06/12/2011 06:32
 פפריקה Posts: 134
|
היי סיגל מזל טוב לדירה החדשה ולסלון החדש ולדף החדש שאפשר לאמר שאת פותחת-אז שיהיה בהצלחה בכל! אני משערת שעכשיו עוד הכל בתנועה בבית ואולי תחושת התעלות הרוח עוד לא הגיעה ,אבל אין ספק שזה אחד הדברים המרגשים ביותר לעבור לדירה חדשה ולארגן אותה מחדש. זה בטוח ייתן לך כוחות להתאזן מחדש בדיאטה ולשוב לתלם. בכל אופן מצפים לך ביום שני הבא בבית רוזן- חזקי אימצי והצליחי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 06:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
דני את צודקת כל יום טוב יותר מאתמול.... מאמינה בזה!שיהיה יןם קסום אמן כך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 05:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני את צודקת כל יום טוב יותר מאתמול.... מאמינה בזה!שיהיה יןם קסום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נילי,בלונדה יישר כח. סיגלי הנה ,כל יום טוב יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 21:06
 1103 Posts: 5022
|
דני מקסימה תודה על הפירגון נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 20:14
 dany Posts: 19819
|
נילי הידד
 1103 כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 17:17
|
תודה נילי יקרה 1103 כתב:
דרך המלך כתב: נילי ברכות חמות על הורדת חצי קילו... לא יודעת אם קראת פוסטים קודמים מצבי באוכל לא טוב ... מקווה שיהיה בסדר 1103 כתב: דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי  סיגלי תודה. לא משנה במצב הכי קשה אנו כאן בשבילך ולמענך. חזרי למסגרת האוכל השפויה והכל יבוא על מקומו בשלום אני מאמינה בך. נשיקות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 16:52
 הסמויה Posts: 2467
|
לכל היורדות בגדול ובקטן מזל טוב והמשך שבוע של עשיה ושליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 16:06
|
דרך המלך כתב:
נילי ברכות חמות על הורדת חצי קילו... לא יודעת אם קראת פוסטים קודמים מצבי באוכל לא טוב ... מקווה שיהיה בסדר 1103 כתב: דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי  סיגלי תודה. לא משנה במצב הכי קשה אנו כאן בשבילך ולמענך. חזרי למסגרת האוכל השפויה והכל יבוא על מקומו בשלום אני מאמינה בך. נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 15:59
|
נילי ברכות חמות על הורדת חצי קילו... לא יודעת אם קראת פוסטים קודמים מצבי באוכל לא טוב ... מקווה שיהיה בסדר1103 כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 15:42
 חיה'לה Posts: 885
|
כיף לקרוא!! איזו חברות נהדרת נוצרת כאן... שיהיה המשך יום מקסים לכולנו, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 15:41
|
נחושה יקירתי תודה,גם אני שמחה ןמוקירה כל ירידה מה קורה אצלך? יום נפלא שבוע נהדר ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 15:31
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נילוש, הידד לחצי פחות, כל חצי מבורך והעיקר שנהייה רזות בקיץ המשך יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 15:26
|
דרך המלך כתב:
בלונדה נילי מפתח סול לייסי איירס יולי... תעדכנו. .....מחכים לשמוע ממכן.... סיגלוש יקירתי קודם כל מה שלומך,האם הגיע הסלון בשלום? אז לעידכון המעודכן,ירדתי השבוע חצי קילו,שאגב שימח אותי מאוד, לא ציפיתי השבוע לירידה וחצי קילו זה נפלא. מה קורה איתך,איך את מצליחה להתמודד עם האוכל וכל התכונה של המעבר וכו"? שבוע נפלא בשורות טובות להתראות בשבוע הבא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 14:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
סחטן עליך בלונדה, אין מילים בפי, איזו הצלחה מרשימה. כל הכבוד!!! שוב תודה רבה שאפתנית בלונדה.... כתב: סיגלי בדיוק פירסמתי עידכון... חצי פחות !!! איזה כיף סגרתי חמישה קילוווו. מקווה שהסלון שלך הגיע והכל מתחיל להסתדר בבית החדש... נשיקות והמשך יום נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 14:25
|
דרך המלך כתב:
עכשיו ראיתי והגבתי... הסלון הגיע. עכשיו מרכיבים את חדרי הילדים. .. איזה מזל שיש אינטרנט בנייד אני מהבוקר עם עצמי....ומחכה שייסימו כבר....בלונדה שוב אומר לך את נהדרת!!!!!כל הכבוד לך
סיגלי אכן כיף שאפשר להיכנס מהנייד כך הפורום שומר עלינו גם כשאנחנו לא בבית.. ושוב.תודההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 13:52
|
עכשיו ראיתי והגבתי... הסלון הגיע. עכשיו מרכיבים את חדרי הילדים. .. איזה מזל שיש אינטרנט בנייד אני מהבוקר עם עצמי....ומחכה שייסימו כבר....בלונדה שוב אומר לך את נהדרת!!!!!כל הכבוד לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 13:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
סחטן עליך בלונדה, אין מילים בפי, איזו הצלחה מרשימה. כל הכבוד!!! בלונדה.... כתב:
סיגלי בדיוק פירסמתי עידכון... חצי פחות !!! איזה כיף סגרתי חמישה קילוווו. מקווה שהסלון שלך הגיע והכל מתחיל להסתדר בבית החדש... נשיקות והמשך יום נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 13:32
 dany Posts: 19819
|
אני רק בראשון הבא..............................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 13:25
|
סיגלי בדיוק פירסמתי עידכון... חצי פחות !!! איזה כיף סגרתי חמישה קילוווו. מקווה שהסלון שלך הגיע והכל מתחיל להסתדר בבית החדש... נשיקות והמשך יום נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|