16/12/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כמו בכל דבר בחיים,זו דרך,זה תהליך של שינוי ואין ניסים. מאחלת לך המון בהצלחה,חשובה ההתמדה וההפנמה שאין זה מבצע או קורס.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 15:37
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי פפריקה, קודם כל תודה ותודה  דבר שני, יש מרקי ירקות מדהימים, ואין צורך בקטניות שעושות גזים... אני אוהבת מרקים סמיכים, אבל לא חייבים עם הבלנדר: מרק כרובית, מרק דלורית וגזר, מרק ברוקולי, מרק כלרבי, מרק בצל, יש כאלה שאוהבים מרק פלפלים. ואל תשכחי מרק עוף... = פניצילין. תשחקי עם התיבולים. תרגישי מלכה. }{
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 09:28
 פפריקה Posts: 134
|
אשירה כתב:
פפריקה יקרה, הדרך לאופוריה האמיתית מורכבת מצעדים קטנים,  היי אשירה- אכן שינוי קטן בשיטה, בתנהגות,בנוהל עבודה יכול להביא להישג גדול. כמו שגם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד.קטן. אך לאופוריה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2011 07:15
 אשירה Posts: 4292
|
פפריקה יקרה, הדרך לאופוריה האמיתית מורכבת מצעדים קטנים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 23:47
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
אכן פפריקה, בשבועיים הראשונים יורדים הנוזלים. עכשיו זאת העבודה הקשה של הרזיית השומנים האמיתיים, ועוד בחורף שהגוף רוצה להשמין קילו או שניים כי קררר. זה נשמע כאילו אני רוצה לייאש אותך - אבל לא. שתדעי לך שאת מחוננת בריבוע קודם כל שמחלת על כבודך ושחזרת אל מירי, ועוד יותר שחזרת בחורף בגלל הסיבה שציינתי לעיל. חוץ מזה, לדעתי דווקא בחורף יותר קל לעשות דיאטה מבקיץ, ואני אסביר: למרות שהגוף בהתנגדות, אנחנו הרי שמנים נפשית. אז שנסי מותניים ותתחילי לבשל את הדבר הכי קל בעולם: מרק! מרקי ירקות (לא פחממתיים), משביעים בפני עצמם והחום בקיבה עוד יותר משביע! וחוץ מזה יותר כיף לאכול ירקות בחורף מאשר בקיץ כי הם יותר טעימים. בקיץ אני ממש סובלת עם הגמבה שיש לה טעם של פלסטיק, ואילו בחורף היא בשרנית כזאת ומתוקה! אז אני שמחה שהגעת למסקנה שאנחנו חייבים מסגרת, תהני ממופע הסטנד-אפ הכי טוב בעיר, ופרגני לעצמך מרקים ופיתות אדומות!! בהצלחה  היי בציקיסטית - קודם כל קבלי ח"ח על הופעתך המהממת בשמלה בחתונה של אחיך. שנית -מזל טוב לחתונת אחיך. ולענייננו- גם אני מעדיפה דיאטה בחורף,יותר קל לי.על אף שאינני אוהבת כל כך מרקי ירקות שאינם מלוווים באיזו קטנייה. אבל בינתיים אני מסתדרת. ומסגרת - זה באמת משהו ששומר עלינו -אבל ביני ובין מירי אין משחקי כבוד.אנחנו יחד 25 שנה -on and off והכל בסדר. מקווה לראות אותך באחד הימים בקבוצת הרזון שבבית רוזן ר"ג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 11:44
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אכן פפריקה, בשבועיים הראשונים יורדים הנוזלים. עכשיו זאת העבודה הקשה של הרזיית השומנים האמיתיים, ועוד בחורף שהגוף רוצה להשמין קילו או שניים כי קררר. זה נשמע כאילו אני רוצה לייאש אותך - אבל לא. שתדעי לך שאת מחוננת בריבוע קודם כל שמחלת על כבודך ושחזרת אל מירי, ועוד יותר שחזרת בחורף בגלל הסיבה שציינתי לעיל. חוץ מזה, לדעתי דווקא בחורף יותר קל לעשות דיאטה מבקיץ, ואני אסביר: למרות שהגוף בהתנגדות, אנחנו הרי שמנים נפשית. אז שנסי מותניים ותתחילי לבשל את הדבר הכי קל בעולם: מרק! מרקי ירקות (לא פחממתיים), משביעים בפני עצמם והחום בקיבה עוד יותר משביע! וחוץ מזה יותר כיף לאכול ירקות בחורף מאשר בקיץ כי הם יותר טעימים. בקיץ אני ממש סובלת עם הגמבה שיש לה טעם של פלסטיק, ואילו בחורף היא בשרנית כזאת ומתוקה! אז אני שמחה שהגעת למסקנה שאנחנו חייבים מסגרת, תהני ממופע הסטנד-אפ הכי טוב בעיר, ופרגני לעצמך מרקים ופיתות אדומות!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 09:28
|
EFF כתב:
פפריקה...ברוך שובך "צפור נחמדת"....ובעניין האופוריה, לדעתי ובשבילי כל ירידה במשקל וכל התקדמות בתהליך - היא אופוריה..אני משתדלת לגוון באוכל ולהתרחק מאכילה שגרתית, מה גם שמי שנכנס לשיטה של מירי - שיטת הפחמימות - לא רעב ונהנה מכל ביס..
היי אפי, את צודקת כל ירידה במשקל גורמת למצב רוח קל אופורי אך בתחילת התהליך ,לפחות מנסיוני אנחנו תמיד קצת יותר נחושים ונלהבים זה לא מצב של שיגרה . ולדעתי הפטנט הגדול הוא לשמור על שיגרה של אכילה מתונה ושפויה לשם כך אנחנו אצל מירי שמטעינה אותנו בהצלחה כל שבוע מחדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 20:55
 EFF Posts: 6417
|
פפריקה...ברוך שובך "צפור נחמדת"....ובעניין האופוריה, לדעתי ובשבילי כל ירידה במשקל וכל התקדמות בתהליך - היא אופוריה..אני משתדלת לגוון באוכל ולהתרחק מאכילה שגרתית, מה גם שמי שנכנס לשיטה של מירי - שיטת הפחמימות - לא רעב ונהנה מכל ביס..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2011 09:25
|
היי רעותה, תודה לך על העידוד זה באמת עוזר. ואת?- מה שלומך? מזל טוב לך להולדת הבן-אח לעודד. מקווה לראות אותך בקרוב אצלנו ושהכל בסדר ובשליטה אצלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:51
 רעותה Posts: 869
|
הי פפריקה , מה העניינים? כיף לראות אותך כאן . שיהיה המון בהצלחה וזה באמת נכון , לסגל אורח חיים בריא וכשיגרה בלי לחשוב על זה יותר מדי. תהני מהדרך ומהשיגרה . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:27
 dany Posts: 19819
|
חשיבה חיובית מביאה עימה תוצאות נפלאות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
פפריקה כתב:
בוקר טוב יקירותי , אתן אכן מחזקות אותי. שהרי העבודה על טיפוח הבריאות היא בלתי נגמרת. ואני חושבת שהסוויצ' קורה בדיוק כאשר אנחנו מטמיעים את השיטה כדרך חיים ולא חושבים עליה יותר . אלא מנהלים שיגרה של אכילה שפויה ונכונה תוך כדי מהלך רגיל של החיים. ואז הכל באמת מתנהל כמו רכבת על פסים מוכרים- ((  (  אפרופו הדימוי של רבקה) נוסעת ליעדה בלי לעצור בדרך ובלי להתברבר. ואנחנו נגיע!!!! אין לי ספק!!!!!
חשיבה ממש נכונה פפריקה יקרה! רק ככה מצליחים כשהחשיבה משתנה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:47
 הסמויה Posts: 2467
|
פפריקה איזה כיף שחזרת אלינו תמשיכי להיות כאן ובהצלחה בהמשך הדרך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:23
|
miribelkin כתב:
פפריקה המתוקה שלי קודם כל תודה רבה ואני מקוה מאד שתתמידי איתנו אוהבת מירי
מירי הטובה, העונג הוא שלי- וכן - אני פה בהחלט!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:10
|
בוקר טוב יקירותי , אתן אכן מחזקות אותי. שהרי העבודה על טיפוח הבריאות היא בלתי נגמרת. ואני חושבת שהסוויצ' קורה בדיוק כאשר אנחנו מטמיעים את השיטה כדרך חיים ולא חושבים עליה יותר . אלא מנהלים שיגרה של אכילה שפויה ונכונה תוך כדי מהלך רגיל של החיים. ואז הכל באמת מתנהל כמו רכבת על פסים מוכרים- (( ( אפרופו הדימוי של רבקה) נוסעת ליעדה בלי לעצור בדרך ובלי להתברבר. ואנחנו נגיע!!!! אין לי ספק!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 18:08
 1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
פפריקה יקירתי לפני שבועיים כאשר היגעת לחוג הופתעתי ושמחתי מאוד לראות שחזרת אלינו. היתה לך פתיחה מדהימה וההמשך גם הוא היה בסדר גמור.וכמו שדני ועליזה כתבו, זה לא מבצע חד פעמי של זבנג וגמרנו,אין פה נוסחת קסם,אלה עבודה קשה שכדי להגיע לתוצאות הרצויות בבריאות טובה ומראה נפלא, יש לעשות זאת בכיף ובהתמדה זוהי דרך חיים לכל החיים. וכמו שהחיים הם לא רק חד כיווניים,כך גם המציאות שלנו.למרות שהמטרה היא לרדת במשקל,אך אנו רק בני אנוש שנקלעים למצבים שונים בחיים אשר משליכים על מצב רוחינו ונפשינו,אי לכך,אנו יורדים במשקל,לפעמים עומדים במקום ולפעמים יש גם עליות אך תמיד נמשיך הלאה ובסופו של יום נשיג את מטרתינו. נילי  הבהרה עליזה זו נחושה
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 18:05
 קרולין Posts: 6651
|
פפריקה יקירתי ברוכה השבה שווה כיף שאת שוב איתנו ב ת ה ל י ך ברכות על הירידה שלך ועל ההחלטה לחזור ולהמשיך את הדרך במסגרת עם מירי ואיתנו תמשיכי להתמיד ולהצליח נשיקותתתת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 13:45
 רבקה Posts: 8411
|
פפריקה יקירתי שמחה לראותך כאן שוב איתנו ומגיע לך המון מחמאות על ירידה מופחלאה במשך השבועיים וכן ירבו !!! אין ספק שאת יודעת שמרגע זה מתחילה המלאכה העיקרית ויש לך אפשרות לא למשוך בעול העגלה אלא לעלות על הרכבת הנוסעת כאן בפורום עכשיו עם המון מוטיבציה והנסיעה בה הרבה יותר קלה הישארי איתנו הצטרפי לאנרגיות המובילות כאן וכמובן התמידי יקירתי והכל יהיה נפלא בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 13:02
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פפריקה המתוקה שלי קודם כל תודה רבה ואני מקוה מאד שתתמידי איתנו אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 09:51
 1103 Posts: 5022
|
פפריקה יקירתי לפני שבועיים כאשר היגעת לחוג הופתעתי ושמחתי מאוד לראות שחזרת אלינו. היתה לך פתיחה מדהימה וההמשך גם הוא היה בסדר גמור.וכמו שדני ועליזה כתבו, זה לא מבצע חד פעמי של זבנג וגמרנו,אין פה נוסחת קסם,אלה עבודה קשה שכדי להגיע לתוצאות הרצויות בבריאות טובה ומראה נפלא, יש לעשות זאת בכיף ובהתמדה זוהי דרך חיים לכל החיים. וכמו שהחיים הם לא רק חד כיווניים,כך גם המציאות שלנו.למרות שהמטרה היא לרדת במשקל,אך אנו רק בני אנוש שנקלעים למצבים שונים בחיים אשר משליכים על מצב רוחינו ונפשינו,אי לכך,אנו יורדים במשקל,לפעמים עומדים במקום ולפעמים יש גם עליות אך תמיד נמשיך הלאה ובסופו של יום נשיג את מטרתינו. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|