08/12/2011 04:15
 dany Posts: 19819
|
מה אוסיף ומה אומר רק מילה אחת בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 19:02
 1103 Posts: 5022
|
רבקה כתב:
חבר'לך הרי כולנו יודעים שכל מה שאנחנו עושים זה בשבילנו ולמענינו ולמען גופינו וידוע שמי שיש לו את מחלת ההשמנה עבודתינו כרגע היא לכל החיים אמנם עכשיו אנחנו דואגים לירידה למשקל הרצוי ואחרכך מגיע תורה של השמירה הבעייה שרובינו יורדים נראים נפלא והופ העליה מתחילה אז אולי פעם ולתמיד נבין שכדי להישאר במראה הרצוי והמצוי יש לקחת את עצמינו בידיים כמו שעכשיו אנחנו עושות כאן באנרגיות החיוביות גם את המתוק שאנו זקוקים לו כל כך נוכל לאכול והכל במידה ובכמויות העיקר שיהיה לנו מתוק על הנשמה  רבקהלה יקירתי את צודקת בדבריך.אנו משנים את הרגלי החיים וזה לכל החיים,אחרת חבל על המאמץ. אנחנו מתמודדים ונלחמים יום יום שעה שעה כדי לרדת במשקל,אך לאחר מעשה כשנגיע למשקל היעד, תתחיל העבודה האמיתת,שמירה על ההשג -המשקל אליו הגענו.מנסיוני אני מודעת לעובדה,שכאשר אנחנו משיגים את המטרה, אנחנו נכנסים לאופוריה ואז עלינו להיזהר לא להרדם בשמירה,אחרת נאלץ לחזור על כל התהליך ואיפה לוקחים, כוחות נפש לעשות זאת שנית.אנחנו חייבים להבין ולהפנים שהפעם זה לתמיד. ערב טוב סופ שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 15:23
 רבקה Posts: 8411
|
חבר'לך הרי כולנו יודעים שכל מה שאנחנו עושים זה בשבילנו ולמענינו ולמען גופינו וידוע שמי שיש לו את מחלת ההשמנה עבודתינו כרגע היא לכל החיים אמנם עכשיו אנחנו דואגים לירידה למשקל הרצוי ואחרכך מגיע תורה של השמירה הבעייה שרובינו יורדים נראים נפלא והופ העליה מתחילה אז אולי פעם ולתמיד נבין שכדי להישאר במראה הרצוי והמצוי יש לקחת את עצמינו בידיים כמו שעכשיו אנחנו עושות כאן באנרגיות החיוביות גם את המתוק שאנו זקוקים לו כל כך נוכל לאכול והכל במידה ובכמויות העיקר שיהיה לנו מתוק על הנשמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 14:54
 קרולין Posts: 6651
|
יקרות שלי, כולכן צודקות, אנחנו ב ת ה ל י ך והוא מורכב, אישי, ארוך ולכל החיים. וכן, פעם למעלה ופעם למטה....מה שהכי חשוב זה לא לוותר לעצמנו, לא להתייאש, לאט ובטוח ,במוקדם או במאוחר , כל עוד ואנחנו במסגרת, מטפלים בעצמנו, במודעות ובבחירה כולנו נראה ת ו צ א ו ת! והכי חשוב: כשיש עשייה, יש תקווה ! הכל מבית היוצר של מירי בלקין שלנו האחת והיחידה. מזל שאנחנו ביחד ובמסגרת ששומרת ומגנה עלינו. מזללללל! שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ים של ה צ ל ח ה בתהליך ורק טוב.אמן. בנוסף, בלונדה,אייריס, סמויה יקרות.....כן....כשהולך ורואים ירידות , בהחלט צריך למנף את ההצלחה לעוד הצלחות/ירידות...וכל ירידה אפילו הקטנה ביותר וגם על המקום זה נהדרררררר = ז ה ב !!! אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 10:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי כתב:
היי, אכן הרגשה מדהימה להסתכל במראה ולאהוב מה שרואים, אכן ישוב לשמור על זה כי למשל אני הייתי שם והייתי שאננה, כבר הייתי במשקל סבבה לגמרי ונראיתי והרגשתי מעולה ואז פתאום התחלתי להעלות במשקל ככה שיש לי חוב של עוד 6 קילו (1 ירדתי השבוע). אני יודעת אבל שלאחרונה ירדת 5 קילו וזה נהדר וכל הכבוד ותשמרי על זה מכל משמר והכי חשוב תהני מזה וכן, הילד הזה הוא אני זה ציטוט נהדר, ובמיוחד שאת מלמדת מחול אז את מרגישה את העבודה עם הגוף כל הזמן ואת המשמעוצ של חיים בריאים והכל. יום מקסים, וכמובן, תמשיכי ככה באנרגיות הנהדרות שלך ובעשייה, יולי
יולי צודקת לחלוטין השאננות לפעמים הורסת לכן אומרים שהשמירה יותר קשה מהירידה אבללללל בגלל זה אנחנו פה!! ואת נראת מעולה!!!!! ויאלה עוד 6 למטרה!! מטרה זה תמיד משהו טוב ככה יש שאיפות להגיע למשהו... יום מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 10:57
|
אייריס כתב:
בוקר טוב בלונדה, כל הכבוד על הירידה השבוע המשיכי כך. אני ממש מעריצה ומצדיעה לך, צריכים להדבק ממך. נתראה בשני הקרוב. נשיקות
תודה איריס אבל כבר הדבקנו אותך תחזרי אלינו לפה ויהיה בסדר גמור זה עושה לך טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 10:55
|
הסמויה כתב:
כנראה שלא הבנת אותי אבל ברור שננצל את המומנטום ושלא יגמר לעולם גם אני עכשיו בתהליך ירידה ומנצלת את התקופה היפה הזו של שליטה מעריצה אותך ובהצלחה
סמויה יקירתי הבנתי אותך , פשוט הדגשתי את זה שנכון אמנם עכשיו ורוד אבל לא תמיד ורוד ולכן אני מסכימה איתל במאה אחוז שצריך לנצל את המומנטום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:01
 יולי Posts: 754
|
היי, אכן הרגשה מדהימה להסתכל במראה ולאהוב מה שרואים, אכן ישוב לשמור על זה כי למשל אני הייתי שם והייתי שאננה, כבר הייתי במשקל סבבה לגמרי ונראיתי והרגשתי מעולה ואז פתאום התחלתי להעלות במשקל ככה שיש לי חוב של עוד 6 קילו (1 ירדתי השבוע). אני יודעת אבל שלאחרונה ירדת 5 קילו וזה נהדר וכל הכבוד ותשמרי על זה מכל משמר והכי חשוב תהני מזה וכן, הילד הזה הוא אני זה ציטוט נהדר, ובמיוחד שאת מלמדת מחול אז את מרגישה את העבודה עם הגוף כל הזמן ואת המשמעוצ של חיים בריאים והכל. יום מקסים, וכמובן, תמשיכי ככה באנרגיות הנהדרות שלך ובעשייה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:00
 הסמויה Posts: 2467
|
כנראה שלא הבנת אותי אבל ברור שננצל את המומנטום ושלא יגמר לעולם גם אני עכשיו בתהליך ירידה ומנצלת את התקופה היפה הזו של שליטה מעריצה אותך ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדה, כל הכבוד על הירידה השבוע המשיכי כך. אני ממש מעריצה ומצדיעה לך, צריכים להדבק ממך. נתראה בשני הקרוב. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
dany כתב:
בלונדה יקירה מכירה היטב את המקום הזה של הנחת והשלווה, ומאידך מכירה גם מכירה את המקום של הדווקא ........... שעושה דווקא רק לעצמי. מקווה שוב להגיע למנוחה והנחלה עליהן דיברת כאן. למה אי אפשר תמיד להישאר במקום הזה? למה? דנילה יקרה! אם היינו כל הזמן בנחלה לא היינו פה. לצערנו אלה הם חיינו לפעמים.למעלה ולפעמים למטה אבללללל אסור לנו לשכוח את עצמנו. רוב הזמן אנחנו עסוקים ודואגים לכולם חוץ מלעצמנו. אז גם אם אנחנו עדיין לא בנחלה לפחות אנחנו פה ובדרך לשם... בלונדה.... כתב: במקומות אחרים וגם פה מהעיר,הייתי רוצה שיידעו כולם שיש ילד אחד בעולם! והילד הזה , הילד הזה , הילד הזה הוא אני! בוקר טובבבבב אז כרגיל כל ריקוד שאני מלמדת את הילדים בגנים ישר לוקח אותי במחשבות לכיוון הדיאטה והמשמעות שאנחנו צריכים לתת לה בחיינו. תחשבו על זה לשניה אנחנו כל כך הרבה שנים יוצרים התנגדויות בדיאטה, מיליון תירוצים,מיליון הסברים למה לא לעשות,למה לא להוריד את העול הזה של השומן מעלנו ולסיים את זה ואז לחיות כמו בני אדם רזים ונורמלים. תחשבו על זה הרי שאף אחד לא יעשה לנו את זה בשבילנו,אם אין אני לי מי לי???? לכן: הגענו כבר למסקנה לפני חודש וחצי (לפחות אני אישית) שדי! אין כח יותר למלחמות ביני לבין עצמי! רוצה שלווה , רוצה לקום להיות שלמה עם מה שאני רואה במראה.ינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:57
|
הסמויה כתב:
בלונדה את במקום נהדר וכיף לך ותשמרי עליו בארבע עיניים כי כמו שדני כתבה זה עלול לחלוף ןלכן מה שאני כל הזמן אומרת לעצמי ( כי כרגע אני באותו מקום שלך ) צ נ י ע ו ת
סמויה יקרה, תראי זה ידוע שבכל עלייה יש גם ירידה וזה ידוע שהרי אנחנו לא רובוטים וזה ידוע שאני אצטרך את המתוק בשישי שבת , וזה ידוע שיגיע הרגע שאלך לאירועים וארצה לאכול אבל כמו שמירי אומרת כל עוד את בתהליך של ירידה ואת מרגישה שאת לא צריכה את זה וזה משהו שכרגע את מוותרת עליו בשביל התהליך אז תעשי את זה. ואני נמצאת כרגע במצב הזה יש לי מטרה שאני מרגישה שאני ממש חייבת להגיע אליה אך ורק בשביל עצמי. אבל עם זאת כמו שאמרת תמיד אני אומרת לעצמי שזה עלול לחלוף אז חייבת לנצל את המומנטום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:47
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה את במקום נהדר וכיף לך ותשמרי עליו בארבע עיניים כי כמו שדני כתבה זה עלול לחלוף ןלכן מה שאני כל הזמן אומרת לעצמי ( כי כרגע אני באותו מקום שלך ) צ נ י ע ו ת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 07:56
 פפריקה Posts: 134
|
בלונדה.... כתב:
במקומות אחרים וגם פה מהעיר,הייתי רוצה שיידעו כולם שיש ילד אחד בעולם! והילד הזה , הילד הזה , הילד הזה הוא אני! בוקר טובבבבב אז כרגיל כל ריקוד שאני מלמדת את הילדים בגנים ישר לוקח אותי במחשבות לכיוון הדיאטה והמשמעות שאנחנו צריכים לתת לה בחיינו. תחשבו על זה לשניה אנחנו כל כך הרבה שנים יוצרים התנגדויות בדיאטה, מיליון תירוצים,מיליון הסברים למה לא לעשות,למה לא להוריד את העול הזה של השומן מעלנו ולסיים את זה ואז לחיות כמו בני אדם רזים ונורמלים. תחשבו על זה הרי שאף אחד לא יעשה לנו את זה בשבילנו,אם אין אני לי מי לי???? לכן: הגענו כבר למסקנה לפני חודש וחצי (לפחות אני אישית) שדי! אין כח יותר למלחמות ביני לבין עצמי! רוצה שלווה , רוצה לקום להיות שלמה עם מה שאני רואה במראה. אז: לקחתי עצמי בידיים ואתם עזרתם לי מאוד להתחיל להשיל מעליי את העול הזה ועוד יש עבודה לפנינו!!! ממשיכים ביחד באותה השיטה המדהימה הזאת אוכלים שלוש ארוחות ביום,מים מים בששון , להיפרד בחמש מהפחמימות והכי חשוה שהעשייה הזאת תיהיה עם המון המון מצב רוח ולא עם הרגשה שאנחנו עכשיו מסכנים ומפספסים משהו. אם אנחנו ממשיכים ככה כולן ביחד בקיץ אנחנו רזות יותר!!!! אז מאחלת לכם יום קסום עם הרבה אהבה ועשייה . אוהבת ..נשיקות !!!!נו edited by בלונדה.... on 12/7/2011
איזה ציטוט מדהים בלונדה. אכן הילד הזה הוא אני! וגם האישה הזאת -היא אני! והאני הזה - הוא חשוב מאין כמותו. צריך לתת לו מקום של כבוד ואהבה ,לטפח ולשמור. ושמירה על גוף בריא ונאה היא בהחלט חלק מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 06:38
 dany Posts: 19819
|
בלונדה יקירה מכירה היטב את המקום הזה של הנחת והשלווה, ומאידך מכירה גם מכירה את המקום של הדווקא ........... שעושה דווקא רק לעצמי. מקווה שוב להגיע למנוחה והנחלה עליהן דיברת כאן. למה אי אפשר תמיד להישאר במקום הזה? למה?
בלונדה.... כתב:
במקומות אחרים וגם פה מהעיר,הייתי רוצה שיידעו כולם שיש ילד אחד בעולם! והילד הזה , הילד הזה , הילד הזה הוא אני! בוקר טובבבבב אז כרגיל כל ריקוד שאני מלמדת את הילדים בגנים ישר לוקח אותי במחשבות לכיוון הדיאטה והמשמעות שאנחנו צריכים לתת לה בחיינו. תחשבו על זה לשניה אנחנו כל כך הרבה שנים יוצרים התנגדויות בדיאטה, מיליון תירוצים,מיליון הסברים למה לא לעשות,למה לא להוריד את העול הזה של השומן מעלנו ולסיים את זה ואז לחיות כמו בני אדם רזים ונורמלים. תחשבו על זה הרי שאף אחד לא יעשה לנו את זה בשבילנו,אם אין אני לי מי לי???? לכן: הגענו כבר למסקנה לפני חודש וחצי (לפחות אני אישית) שדי! אין כח יותר למלחמות ביני לבין עצמי! רוצה שלווה , רוצה לקום להיות שלמה עם מה שאני רואה במראה.ינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 06:36
|
במקומות אחרים וגם פה מהעיר,הייתי רוצה שיידעו כולם שיש ילד אחד בעולם! והילד הזה , הילד הזה , הילד הזה הוא אני! בוקר טובבבבב אז כרגיל כל ריקוד שאני מלמדת את הילדים בגנים ישר לוקח אותי במחשבות לכיוון הדיאטה והמשמעות שאנחנו צריכים לתת לה בחיינו. תחשבו על זה לשניה אנחנו כל כך הרבה שנים יוצרים התנגדויות בדיאטה, מיליון תירוצים,מיליון הסברים למה לא לעשות,למה לא להוריד את העול הזה של השומן מעלנו ולסיים את זה ואז לחיות כמו בני אדם רזים ונורמלים. תחשבו על זה הרי שאף אחד לא יעשה לנו את זה בשבילנו,אם אין אני לי מי לי???? לכן: הגענו כבר למסקנה לפני חודש וחצי (לפחות אני אישית) שדי! אין כח יותר למלחמות ביני לבין עצמי! רוצה שלווה , רוצה לקום להיות שלמה עם מה שאני רואה במראה. אז: לקחתי עצמי בידיים ואתם עזרתם לי מאוד להתחיל להשיל מעליי את העול הזה ועוד יש עבודה לפנינו!!! ממשיכים ביחד באותה השיטה המדהימה הזאת אוכלים שלוש ארוחות ביום,מים מים בששון , להיפרד בחמש מהפחמימות והכי חשוה שהעשייה הזאת תיהיה עם המון המון מצב רוח ולא עם הרגשה שאנחנו עכשיו מסכנים ומפספסים משהו. אם אנחנו ממשיכים ככה כולן ביחד בקיץ אנחנו רזות יותר!!!! אז מאחלת לכם יום קסום עם הרבה אהבה ועשייה . אוהבת ..נשיקות !!!!נו edited by בלונדה.... on 12/7/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|