הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שני קילו פחות ולא מנחת..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/12/2011 16:34

אקורדיאון
אקורדיאון
tal_f כתב:
תודה לכולכם על המילים הטובות , הפורום ומירי הם מחזקים אותי כל דקה ודקה. רק רציתי להביע כאן את אהבתי לסבתא שלי. אין אנשים כמוה. היא כל כך חזקה וממש מודל לחיקוי . היא עברה דברים מאוד קשים שממש קשה לדמיין ועדיין שומרת על אופטימיות ודואגת לכולם... אני חושבת שלעולם לא אצליח להחזיר לה על כל הדברים שעשתה עבורי... תודה שוב...

אין מחיר לסבתא בחיינו.מאחלת לה החלמה מהירה ושתהני במחיצתה עודשנים רבות.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2011 15:59

dany
dany
מבינה לליבך עד הסוף כמי שגודלה ע"י סבתה מגיל שנתיים.

tal_f כתב:
תודה לכולכם על המילים הטובות , הפורום ומירי הם מחזקים אותי כל דקה ודקה. רק רציתי להביע כאן את אהבתי לסבתא שלי. אין אנשים כמוה. היא כל כך חזקה וממש מודל לחיקוי . היא עברה דברים מאוד קשים שממש קשה לדמיין ועדיין שומרת על אופטימיות ודואגת לכולם... אני חושבת שלעולם לא אצליח להחזיר לה על כל הדברים שעשתה עבורי... תודה שוב...
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2011 09:12

tal_f
tal_f
0 קישור קבוע (Permalink)
08/12/2011 07:41

קרולין
קרולין
טל יקירתי,
ברכות על ה 2 פחות ועל יום הולדתך!
ים של מזל טוב, בריאות ונחת.
בריאות שלמה לסבתך היקרה.
ורק בשורות טובות.
נשיקות
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/12/2011 04:20

dany
dany
טלי מתוקה שתהייה לך שנה קלה יותר ועם פחות "חוויות" מבית חולים.
המון בריאות והחלמה מהירה לסבתא.
ואת שמרי על עצמך והמשיכי לחתוך סלט.........................
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 22:20

miribelkin
miribelkin
Administrator
טלי יקרה נכדה מסורה שכמותך.....מזל טוב ליום הולדתך,
אוהבת אותך מאד וגאה בך את נראית מדהים.....שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 20:15

EFF
EFF
אכן לא מנחת וחבל....איחולי החלמה לסבתך - ומאחלת לך ירידות מתונות בתנאים של בריאות מלאה ואושר..
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 18:52

1103
1103
tal_f כתב:
את סוף השבוע עברתי בכיף.. כמו שהכרזתי כאן חזרתי לעצמי... בדרך כלל אני נופלת אצל סבתא שלי והחלטתי להגיע אליה לאחר הארוחה ולא לאכול אצלה ורק לדבר איתה . היא היתה במצב רוח מרומם ומאוד שמחה.. ביום א בבוקר היא יצאה לקנות חלב עם הכלבה , רגלה נתפסה בדלת המעלית והיא נפלה.. בכאבים היא קראה לעזרה ורק לאחר כרבע שעה אבא שלי שהיה בבית (למזלנו) והוא מצא אותה.
בכל מקרה היא מאושפזת בתל השומר לאחר ניתוח שבו תוקן השבר מעל הברך (למזלנו לא בעצם הירך שזה הרבה יותר גרוע). מאז אני ויתר בני המשפחה אצלה בזמנים שונים... זו גם הסיבה שלא הצלחתי להיכנס לפורום. שוב נכנסתי לשיגרה של תרופות ושיחות עם אחיות וכו' אני בעיקר מתגעגעת לילדים ולערן ... באמת כבר חשבתי שאני אקבל שנה של שיגרה ברוכה (היא היתה מאושפזת בפברואר השנה עם דלקת ריאות ויצאה מזה ) . אבל כמו שמירי אמרה מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט... כל בוקר התאפרתי והתלבשתי יפשה ויצאתי לקרב.. כל יום תיכננתי את 3 הארוחות ונכון ששתיתי קפה הפוך אבל לא נתתי למצב לדרדר אותי מבחינת אוכל. כשאני יושבת שם אני כל כך במודעות כמה חשוב לשמור על הגוף שלנו ולשלוט באוכל שלנו...
אז זהו היום הוא גם יום ההולדת שלי ואני שני קילו פחות..... אני מתחייבת כאן לשמור על זה ולא לתת לקשיים להתבטא באוכל ...
תודה מירי על המסגרת.. זה מה ששומר ומגן עלינו..

טל יקרה
איזה אושר איזה יופי שני קילו פחות.
כל הכבוד
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 18:18

הסמויה
הסמויה
כל הכבוד על הירידה היפה
ובריאות לסבתך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 17:52

דרך המלך
דרך המלך
טל כל הכבוד על הירידה! רפואה שלמה לסבתך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 17:36

אקורדיאון
אקורדיאון
החלמה מהירה לסבתך.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 17:02

בלונדה....
בלונדה....
טל ברכות על הירידה
והחלמה מהירה לסבתך...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 16:01

1103
1103
טל יקרה
החלמה מהירה בריאות טובה ואריכות ימים
לסבתך היקרה
שבוע טוב בשורות טובות
ניליDrink

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 15:57

רבקה
רבקה
טל חביבתי
כבר ברכתי אותך בפוסט המיוחד ליום ההולדת
ועוד ברכה בטח שלא תזיק רק תואיל
המון מזל טוב
שולחת מכאן ברכת בריאות לסבתך היקרה
ואת קיבלת מתנת יום הולדת מקסימה בירידה הנפלאה
ועל זה מגיע לך כל הכבודApplauseRock Band
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2011 15:44

tal_f
tal_f
את סוף השבוע עברתי בכיף.. כמו שהכרזתי כאן חזרתי לעצמי... בדרך כלל אני נופלת אצל סבתא שלי והחלטתי להגיע אליה לאחר הארוחה ולא לאכול אצלה ורק לדבר איתה . היא היתה במצב רוח מרומם ומאוד שמחה.. ביום א בבוקר היא יצאה לקנות חלב עם הכלבה , רגלה נתפסה בדלת המעלית והיא נפלה.. בכאבים היא קראה לעזרה ורק לאחר כרבע שעה אבא שלי שהיה בבית (למזלנו) והוא מצא אותה.
בכל מקרה היא מאושפזת בתל השומר לאחר ניתוח שבו תוקן השבר מעל הברך (למזלנו לא בעצם הירך שזה הרבה יותר גרוע). מאז אני ויתר בני המשפחה אצלה בזמנים שונים... זו גם הסיבה שלא הצלחתי להיכנס לפורום. שוב נכנסתי לשיגרה של תרופות ושיחות עם אחיות וכו' אני בעיקר מתגעגעת לילדים ולערן ... באמת כבר חשבתי שאני אקבל שנה של שיגרה ברוכה (היא היתה מאושפזת בפברואר השנה עם דלקת ריאות ויצאה מזה ) . אבל כמו שמירי אמרה מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט... כל בוקר התאפרתי והתלבשתי יפשה ויצאתי לקרב.. כל יום תיכננתי את 3 הארוחות ונכון ששתיתי קפה הפוך אבל לא נתתי למצב לדרדר אותי מבחינת אוכל. כשאני יושבת שם אני כל כך במודעות כמה חשוב לשמור על הגוף שלנו ולשלוט באוכל שלנו...
אז זהו היום הוא גם יום ההולדת שלי ואני שני קילו פחות..... אני מתחייבת כאן לשמור על זה ולא לתת לקשיים להתבטא באוכל ...
תודה מירי על המסגרת.. זה מה ששומר ומגן עלינו..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שני קילו פחות ולא מנחת..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!