הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תגידו...לא מגיע לי צל"ש?..(יהללך זר ולא - פיך..)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/12/2011 05:21

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
זה הכי מעצבן ששואלים בכמה זמן??????????? ואם את כבר נראית רזה אז מה את עדיין הולכת , או עדיין כל כך מקפידה.............לא מבינים שאסור להרפות לרגע. שזה עולה לנו אחר כך בקילוגרמים שרצים למעלה וכל כך קשה שוב להוריד אותם.

חחחח כן סיפרתי למירי שהרופאה שלי שאלה אותי השבוע,את עוד אצל מירי? והחמיאה לי על המראה וברוח זו היתה התשובה,אם לא הייתי לא הייתי זוכה לכאלה מחמאות,המסגרת
שומרת עלי.לאחר מכן שאלה אותי לגבי פחמימות אם אוכלים מספיק,שאלתי אותה אם 600קלוריות מספקות ואז התשובה היתה ,זהה המון.
כמובן הרופאה רזה אמיתית.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/12/2011 05:16

dany
dany
זה הכי מעצבן ששואלים בכמה זמן??????????? ואם את כבר נראית רזה אז מה את עדיין הולכת , או עדיין כל כך מקפידה.............לא מבינים שאסור להרפות לרגע. שזה עולה לנו אחר כך בקילוגרמים שרצים למעלה וכל כך קשה שוב להוריד אותם.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/12/2011 05:12

אקורדיאון
אקורדיאון
אפוש ,תלמידה מחוננת.
יקירה זר לא יבין זאת ולכן אלה השאלות הנפוצות.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 19:01

EFF
EFF
לשמוע מכן את דעתכן כל כך חשוב לי...וזה גם מנציח בי את ההכרה בחשיבה ובהתנהגות הנכונה - מה עוד אפשר לומר חוץ מתודה!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 16:50

הסמויה
הסמויה
את באמת מודל לחיקוי ולהצלחה
המשיכי בדרכך
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 16:03

חיה'לה
חיה'לה
אפי היקרה,

כל הכבוד!!! אני ממש מבינה אותך, מפני שגם אני שרה כרגע בשתי מקהלות, ולקראת חנוכה כמות החזרות גדלה, הן מתארכות בשל ההכנות להופעות,
וכמובן - מה מתבקש??? אוכל!!!!
אני מודה שלא מעט קלקלתי בשבועים האחרונים, כי לא עמדתי לגמרי בפיתוי, ולכן כעת ממש קיבלתי על עצמי להיזהר ולהישמר!!
אפי היקרה, את פשוט מודל חיקוי!
תצליחי,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 15:35

1103
1103
אפי יקרה
מגיע לך צל"ש וגם מדליה.איזו שליטה ואיזו נחישות.
זו הגדולה של המסגרת שאנו נמצאים בה אין לזה מחיר,שלא נדבר על המראה והתחושה שנפלאה.
חוגי הריקודים נועדו להשביע את הנפש ולא את הקיבה,הרווח והסיפוק שלך גדולים לאין שיעור.
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 15:15

רבקה
רבקה
אפי'לה
מירי תמיד לימדה אותנו
שאפילו אם לקחנו משפט אחד מכל פגישה דיינו
והנה את היגעת למכלול המשפטים שהיו מופנמים
והם עושים בך עכשיו את השינוי האדיר
שגורם לתחושה ואיכות חיים נפלאים
את נ ה ד ר ת ♥♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 14:42

נחושה
נחושה

בהחלט, תואר של כבוד בפקולטה של מירי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:55

קרולין
קרולין
אפי יקרה שלנו
את נהדרת !! וכן זה לכל החיייייםםםםםםםם!
בראבו על השליטה!
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:31

dany
dany
כל הכבוד ואפשר רק ללמוד ממך.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:30

שאפתנית
שאפתנית
אפילה מסכימה עם כל מילה: זה בהחלט לא קורס, זה חינוך לכל החיים ואנחנו הפנמנו את זה, הסביבה עדיין לא.
ההתעלמות שלך מארוחות הנשנושים הללו נזקפים לזכותך. כל הכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:27

בלונדה....
בלונדה....
אפילה
כל כך צודקת זו כבר ממש ארוחות נשנושים מה שמגישים בהרקדות.
כל הכבוד לך!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:10

ענת
ענת
בהחלט מגיע אין עלייך!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:10

דרך המלך
דרך המלך
אפי יקרה בהחלט מגיע לך צלש את אלופה!!!!!!! כל הכבוד לך זאת בהחלט דרך חיים לכל החיים ולא סתם קורס זמני...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:09

דרך המלך
דרך המלך
אפי יקרה בהחלט מגיע לך צלש את אלופה!!!!!!! כל הכבוד לך זאת בהחלט דרך חיים לכל החיים ולא סתם קורס זמני...
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 13:03

EFF
EFF
הסיפור הוא כזה...אנחנו רוקדים 3 פעמים בשבוע ריקודי עם - ב- 3 חוגים שונים. לאחרונה התחילו להביא להרקדות כיבוד שהלך והתפתח לכדי ארוחות מורכבות ממלוח, מתוק - מאפים, עוגות עוגיות..

כולם כמובן מתנפלים על האוכל בשקיקה וציקצוקים - לא דופקים חשבון...ריחות האוכל מתפשטים באוויר, וכולם מספרים "כמה נפלא וטעים היה"..
.
...ואילו אני (ואני גאה על כך)לא מתקרבת בכלל לכיוון...אני חושבת שזהו כיבוש יצר שראוי לציון, והוא תוצר של חינוך ארוך וממושך ב"אוניברסיטה של מירי"..

וזו יכולה להיות גם תשובה לאלו ששואלים "כמה זמן הקורס"..ממי זה לא קורס - זה חינוך ארוך לכל החיים - גם כאשר יודעים הכל (או חושבים שיודעים) יש הרבה מה ללמוד ולחדש...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תגידו...לא מגיע לי צל"ש?..(יהללך זר ולא - פיך..)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!