07/12/2011 15:31
 רבקה Posts: 8411
|
אייריס מאחלת לך סופ"ש מהנה בצפון אם קר לך כאן שם בטח לא תברחי מהקור אז זכרי את כל הכללים והשתדלי לחזור במינימום נזקים תבלי ותהני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 14:59
 קרולין Posts: 6651
|
אייריס יקרה, כיף את איתנו.... ואכן כן, קר וצריך למצוא אלטרנטיביות הולמות להמשך ה ת ה ל י ך... תהני בצימר ותשמרי על עצמך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 10:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
תהני בסוף השבוע ותתלבשי חם... אייריס כתב:
בוקר טוב לכולן וכולם מה נשמע ואיך המצב רוח? מזל טוב לכל היורדים והעומדים במקום, אני פספסתי השבוע אז כרגע לא יודעת מה איתי (מקווה שבמקום) מנסה שוב לחזור לאנרגיות הטובות שאתם מעבירות כאן ומצדיעה לבלונדה על הנחישות. קצת קשה לי בימים קרים אילו, אבל עדיין משתדלת לשים לב מה נכנס לפה ולא פורקת עול. יום שני הגואל יגיע ונראה, בינתיים סופש' מתקרב ואנחנו יוצאים לצימר בצפון ממחר אז שיהיה לכולכם בהצלחה וגם לי ואעדכן בהמשך. יום טוב מקסים ורגוע ומלא שליטה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 10:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איריס הקדמת אותי כי התכוונתי לשלוח פוסט לשלומך. דאגתי לא היית יום שני וכל השבוע לא רשמת בפורום. אז אני שמחה שהכל בסדר ותודה על המחמאה. אני בטוחה שכל הכוחות יחזרו אלייך אם תיהיה פה יותר זה כבר הוכיח את עצמו. תהני בסופ"ש,תשמרי על הכללים ובטוחה שיהיה בסדר גמור. המשך יום מקסים נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:25
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה ובילוי נעים ובאמת תשמרי כי יום שני....................... שקילה.
אייריס כתב:
בוקר טוב לכולן וכולם מה נשמע ואיך המצב רוח? מזל טוב לכל היורדים והעומדים במקום, אני פספסתי השבוע אז כרגע לא יודעת מה איתי (מקווה שבמקום) מנסה שוב לחזור לאנרגיות הטובות שאתם מעבירות כאן ומצדיעה לבלונדה על הנחישות. קצת קשה לי בימים קרים אילו, אבל עדיין משתדלת לשים לב מה נכנס לפה ולא פורקת עול. יום שני הגואל יגיע ונראה, בינתיים סופש' מתקרב ואנחנו יוצאים לצימר בצפון ממחר אז שיהיה לכולכם בהצלחה וגם לי ואעדכן בהמשך. יום טוב מקסים ורגוע ומלא שליטה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:01
 הסמויה Posts: 2467
|
אייריס בוקר נפלא גם לך וטוב שאת איתנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:57
 אייריס Posts: 3744
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|