי כידוע בשבת, הכי לא קל להיות בשליטה, יום נפלא צאו לשמש מחכה לכם בחוגים, עם הרצאת מוטיבציה לפני החג הקרב ובא...... אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 12:29
 tal_f Posts: 900
|
דני ואקו... מרצון לקום בשעה כזו??? דני צריך רק להמשיך ולנסות , זה כל מה שאפשר להבטיח... יום יום שעה שעה.. המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:44
|
תודה
ענת כתב:
dany כתב: ענתי זו השעה שאקו ואני נפגשות כל בוקר............ אפילו בשבתות..............חחחחחחחחחחחחח נחושתי גם אני הבטחתי הרבה הבטחות השבוע אבל זייפתי כמעט כל יום..........אכן לא קלה היא דרכנו. אך היות והיום רשמתי תאריך לפגישה................. אין אלא לנסות ולהתחיל לצמצם הפסדים והיקפים. בהצלחה לך ולי. שיהיה שבוע קל יותר נשיבוקים כל יום יותר מוקדם מקודמו אצלכן.... חיזקי ואמצי אל תוותרי ,קדימה איתנו על הגל חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:43
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ענתי זו השעה שאקו ואני נפגשות כל בוקר............ אפילו בשבתות..............חחחחחחחחחחחחח נחושתי גם אני הבטחתי הרבה הבטחות השבוע אבל זייפתי כמעט כל יום..........אכן לא קלה היא דרכנו. אך היות והיום רשמתי תאריך לפגישה................. אין אלא לנסות ולהתחיל לצמצם הפסדים והיקפים. בהצלחה לך ולי. שיהיה שבוע קל יותר נשיבוקים
כל יום יותר מוקדם מקודמו אצלכן.... חיזקי ואמצי אל תוותרי ,קדימה איתנו על הגל חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:42
|
ענתי זו השעה שאקו ואני נפגשות כל בוקר............ אפילו בשבתות..............חחחחחחחחחחחחח נחושתי גם אני הבטחתי הרבה הבטחות השבוע אבל זייפתי כמעט כל יום..........אכן לא קלה היא דרכנו. אך היות והיום רשמתי תאריך לפגישה................. אין אלא לנסות ולהתחיל לצמצם הפסדים והיקפים. בהצלחה לך ולי. שיהיה שבוע קל יותר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:39
|
אקורדיאון כתב:
מבורך,רגוע ובשליטה. יום שישי סומן כהצלחה ומקווה שכך תחלוף לה השבת שנסגרת אצלי הפעם מוקדם בגלל בדיקות דם שאמורה לבצע מחר על הבוקר. יום שכולו טוב לכולנו.
בהצלחה,מה זאת השעה הזאת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקירה הכל יהיה בסדר זה תקופות בחיים. שולחת לך חיבוקים ונשיקות ואהבה רבה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:18
 קרנושה Posts: 3420
|
טלוש אהובה, את תהי בסדר עם בדיקותייך אני בטוחה. כזאתי חניכה מחוננת..מירי תמיד מדברת בשבחך. לא סתם..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 09:39
|
נחושה כתב:
שבת שלום פורום יקר, מחשבותיי הרחק הרחק מכאן פי וגופי כאילו לא שייכים לי כבר ממזמן אחרי שבוע לא פשוט והתנהלות בלתי מרוסנת מאחלת לעצמי שבת נחושה מעט יותר ולהימנע מאכילה ריגשית מטופשת זהו העליתי על הכתב את הדברים יוצאת לא תאמינו ליום של סידורים נתראה יותר מאוחר ועד אז שיהיה לכם יום נפלא ומלא פז נחושתכם  הי יקירה, מאחלת לך חזרה מהירה לשליטה ולנחישותך לא לוותר, שום דבר לא שווה ליפול בגללו חזקי ואמצי ,כנסי לכאן ושתפי ותעזרי שולחת חיבוק מחזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 09:02
 נחושה Posts: 6982
|
שבת שלום פורום יקר, מחשבותיי הרחק הרחק מכאן פי וגופי כאילו לא שייכים לי כבר ממזמן אחרי שבוע לא פשוט והתנהלות בלתי מרוסנת מאחלת לעצמי שבת נחושה מעט יותר ולהימנע מאכילה ריגשית מטופשת זהו העליתי על הכתב את הדברים יוצאת לא תאמינו ליום של סידורים נתראה יותר מאוחר ועד אז שיהיה לכם יום נפלא ומלא פז נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 08:48
|
בוקר נפלא באמת שטוף שמש. תהנו ממנו.
|
|
0