08/12/2011 22:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סיגלוש ממש לא שווה,אכן עשי בטל ומבוטל והמשיכי הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה.... כתב:
דרך המלך כתב: יו כמה שאני עצבנית שונאת עורכי דין שהאף שלהם למעלה ומדברים איתך מעל הפופיק... בכלל שונאת אנשים מתנשאים.. בקיצר הצליח לעצבן אותי ואני. .. אני שותקת ולא אומרת כלום....אוףףףף למה לא הייתי מסוגלת להגיד לו בפנים מה שאני חושבת עליו?????למה? ??? סיגלי יקירתי!!! לצערנו קיימים אנשים מגעילים כמעט בכל פינה, החכמה היא להסתכל עליהם ! לחייך! ולהמשיך הלאה.. אני אולי נראת עדינה ובלונדינית אבל לפעמים הדם שלי הוא דם חם! לא שווה למדתי להרגיע את עצמי במצבים כאלה וגם את צריכה לתרגל , לנשום עמוק ולהמשיך הלאה וכמו שאומרים next.... בטוחה שלא תיפלי על פחמימות בגללו - לא שווה!!!! נשיקותתתתת ממש לצערנו ... קיימים מלא אנשים מגעילים .... תודה יקירתי סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:30
|
צודקת בטל ומבוטל!!!! לא אפול על פחמימות בטוח לא בגללו..
EFF כתב:
הקטע בענינים שאלו שאנשים זרים מעצבנים אותנו וגורמים לנו נזק נפשי - ואנחנו אלו שסופגים ומתנחמים עם אוכל שגורם לנו נזק גם הוא..הרי שיוצאים ניזוקים בכפול ומכופל...החשוב ביותר ללמד את עצמנו את המילים המשמעותיות לכל כך של מירי "בטל ומבוטל" - (מכוון לעו"ד..)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דרך המלך כתב:
יו כמה שאני עצבנית שונאת עורכי דין שהאף שלהם למעלה ומדברים איתך מעל הפופיק... בכלל שונאת אנשים מתנשאים.. בקיצר הצליח לעצבן אותי ואני. .. אני שותקת ולא אומרת כלום....אוףףףף למה לא הייתי מסוגלת להגיד לו בפנים מה שאני חושבת עליו?????למה? ???
סיגלי יקירתי!!! לצערנו קיימים אנשים מגעילים כמעט בכל פינה, החכמה היא להסתכל עליהם ! לחייך! ולהמשיך הלאה.. אני אולי נראת עדינה ובלונדינית אבל לפעמים הדם שלי הוא דם חם! לא שווה למדתי להרגיע את עצמי במצבים כאלה וגם את צריכה לתרגל , לנשום עמוק ולהמשיך הלאה וכמו שאומרים next.... בטוחה שלא תיפלי על פחמימות בגללו - לא שווה!!!! נשיקותתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:20
 EFF Posts: 6417
|
הקטע בענינים שאלו שאנשים זרים מעצבנים אותנו וגורמים לנו נזק נפשי - ואנחנו אלו שסופגים ומתנחמים עם אוכל שגורם לנו נזק גם הוא..הרי שיוצאים ניזוקים בכפול ומכופל...החשוב ביותר ללמד את עצמנו את המילים המשמעותיות לכל כך של מירי "בטל ומבוטל" - (מכוון לעו"ד..)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:06
|
בהחלט מצבי בתקופה זאת רגשי ביותר אבל הפעם לא אתן לכלום להפיל אותי ... הבטחתי לעצמי אחריי אתמול להתקדם הלוואי ואצליח הסמויה כתב:
העיקר שלא תפלי לאוכל ותנחמי את עצמך באוכל שמעתי עכשיו את ההרצאה על רעב ושובע ועל הרעב הריגשי ובמצבך את מועדת לפורענות אז סיגלי כוס תה צמחים ותדפדפי אותו , הוא לא שווה את זה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:05
|
תודה נינוש ... נינוש כתב:
סיגל יקרה, נשימה עמוקה וקדימה לדרך רואה את החיוך הרחב והמקסים שלך לא כדאי להתרגז בגלל טיפשות של אחרים אל תענישי את עצמך, את חכמה יותר!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 17:05
|
כבר בסוף העסקה... הפסיד פרגון ממני ... לעולם לא אמליץ עליו.. הפסידי בגדול לא אפול לפחמימות... ברגע שכתבתי השתחררתי קצת.... שותה תה תודה רבה 1103 כתב:
סיגלי יקרה יש אנשים מגעילים ולא משנה מה מקצועם או מעמדם,שימי פס ואל תתני לאנשים מתנשאים להשפיע על רגשותיך,תעשי בטל ומבוטל. אני מקווה שכל הכעס והעלבון לא יגרום לך ליפול על פחמימות וכל מיני מאכלים מזיקים. סיגל יש עוד עורכי דין בארץ,אם אינך מרוצה ממנו תמיד יש אפשרות לפנות לאחד אחר. ערב טוב להתראות ביום שני באנרגיות ובשורות טובות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 16:53
 1103 Posts: 5022
|
סיגלי יקרה יש אנשים מגעילים ולא משנה מה מקצועם או מעמדם,שימי פס ואל תתני לאנשים מתנשאים להשפיע על רגשותיך,תעשי בטל ומבוטל. אני מקווה שכל הכעס והעלבון לא יגרום לך ליפול על פחמימות וכל מיני מאכלים מזיקים. סיגל יש עוד עורכי דין בארץ,אם אינך מרוצה ממנו תמיד יש אפשרות לפנות לאחד אחר. ערב טוב להתראות ביום שני באנרגיות ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 16:48
|
תודה בנות לא אפול על פחמימות הוא לא שווה את זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 16:35
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה, נשימה עמוקה וקדימה לדרך רואה את החיוך הרחב והמקסים שלך לא כדאי להתרגז בגלל טיפשות של אחרים אל תענישי את עצמך, את חכמה יותר!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 16:22
 הסמויה Posts: 2467
|
העיקר שלא תפלי לאוכל ותנחמי את עצמך באוכל שמעתי עכשיו את ההרצאה על רעב ושובע ועל הרעב הריגשי ובמצבך את מועדת לפורענות אז סיגלי כוס תה צמחים ותדפדפי אותו , הוא לא שווה את זה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 16:13
|
יו כמה שאני עצבנית שונאת עורכי דין שהאף שלהם למעלה ומדברים איתך מעל הפופיק... בכלל שונאת אנשים מתנשאים.. בקיצר הצליח לעצבן אותי ואני. .. אני שותקת ולא אומרת כלום....אוףףףף למה לא הייתי מסוגלת להגיד לו בפנים מה שאני חושבת עליו?????למה? ???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|