08/12/2011 04:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אני שוב אומרת זה כוחה של המסגרת שממסגרת אותנו גם בשעת משבר. אכן זה הזמן לעלות חזרה על מסלול השליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2011 04:16
 dany Posts: 19819
|
סיגלי אז למרות כל הפחדים נשארת על המקום נפלא!!!!!!! והשבוע את עושה מאמצים בכדי לרדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 19:42
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודהההההה נשיקות רבקה כתב:
רבקה כתב: דרך המלך כתב: נילי ברכות חמות על הורדת חצי קילו... לא יודעת אם קראת פוסטים קודמים מצבי באוכל לא טוב ... מקווה שיהיה בסדר 1103 כתב: דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי  סיגלי באיזה תחנה ירדת ? הרי הרכבת עדין לא עצרה אנחנו עדיין יושבים בקרונות בואי מתוקה חזרי לתלם הבית בשעה טובה יהיה מקסים וגם את המשיכי להיות עם מוטיבציה לא חבל על הירידות הקודמות ????? וזה בשביל סיגלי לנסות לעלות את הרכבת שוב על הפסים ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 19:41
|
תודה נילי יקרה, 1103 כתב:
סיגל על המקום עדיף מעליה סופ"ש נפלא בשליטה נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 18:06
 1103 Posts: 5022
|
סיגל על המקום עדיף מעליה סופ"ש נפלא בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 17:53
|
אני על המקום....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 17:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי מה קורה??? איך היה היום?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 15:45
 רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
דרך המלך כתב: נילי ברכות חמות על הורדת חצי קילו... לא יודעת אם קראת פוסטים קודמים מצבי באוכל לא טוב ... מקווה שיהיה בסדר 1103 כתב: דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי  סיגלי באיזה תחנה ירדת ? הרי הרכבת עדין לא עצרה אנחנו עדיין יושבים בקרונות בואי מתוקה חזרי לתלם הבית בשעה טובה יהיה מקסים וגם את המשיכי להיות עם מוטיבציה לא חבל על הירידות הקודמות ?????
וזה בשביל סיגלי לנסות לעלות את הרכבת שוב על הפסים ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:23
|
אני מאמינה שאין דבר שמתקיים בעולם ללא איזו כוונת מכוון, רק לא תמיד אנחנו מספיק נבונים להבין זאת.
אייריס כתב:
פפריקה כתב: dany כתב: קבוצת בנות רוזן שמתן לב לכך שאת הולכות למקום שמזמין אתכן לרזות רוזן-רזון. בטח כבר אתן יודעות אבל אני......... רק עכשיו נפל לי האסימון. בוקר טוב דני- לא חשבתי על כך - את הפלת גם לי את האסימון כן -אולי באמת מגביר את הרצון לרזון!!!!!!! דנילה' יקירה, גם לי נפל עכשיו האסימון אחרי ששמת לב, מעניין לא? מכוון, מי יודע? בוקר נפלא. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:15
|
תהני היום ונתראה ביום שני אייריס כתב:
דרך המלך כתב: גם אני פספסתי אגיע היום בערב לשקילה לקבל נונו נו ולהתאפס מחדש עליתי במשקל אני מרגישה על עצמי אכלתי כאילו מלחמה ומחר יגמר האוכל... מאתמול שוב בשליטה אבל לא מלאה... יהיה בסדר.. אולי תבואו היום לרמת גן גם .. יהיה נחמד... אייריס כתב: היי סיגלי, מה ניש? אני פספסתי השבוע את המפגש, מקווה שהלך טוב. הכל בסדר איתך? אני בריקודי עם היום לא יכולה להגיע. נחכה ליום שני הקרוב. מחכה לראותך 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:09
 אייריס Posts: 3744
|
פפריקה כתב:
dany כתב: קבוצת בנות רוזן שמתן לב לכך שאת הולכות למקום שמזמין אתכן לרזות רוזן-רזון. בטח כבר אתן יודעות אבל אני......... רק עכשיו נפל לי האסימון. בוקר טוב דני- לא חשבתי על כך - את הפלת גם לי את האסימון כן -אולי באמת מגביר את הרצון לרזון!!!!!!!
דנילה' יקירה, גם לי נפל עכשיו האסימון אחרי ששמת לב, מעניין לא? מכוון, מי יודע? בוקר נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:08
|
דרך המלך כתב:
גם אני פספסתי אגיע היום בערב לשקילה לקבל נונו נו ולהתאפס מחדש עליתי במשקל אני מרגישה על עצמי אכלתי כאילו מלחמה ומחר יגמר האוכל... מאתמול שוב בשליטה אבל לא מלאה... יהיה בסדר.. אולי תבואו היום לרמת גן גם .. יהיה נחמד... אייריס כתב: היי סיגלי, מה ניש? אני פספסתי השבוע את המפגש, מקווה שהלך טוב. הכל בסדר איתך?
אני בריקודי עם היום לא יכולה להגיע. נחכה ליום שני הקרוב. מחכה לראותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:06
|
בלונדה.... כתב:
סיגלי בדיוק פירסמתי עידכון... חצי פחות !!! איזה כיף סגרתי חמישה קילוווו. מקווה שהסלון שלך הגיע והכל מתחיל להסתדר בבית החדש... נשיקות והמשך יום נפלא!!!
איזה יופי איזה אושר. סבבה לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:05
|
גם אני פספסתי אגיע היום בערב לשקילה לקבל נונו נו ולהתאפס מחדש עליתי במשקל אני מרגישה על עצמי אכלתי כאילו מלחמה ומחר יגמר האוכל... מאתמול שוב בשליטה אבל לא מלאה... יהיה בסדר.. אולי תבואו היום לרמת גן גם .. יהיה נחמד... אייריס כתב:
היי סיגלי, מה ניש? אני פספסתי השבוע את המפגש, מקווה שהלך טוב. הכל בסדר איתך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 09:04
|
היי סיגלי, מה ניש? אני פספסתי השבוע את המפגש, מקווה שהלך טוב. הכל בסדר איתך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 08:19
|
אהבתי... dany כתב:
קבוצת בנות רוזן שמתן לב לכך שאת הולכות למקום שמזמין אתכן לרזות רוזן-רזון. בטח כבר אתן יודעות אבל אני......... רק עכשיו נפל לי האסימון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 07:42
 פפריקה Posts: 134
|
dany כתב:
קבוצת בנות רוזן שמתן לב לכך שאת הולכות למקום שמזמין אתכן לרזות רוזן-רזון. בטח כבר אתן יודעות אבל אני......... רק עכשיו נפל לי האסימון.
בוקר טוב דני- לא חשבתי על כך - את הפלת גם לי את האסימון כן -אולי באמת מגביר את הרצון לרזון!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2011 05:46
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 18:11
|
tutit כתב:
וואו איזה ירידות יפות ,בנות אלופות ויקרות.......... בהצלחה ורק שנמשיך במגמת הירידה  תותית יקרה תודה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 17:56
|
סיגל חביבתי החיים דומים לגלגל ענק בלונה- פרק פעם עולים פעם יורדים ופעם נעצרים. אך לא כמו שמהגלגל הענק אנו יורדים וממשיכים לדרכינו במסגרת שבה אנו נמצאים, אנו נשארים וממשיכים להתמודד ולא מרימים ידיים. להתראות בשבוע הבא בבית רוזן. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|