10/12/2011 12:42
 tal_f Posts: 900
|
קרנושה תתחדשי... מאחלת שתכני ממנו ותרגישי מיליון דולר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:23
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה רבה אהובותתתתתתת♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 04:46
 dany Posts: 19819
|
תתחדשי יקירה ותהני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 04:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
תודה על כל התגובות החמות! אין עלייכן!!! עכשיו זה מחייב..קניתי מעיל מידה M של The north face מראש בשביל להחליט שבחורף הבא אני יותר קטנה במימדים. הוא עולה מאד יפה והוא דיי בול, היתה לי התלבטות בינו לבין L כי בכל זאת שמים כמה שכבות מלמטה אבל זהו שלא ממש צריך, מעיל פוך דק דק ומחמיא מאד. אמרתי לעצמי-בשביל מה את צריכה לקחת מעיל גדול עלייך? כל הרעיון הוא להתכווץ...וזה עכשיו מטרה מחייבת. מכיוון שזו חברה מאד איכותית שכל הדברים שלה מאד איכותיים הם יקרים, אבל כמה פעמים יוצא לנו לקנות מעיל? אז הלכתי על משהו טוב ואיכותי ומחמיא והתחדשתי! M לא L. כיף!!! איזה כיףףףף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 23:13
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה ואהובה, גם לי את חסרה ושמחתי לקרוא שעשית קניה מוצלחת,תתחדשי כמובן והרבה בהצלחה עד למשקל היעד לכולנו את כזאת חיובית ואופטימית בדברייך מאחלת לך רק טוב מכל ליבי נשיבוקים ואהבה ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 18:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה יקרה תתחדשי !!!!!! איזה כיף מידה M את בטח נראת מהמם!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 18:40
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה יקרה תתחדשי ותהני מהמעיל.בטוח שאת נראית בו פיגוזית חורף נעים וחמים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 18:29
|
דרך המלך כתב:
קרנושה.. תתחדשי על המעיל איזה כייף!!! אני בטוחה שהוא יושב עלייך פגזי.. יאלה לצאת להפגיז הופעה ברחבי הארץ..... 
תודה אהובהההההההה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 18:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה.. תתחדשי על המעיל איזה כייף!!! אני בטוחה שהוא יושב עלייך פגזי.. יאלה לצאת להפגיז הופעה ברחבי הארץ.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 18:07
|
תודה על כל התגובות החמות! אין עלייכן!!! עכשיו זה מחייב..קניתי מעיל מידה M של The north face מראש בשביל להחליט שבחורף הבא אני יותר קטנה במימדים. הוא עולה מאד יפה והוא דיי בול, היתה לי התלבטות בינו לבין L כי בכל זאת שמים כמה שכבות מלמטה אבל זהו שלא ממש צריך, מעיל פוך דק דק ומחמיא מאד. אמרתי לעצמי-בשביל מה את צריכה לקחת מעיל גדול עלייך? כל הרעיון הוא להתכווץ...וזה עכשיו מטרה מחייבת. מכיוון שזו חברה מאד איכותית שכל הדברים שלה מאד איכותיים הם יקרים, אבל כמה פעמים יוצא לנו לקנות מעיל? אז הלכתי על משהו טוב ואיכותי ומחמיא והתחדשתי! M לא L. כיף!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 16:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי כרגיל מה שעלה מהר ירד וקדימה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 16:07
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה.
קרנושה כתב:
הנה אני כאן בובוניתות אהובות שלי♥ ממש מבקשת סליחה על השבוע הנעדר שלי, היה לי שבוע לחוץ אבל אני כל הזמן משתדלת לקרוא ולהיות מעודכנת. רק היום אני אצליח אפילו ללכת לקנות לעצמי איזה מעיל כי ממש קר לי ונשארתי עם מעיל צמר ארוך שלא מספק בכלל.. בקיצור, שאלו יהיו הצרות שלנו. מבחינת השבוע - דיי בשליטה, עליתי חצי קילו שאני מקווה לנקות שבוע הבא, הבטחתי לעצמי שבשבת הזו אני שומרת חזק כי בסופו של דבר הסופשבוע הוא מעט יותר קשה אבל לא בלתי אפשרי! אז יאללה שיהיה לנו סופ"ש נפלא ומהמם ואוהבת אתכן, תודה על הדאגה לי, חיממתן לי את הלב♥נשיבוקים חמים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:00
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה אני בטח יכולה לומר תתחדשי כי בטח כבר קנית לך מעיל מחמם והולם יקירתי החצי קילו ייעלם במהרה ורק שיהיה לך ולכולנו טוב על הנשמה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 11:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה סומכת עלייך שתמצאי מעיל מהמם שתלבשי אותו כולם יגידו וואו!!! החצי קילו קטן עלייך שבוע הבא את מחזירה אותו כמו גדולה נשיקות יקירתי ושבת שלום סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 11:54
 tal_f Posts: 900
|
מה שעולה מהר , יורד מהר... וחצי קילו זה באמת כלום... חשוב להתרכז בסוף השבוע להיות בשפיות ולא להגזים ואז סביר להניח ששבוע הבא זה ירד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 08:29
|
בלונדה.... כתב:
קרנושה כתב: הנה אני כאן בובוניתות אהובות שלי♥ ממש מבקשת סליחה על השבוע הנעדר שלי, היה לי שבוע לחוץ אבל אני כל הזמן משתדלת לקרוא ולהיות מעודכנת. רק היום אני אצליח אפילו ללכת לקנות לעצמי איזה מעיל כי ממש קר לי ונשארתי עם מעיל צמר ארוך שלא מספק בכלל.. בקיצור, שאלו יהיו הצרות שלנו. מבחינת השבוע - דיי בשליטה, עליתי חצי קילו שאני מקווה לנקות שבוע הבא, הבטחתי לעצמי שבשבת הזו אני שומרת חזק כי בסופו של דבר הסופשבוע הוא מעט יותר קשה אבל לא בלתי אפשרי! אז יאללה שיהיה לנו סופ"ש נפלא ומהמם ואוהבת אתכן, תודה על הדאגה לי, חיממתן לי את הלב♥נשיבוקים חמים! קרנושה לכי תפנקי את עצמך באיזה מעיל יפה- מגיע לך!! לגביי החצי יותר קטן עלייך! שבוע הבא הוא כבר לא אצלך!!! ולגביי השבת תעברי אותה כמו גדולה! הסופ"ש הזה שומרים!!!! נשיקות והמשך יום טוב...
תודה אהובה שלי!! נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 08:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה כתב:
הנה אני כאן בובוניתות אהובות שלי♥ ממש מבקשת סליחה על השבוע הנעדר שלי, היה לי שבוע לחוץ אבל אני כל הזמן משתדלת לקרוא ולהיות מעודכנת. רק היום אני אצליח אפילו ללכת לקנות לעצמי איזה מעיל כי ממש קר לי ונשארתי עם מעיל צמר ארוך שלא מספק בכלל.. בקיצור, שאלו יהיו הצרות שלנו. מבחינת השבוע - דיי בשליטה, עליתי חצי קילו שאני מקווה לנקות שבוע הבא, הבטחתי לעצמי שבשבת הזו אני שומרת חזק כי בסופו של דבר הסופשבוע הוא מעט יותר קשה אבל לא בלתי אפשרי! אז יאללה שיהיה לנו סופ"ש נפלא ומהמם ואוהבת אתכן, תודה על הדאגה לי, חיממתן לי את הלב♥נשיבוקים חמים!
קרנושה לכי תפנקי את עצמך באיזה מעיל יפה- מגיע לך!! לגביי החצי יותר קטן עלייך! שבוע הבא הוא כבר לא אצלך!!! ולגביי השבת תעברי אותה כמו גדולה! הסופ"ש הזה שומרים!!!! נשיקות והמשך יום טוב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 08:16
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 07:52
 קרולין Posts: 6651
|
גם אני יפה שלי.....
|
|
0