06/12/2011 09:15
 dany Posts: 19819
|
פפריקה יקירה זאת היא הדרך, הרי אנחנו לא כאן למבצע זבנג וגמרנו, כבר עלינו כיתה ואנחנו מבינים שזו הדרך לכל החיים. וגם אם לעיתים יש מהמורות ומכשולים בדרך אנחנו לא נרתעים ולא מוותרים וממשיכים. כן זה נעשה שבלוני, אפרורי, אך אם כל תוצאה נפלאה שרואים על המאזניים, ויודעים שכבשנו עוד יעד. האפרוריות נעלמת ומפציעה לה שמש נפלאה. נשיבוקים והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 08:17
 נחושה Posts: 6982
|
פפריקה יקרה, ראשית אני מניחה שהמחמאות לא יעלו לך לראש ומי כמוך יודעת שבהתחלה מורידים נוזלים ולא שומן. אכן רק כניסה לאורח חיים אחר מבחינת אוכל וכוונתי אינה חסה וגזר אלא ארוחות מזינות, מגוונות והעיקר בכמויות הנכונות, יסללו לך את הדרך להתצלחה והתמדה. כל הכבוד בכל אופן על ההישג והמאמץ, גאה בך יקירתי וסומכת שגם השיגרה ובעזרת הפורום תהיה מעניינת ושליטה מלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 07:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
פפריקה את נראת מעולה! תמשיכי בעשייה וגם להיות איתנו פה זה מאוד עוזר... המשך יום מקסים! וכמובן שכל הכבוד על הירידה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 07:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נמשיך בעשייה ונצליח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 07:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב פפריקה, ירדת כל כך יפה בזמן קצר כך שקשה לי להאמין שתהרסי את התוצאה. אני בטוחה שזה נותן לך מוטיבציה להמשיך בעשייה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 07:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד תמשכי ככה והקילוגרמים יפלו.. יום טוב סיגל פפריקה כתב:
טוב ,אז כמו שחלקכם יודעים ,הצטרפתי מחדש למירי לפני שבועיים. זה היה אחרי טיול לאיטליה ,שבו לא עליתי ואפילו ירדתי קילו -שניים. חשבתי ,שיופי אמשיך בתהליך הירידה גם בבית אבל כשראיתי שאני מתיישרת למשקל שלפני הנסיעה הצטרפתי לחוגים וחזרתי לעשייה! מה אומר ומה אדבר? על אף ששמרתי- לא ציפיתי לרדת שלושה ק"ג! אבל זה מה שקרה - ממש שמחתי והמשכתי הלאה.... אתמול נרשמה ירידה מתונה של חצי אז אחרי שבועיים אצל מירי אני רזה בשלושה וחצי . עכשיו מתחילה העבודה הקשה. אחרי האופוריה של ההתחלה באה האפרוריות של ההמשך והשיגרה אז יש לשנס מותניים ,לחשוק שיניים ולהיעזר במודלים כמו מירי בלונדה סיגל וכל המושכים בעול העגלה הכבדה הזאת- כדי להחלץ ממנה קלים יותר בריאים יותר מאושרים יותר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 07:00
 פפריקה Posts: 134
|
טוב ,אז כמו שחלקכם יודעים ,הצטרפתי מחדש למירי לפני שבועיים. זה היה אחרי טיול לאיטליה ,שבו לא עליתי ואפילו ירדתי קילו -שניים. חשבתי ,שיופי אמשיך בתהליך הירידה גם בבית אבל כשראיתי שאני מתיישרת למשקל שלפני הנסיעה הצטרפתי לחוגים וחזרתי לעשייה! מה אומר ומה אדבר? על אף ששמרתי- לא ציפיתי לרדת שלושה ק"ג! אבל זה מה שקרה - ממש שמחתי והמשכתי הלאה.... אתמול נרשמה ירידה מתונה של חצי אז אחרי שבועיים אצל מירי אני רזה בשלושה וחצי . עכשיו מתחילה העבודה הקשה. אחרי האופוריה של ההתחלה באה האפרוריות של ההמשך והשיגרה אז יש לשנס מותניים ,לחשוק שיניים ולהיעזר במודלים כמו מירי בלונדה סיגל וכל המושכים בעול העגלה הכבדה הזאת- כדי להחלץ ממנה קלים יותר בריאים יותר מאושרים יותר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|