05/12/2011 12:53
 ענת Posts: 3849
|
נחושה כל הכובד עלהירידה המשיכי כך כיף לקרוא אותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 12:40
 הסמויה Posts: 2467
|
נחושה קודם כל שאפו על החצי קילו פחות וכמו תמיד את כותבת דיברי טעם וכל כך נכנונים בהצלחה בהמשך הדרך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 11:22
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי בראבו על החצי פחות! איתך חאורך התהליך.... נשיקותתתתת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 09:20
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה ואהובה, לשתות הרבה חם, מרק סמיך ומזין להיות מתחת לפוך וספר או סרט זמין איחולי החלמה מהירה וטובה וחיבוקים מרחוק נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 08:53
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה לוקחת אקמולים ומקווה לטוב
דרך המלך כתב:
דני יקרה תרגישי טוב נשיקות dany כתב: חושבת וחשה ממש כמוך ובכל זאת כנראה קשה להיפרד............................חחחחחחחחחחחחחחחח אוי מרגישה כל כך רע............ התקררות שקפצה עלי ממש ללא הזמנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 07:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה יקרה כל הכבוד על הירידה! צודקת לאט ובטוח זה הכי טוב. לגביי הקילוגרמים באמת הגיע הזמן להיפטר מהם הם לא מועילים ורק מזיקים. המשך שבוע נפלאא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על הירידה היפה נחושה. מסכימה עם כל מילה שלך, מי צריך את הצמיגים המיותרים האלה. הלוואי והם היו יורדים יותר מהר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 06:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה המחוננת קולולוווווו על חצי פחות אין עלייך!!!! ואם מוטיבציה כמו שלך בטוחה עד הקיץ תשילי עוד קילוגרמים כל הכבוד לך נשיקות סיגל נחושה כתב:
ערב טוב פורום קסום, הריני לבשר לכם שאני חצי פחות, קולולו לעצמי והלוואי ככה לאט אבל בטוח עד הקיץ הקרוב... מה אני צריכה את זה....אמרה לי שכנתי היום כשדיברנו על כמה חפצים אדם צובר בחייו....שיהיה....אולי יהיה בזה שימוש....אולי אחד הילדים יצטרך....אולי ואולי ואולי... חיינו מלאים בחפצים ובזכרונות שכבר לא באופנה חיינו מלאים אנרגיה שפג תוקפה חיינו מלאים דאגות שלא התממשו, פחדים וחששות לפעמים יש לנו אחד מכל צבע או גודל....ממש בושות... בקיצור יקיריי בעודי עסוקה בימים אלו בסידור ואירגון חפצים לומדת להעריך מה חשוב ומה פשוט ירד ערכו פלאים אני מבינה שהקילוגרמים המיותרים שבמתניי מיותרים, סר חינם ונמאסו למדי.... הגיע הזמן להניח להם, לאמץ כמויות ותפריט קצת אחר הגיע הזמן להתמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ולא בכל קושי, להתייאש ולוותר. כשאני חושבת על זה יחד אתכם ובקול רם, למה אני צריכה את כל ההתנגדויות האלו, התירוצים, הבולמוסונים....עבר זמנם!!!  נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 06:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה תרגישי טוב נשיקות dany כתב:
חושבת וחשה ממש כמוך ובכל זאת כנראה קשה להיפרד............................חחחחחחחחחחחחחחחח אוי מרגישה כל כך רע............ התקררות שקפצה עלי ממש ללא הזמנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 05:16
 dany Posts: 19819
|
חושבת וחשה ממש כמוך ובכל זאת כנראה קשה להיפרד............................חחחחחחחחחחחחחחחח אוי מרגישה כל כך רע............ התקררות שקפצה עלי ממש ללא הזמנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל הכבוד וכך תשילי את יתר המיותרים. נשיבוקים ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 22:41
 נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום קסום, הריני לבשר לכם שאני חצי פחות, קולולו לעצמי והלוואי ככה לאט אבל בטוח עד הקיץ הקרוב... מה אני צריכה את זה....אמרה לי שכנתי היום כשדיברנו על כמה חפצים אדם צובר בחייו....שיהיה....אולי יהיה בזה שימוש....אולי אחד הילדים יצטרך....אולי ואולי ואולי... חיינו מלאים בחפצים ובזכרונות שכבר לא באופנה חיינו מלאים אנרגיה שפג תוקפה חיינו מלאים דאגות שלא התממשו, פחדים וחששות לפעמים יש לנו אחד מכל צבע או גודל....ממש בושות... בקיצור יקיריי בעודי עסוקה בימים אלו בסידור ואירגון חפצים לומדת להעריך מה חשוב ומה פשוט ירד ערכו פלאים אני מבינה שהקילוגרמים המיותרים שבמתניי מיותרים, סר חינם ונמאסו למדי.... הגיע הזמן להניח להם, לאמץ כמויות ותפריט קצת אחר הגיע הזמן להתמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ולא בכל קושי, להתייאש ולוותר. כשאני חושבת על זה יחד אתכם ובקול רם, למה אני צריכה את כל ההתנגדויות האלו, התירוצים, הבולמוסונים....עבר זמנם!!!  נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|