11/12/2011 15:56
 dany Posts: 19819
|
חמודה
בצקיסטית בגמילה כתב:
מצטערת דני, אבל לא נסכים. יש לי ניסיון חיים אחר מאשר לך. בכל מקרה, אני מתקנת את ההתנסחות שלי. אכן לא צריך לעשות הכללות, ודאי שלא בכתב, ועל אחת כמה וכמה כשמדברים על עורכי דין  מקווה שהצלחתי לעודד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 15:03
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מצטערת דני, אבל לא נסכים. יש לי ניסיון חיים אחר מאשר לך. בכל מקרה, אני מתקנת את ההתנסחות שלי. אכן לא צריך לעשות הכללות, ודאי שלא בכתב, ועל אחת כמה וכמה כשמדברים על עורכי דין  מקווה שהצלחתי לעודד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 09:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
אין לי ספק בכך... 1103 כתב:
סיגלי יקירתי כתבתי לך בפוסט אחר אך ברצוני להוסיף שאדם יכול להיות אלוף ומצטיין במקצועו, אך ביחסי אנוש הוא אפס מתנהג כעבד כי ימלוך.וכפי שמירי מרבה לאמר,כולנו באנו מאותו מקום ונלך לאותו מקום כולנו בני אדם.לא המקצוע ולא ההשכלה מיחדת אותנו או מעלה אותנו מעל אחרים. שיהיה לך אחלה יום להתראות בבית רוזין נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 08:59
 1103 Posts: 5022
|
סיגלי יקירתי כתבתי לך בפוסט אחר אך ברצוני להוסיף שאדם יכול להיות אלוף ומצטיין במקצועו, אך ביחסי אנוש הוא אפס מתנהג כעבד כי ימלוך.וכפי שמירי מרבה לאמר,כולנו באנו מאותו מקום ונלך לאותו מקום כולנו בני אדם.לא המקצוע ולא ההשכלה מיחדת אותנו או מעלה אותנו מעל אחרים. שיהיה לך אחלה יום להתראות בבית רוזין נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 07:17
|
אופס טעות כתיב הכוונה "לו"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 07:16
|
בהחלט אוטוטו מסתיים לו ה"רומן" עם העורך דין ודני את בהחלט צודקת זה האופי של הבן אדם.. אבל לצערי אנשים שמתקדמים בחיים ומגיעים לתפקידים של רמי מעלה שוכחים מהר מאוד מאיפה הם התחילו ושוכחים בגדול שהעולם שלנו הוא עגול ..., נכון יש גם אנשים מקסימים כמו הרופאים שהזכרת וכמו מלא .... לצערי הרב נתקלתי בבהמה לשמה... שאני מחכה שכל העסק יסתיים סופית אני מתכוונת בההחלט להגיד לו (גם בעלי) בדיוק מה אנו חושבים עליו.... ברור שלא זה לא יזיז המילים שלנו אבל אותי זה ישחרר .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חגיתי הם ככל בני האדם יש כאלו ויש כאלו ולא צריך לעשות הכללות, יש גם בני אדם ללא תארים פורמליים עם אופי ממש ממש מתנשא ומגעיל. דווקא אני לשמחתי הרבה בשנה האחרונה באה במגע עם המון רופאים ודווקא מדרגות גבוהות ומוצאת שהם ממש לא סנובים אנשים חמים ויקרים. השמחה היא לא מהמפגש עם הרופאים אלא עם ההכרה שהם לא מרגישים אלוהים אלא דווקא נותנים את התחושה שאת שווה בין שווים. אז סיגל לדאבון ליבה נפגשה עם אדם שהוא מגעיל ומתנשא וכנראה הוא כזה לא בגלל שהוא עו"ד אלא בגלל שזה אופיו. טוב שהיא מסיימת עימו את התהליך ולא תצטרך לראות אותו יותר לעולמי עד. וברור שנפלא שלא נופלים לאוכל, על כך אין עוררין כלל וכלל. בצקיסטית בגמילה כתב: עבדתי איתם שנים, וגם עם רופאים, וגם עם אדריכלים. כולם חושבים שהם סגני אלוהים. מה שחשוב הוא שאת תרגישי טוב עם עצמך ושווה בין שווים. וכמו שכתבו לך - לא ליפול לאוכל בגלל זה. בפעם הבאה תדעי עם מי יש לך עסק, ותדעי לענות לו. לא חשוב מי ניצח בקרבות הקטנים, חשוב מי ניצח במלחמה הגדולה - אז שיהיה לך בהצלחה! כל מילה אמת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2011 05:01
|
חגיתי הם ככל בני האדם יש כאלו ויש כאלו ולא צריך לעשות הכללות, יש גם בני אדם ללא תארים פורמליים עם אופי ממש ממש מתנשא ומגעיל. דווקא אני לשמחתי הרבה בשנה האחרונה באה במגע עם המון רופאים ודווקא מדרגות גבוהות ומוצאת שהם ממש לא סנובים אנשים חמים ויקרים. השמחה היא לא מהמפגש עם הרופאים אלא עם ההכרה שהם לא מרגישים אלוהים אלא דווקא נותנים את התחושה שאת שווה בין שווים. אז סיגל לדאבון ליבה נפגשה עם אדם שהוא מגעיל ומתנשא וכנראה הוא כזה לא בגלל שהוא עו"ד אלא בגלל שזה אופיו. טוב שהיא מסיימת עימו את התהליך ולא תצטרך לראות אותו יותר לעולמי עד. וברור שנפלא שלא נופלים לאוכל, על כך אין עוררין כלל וכלל.
בצקיסטית בגמילה כתב:
עבדתי איתם שנים, וגם עם רופאים, וגם עם אדריכלים. כולם חושבים שהם סגני אלוהים. מה שחשוב הוא שאת תרגישי טוב עם עצמך ושווה בין שווים. וכמו שכתבו לך - לא ליפול לאוכל בגלל זה. בפעם הבאה תדעי עם מי יש לך עסק, ותדעי לענות לו. לא חשוב מי ניצח בקרבות הקטנים, חשוב מי ניצח במלחמה הגדולה - אז שיהיה לך בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 16:32
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
עבדתי איתם שנים, וגם עם רופאים, וגם עם אדריכלים. כולם חושבים שהם סגני אלוהים. מה שחשוב הוא שאת תרגישי טוב עם עצמך ושווה בין שווים. וכמו שכתבו לך - לא ליפול לאוכל בגלל זה. בפעם הבאה תדעי עם מי יש לך עסק, ותדעי לענות לו. לא חשוב מי ניצח בקרבות הקטנים, חשוב מי ניצח במלחמה הגדולה - אז שיהיה לך בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:17
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
לייק גדול לכל מה שכתבתן כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאד מאד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2011 11:16
|
דרך המלך כתב:
זה בדיוק מה שאני מחנכת את ילדיי בסוף כולם נפגשים במדרגות פעם עולים ופעם יורדים... .... דרך ארץ קדמה לתורה. להיות בני אדם טובים יותר חשוב מכל תואר בעולם.....
כמה נכון..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 16:03
|
לייק גדול לכל מה שכתבתן כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 14:59
|
זה בדיוק מה שאני מחנכת את ילדיי בסוף כולם נפגשים במדרגות פעם עולים ופעם יורדים... .... דרך ארץ קדמה לתורה. להיות בני אדם טובים יותר חשוב מכל תואר בעולם.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 13:54
 רבקה Posts: 8411
|
איך מירי היקרה שלנו תמיד אומרת אני מדברת אליכם בגובה העיניים ואלו האנשים שאליהם תמיד אנחנו מתחברים מדברת בשם כולנו כי כבר הספקתי להכירכן חלק במציאות וחלק בוירטואלי אנחנו כולנו מדברים בגובה העיניים התנשאות ללא בבית סיפרנו ואכילה רגשית לא מקובלת עלינו אנחנו כועסים,מתעצבנים, מתרגזים לא שווה בואו ננצח את המערכת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 12:09
 tal_f Posts: 900
|
מבינה לחלוטין.. בשבוע האחרון הייתי צריכה לעבוד עם לקוח שהמילה מתנשא היא נמוכה לתארו. אין לך מושג כמה נשימות עשיתי כדי לא להתפרץ ולהמשיך לעבוד איתו. הוא פשוט משפיל אחרים וזה נראה לו הגיוני. עוד כמה ימים וזה יגמר עד שנה הבאה. הוא מבוגר ואין סיכוי שאשנה אותו אז הגעתי למסקנה שאם אני לא אדבר לא יהיה לו על מה להתלונן ... בגדול זה עבד... שתיתי המון מיין להרגע ולא נתתי לו כוח להשפיע עלי לרעה מבחינת אוכל ... מקווה שיצאת מההתרגשות והכל רגוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 11:59
|
תודה רבה על המילים החמות... נשיקות סיגל קרנושה כתב:
סיגלי, כוחו של האדם היא באמונתו בעצמו, יש אנשים שלקחו את זה רחוק מדיי..ובאמת שלא כולם הם כאלו. אני חושבת כמוך, ההתנשאות אף פעם לא היתה בקרבי, אני לא מאמינה בזה. אבל יש אחרים שחיים כך מתוך אמונה שזה משרת מטרה כלשהי וחבל בשבילם, אבל את תלכי באמונתך ואיש איש באמונתו יחיה. לא שווה את הכעס אם כי לרחם על כאלו. אל תתרגשי. תשמעי שיר יפה שאת אוהבת וממנו תתרגשי♥אוהבת אותך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 08:23
|
סיגלי, כוחו של האדם היא באמונתו בעצמו, יש אנשים שלקחו את זה רחוק מדיי..ובאמת שלא כולם הם כאלו. אני חושבת כמוך, ההתנשאות אף פעם לא היתה בקרבי, אני לא מאמינה בזה. אבל יש אחרים שחיים כך מתוך אמונה שזה משרת מטרה כלשהי וחבל בשבילם, אבל את תלכי באמונתך ואיש איש באמונתו יחיה. לא שווה את הכעס אם כי לרחם על כאלו. אל תתרגשי. תשמעי שיר יפה שאת אוהבת וממנו תתרגשי♥אוהבת אותך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 07:47
|
זהו שכחתי....dany כתב:
מצטרפת לכולן.................. בטל ומבוטל והמשיכי הלאה עוד מעט תשכחי ממנו.............................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 07:46
|
בחיי שאחריי התוכנית של עובדה אתמול עשיתי לו בטל ומבוטל ענקי!!!!! אקורדיאון כתב:
סיגלוש ממש לא שווה,אכן עשי בטל ומבוטל והמשיכי הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 04:49
|
מצטרפת לכולן.................. בטל ומבוטל והמשיכי הלאה עוד מעט תשכחי ממנו.............................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|