11/12/2011 04:39
 dany Posts: 19819
|
לכן אנחנו כאן, פעם בשבילך ופעם את בשבילנו, זה כוחה של קבוצה אמיתית תומכת חמה ואוהבת, שלא נותנת לאף אחד ואחת ליפול ולהדרדר. בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 04:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברור יקירה מאחורייך ומלפנייך כולנו כאן עומדים . תומכים מעודדים ומפרגנים ,הרי כל אחת ואחת יודעת בדיוק במה דברים אמורים. הצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 00:25
 ים-ים Posts: 13
|
חברות יקרות! כלכך התרגשתי לראות את התגובות המדהימות והתומכות שלכן! אם עד עכשיו הרגשתי שמאחורי עומדות רק אמא שלי ומירי , עכשיו אני מרגישה שכל הקבוצות של מירי והאנשים מהאינטרנט דוחפים אותי ומעודדים אותי כשאני נופלת ומריעים לי כשאני מצליחה! תודה רבה כולם!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 20:46
 קרולין Posts: 6651
|
ים ים יקרה, ברוכה השבה... אין למירי לחוג שלנו מחיר! פשוט אין! בהצלחה רבה קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 16:53
 1103 Posts: 5022
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
ים ים, אני גאה בך שהגעת למסקנה שאנחנו זקוקים למסגרת לטווח הארוך כדי לשמור על ההישגים, ועוד יותר גאה בך שמחלת על כבודך וחזרת אל מירי. יש כאלה שעוזבים ומתביישים לחזור. זה שחזרת מראה שאת אדם אמיץ, שאוהב את עצמו ולא מפחד להודות בטעויות. אדם כזה הוא אדם צומח, ווינר אמיתי! אני מורידה את הכובע בפנייך, ובטוחה שאת כזאת גם בתחומי חיים אחרים, ולכן בטוחה שתצליחי בחיים בכל מה שתרצי! בצקיסטית הבושה גורמת לנו להתקע במקום שאנחנו לא רוצים ומעקבת בעדינו להשיג את מטרתינו. כדוגמה ניקח את עופרה חזה ז"ל - הבושה במחלה גרמה לה להגיע לביה"ח מאוחר מדי, דבר שהיה בעוכריה וחבל.הכל היה יכול להיות אחרת. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 16:34
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
ים ים, אני גאה בך שהגעת למסקנה שאנחנו זקוקים למסגרת לטווח הארוך כדי לשמור על ההישגים, ועוד יותר גאה בך שמחלת על כבודך וחזרת אל מירי. יש כאלה שעוזבים ומתביישים לחזור. זה שחזרת מראה שאת אדם אמיץ, שאוהב את עצמו ולא מפחד להודות בטעויות. אדם כזה הוא אדם צומח, ווינר אמיתי! אני מורידה את הכובע בפנייך, ובטוחה שאת כזאת גם בתחומי חיים אחרים, ולכן בטוחה שתצליחי בחיים בכל מה שתרצי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
ים ים מה אומר ומה אוסיף אמרו הכל לפניי, כל הכבוד לך שחזרת ובטוחה אני שתצליחי בגדול בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ים ים ברוכה השבה. העיקר שחזרת אלינו בטוחה שאם תעשי מה שמירי אומרת את תרדי שוב ותיכנסי הרבה לפורום זה יעזור לך מאוד בתהליך... שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:34
 1103 Posts: 5022
|
ים ים יקרה לעולם לא כדאי לנסות עצמינו כי אנו מכירים את חולשותינו טוב עשית שחזרת לחוגים כי אין דרך אחרת.גם כך התהליך מאוד קשה ובלעדי מירי קשה שבעתיים. תתמידי להכנס לפורום דבר שיעזור לך בהתמודדות ויתן לך תמריץ להצלחה. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:10
 רבקה Posts: 8411
|
ים ים ברוכה השבה כדי שלא יקרה לנו מה שעבר עלייך אנחנו כאן במסגרת ולא יוצאים ממנה מים, חשמל, ארנונה מירי בלקין לתמיד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 11:36
 tal_f Posts: 900
|
מסכימה עם כולן. גם אני כמוך הבנתי שזהו אני עם מירי לכל החיים. גם במסגרת קשה אז להאבק בלעדיה... למה ? כשאפשר לאט בלי לחץ להוריד והכי חשוב לשמור.. אני כבר 11 שנה עם מירי ויש ימים שעדיין לא מיישמת את הכללים או כמו שמירי אומרת : לא הפנמת את החומר. אז המון הצלחה וקחי הכל בכיף והומור... את עושה לעצמך כעת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 09:16
 הסמויה Posts: 2467
|
היי ים ים גם אני באינטרנט ובדיוק היום חידשתי לעוד שנה בעודי אצל מירי ירדתי יפה, עליתי יפה ושוב יורדת יפה מירי היא חברת הביטוח שלנו טוב שהתעשתת וחזרת בזמן וכיף לנו שאת כאן בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 09:10
 נטע25 Posts: 16
|
ים ים היקרה, אני חושבת שאת גיבורה. לא קל לחזור למירי לאחר עליה במשקל ובעצם כך להודות בטעותך. אז כל הכבוד לך ובגלל שאת כזו גיבורה אני בטוחה שתצליחי לרדת במשקל ולהגיע לתוצאות יפות.
סופ"ש נעים נטע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 08:32
 קרנושה Posts: 3420
|
העיקר שחזרת יקירה. כי מירי יודעת כמה קשה היא הדרך ותכלס, לכולנו וביחד זה הרבה יותר כיף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 05:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כולנו גיבורים גדולים כ לאחר ירידה במסגרת ומשלים את עצמנו שהנה הקורס הסתיים ועכשיו אין בעיה,התורה ידועה ואפשר לבד. נכון ים ים לא כך הדבר אצל מרבית האנשים השמנמודים. רק אומר לך שפעלת חכם וחזרת טרם התפתחות משוללת רסן. מאחלת לך המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 04:39
 dany Posts: 19819
|
ים ים יקירה באמת מזמן לא שמענו ממך אז טוב שחזרת וברוכה השבה. ואת האמת הזו כולנו יודעים שגם במסגרת לא קל אז בוודאי שבלעדיה אנחנו ממש אבודים!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה ושבת שלום
ים-ים כתב:
בחמשת החודשים האחרונים התנתקתי ממירי. כמו כל האנשים שהיא תמיד מספרת עליהם בדיאטות שלה אמרתי לעצמי שגם אני יכולה לבד, בלי מירי. ומה אתם חושבים? כמו כולם אני חוזרת למירי על ארבע ! היתה לי עליה איטית אבל מתמידה...רצתי למירי בחזרה! הכל בשביל לא להגיע למשקל שלפני מירי, שאומנם לא היה גבוה במיוחד אבל אני רוצה להתרחק ממנו כמו מהשטן! רציתי להזהיר את כולם, אל תתנתקו! גם אם את עוברים מהמרכז (כמוני..) ולא יכולים להגיע לחוגים תרשמו לאינטרנט! מומלץ ביותר! מירי אני אוהבת אותך! אני זוכרת כל מילה מההרצאות שלך והן שיפרו לי את הדימוי העצמי ואת ההתמודדות עם דברים בכלל ועם אוכל בפרט! כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא! נשיקות ושבת שלום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 01:34
 ים-ים Posts: 13
|
בחמשת החודשים האחרונים התנתקתי ממירי. כמו כל האנשים שהיא תמיד מספרת עליהם בדיאטות שלה אמרתי לעצמי שגם אני יכולה לבד, בלי מירי. ומה אתם חושבים? כמו כולם אני חוזרת למירי על ארבע ! היתה לי עליה איטית אבל מתמידה...רצתי למירי בחזרה! הכל בשביל לא להגיע למשקל שלפני מירי, שאומנם לא היה גבוה במיוחד אבל אני רוצה להתרחק ממנו כמו מהשטן! רציתי להזהיר את כולם, אל תתנתקו! גם אם את עוברים מהמרכז (כמוני..) ולא יכולים להגיע לחוגים תרשמו לאינטרנט! מומלץ ביותר! מירי אני אוהבת אותך! אני זוכרת כל מילה מההרצאות שלך והן שיפרו לי את הדימוי העצמי ואת ההתמודדות עם דברים בכלל ועם אוכל בפרט! כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא! נשיקות ושבת שלום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|