|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2011 23:27
 חיה'לה Posts: 885
|
חברותיי היקרות, כולכן צודקות, והיום במקהלה שאני שרה בה נוכחתי עד כמה חברות ותמיכה חשובים!!! תודה לכן על העידוד!! ממש תודה!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 17:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיהלה נכון שלקבל מקלחת צוננת הישר לפרצוף ומחברה קרובה או אדם שאיכפת לנו ממנו זה פוגע אבל קחי את הדברים כטיפול בהלם ומכאן רק עבור עצמך החליטי על שינוי,את יכולה רק להודות למסגרת כי ללא זו כמו כולנו הקילוגרמים היו נערמים וכך לפחות שמרת ומכאן תתחילי בירידה ,מעשים ולא דיבורים,אין לי ספק שאת יכולה. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 16:54
 dany Posts: 19819
|
ברור שאת פגועה ואיך לא? אך שוב אני חוזרת ואומרת שלדעתי באמת היא דברה ממקום של אהבה ודאגה. ולכן קחי את המילים הללו וצמחי מהם ושני התנהגות והוכיחי שאת יכולה כפי שאת יכולה לעשות דברים אחרים בשלמות ונפלאות. ערב נפלא לך בהמון אהבה.
חיה'לה כתב:
בס"ד חברותיי היקרות, ראשית, תודה על כל העידוד, והתמיכה!! האמת היא שאני די פגועה, ולכן עדיין לא סיפרתי על כל השתלשלות השיחה. עם זאת, אני דנה את חברתי לכף זכות, מפני ששנתיים אני מדברת ורק מדברת, ומדיבורים לא מרזים!!! בכל מקרה, דבריה הקשים משפיעים בינתיים, ועד איף משפיעים!!! עדכונים בערב... איזה מזל שיש פורום כזה, ואפשר גם לבכות לפעמים... רק חשוב לי לומר שהיום בעבודה אני כמובן משדרת 'עסקים כרגיל', ובערב תתקיים חזרה של ההמקהלה שאני שרה בה לקראת ההופעה השנתית שלנו בחנוכה. מה לעשות?! צריך להמשיך הלאה!! תודה לכן על הכול הכול, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 15:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה שרוחך תתרומם ותחזרי לשגרה, אל תסחבי על גבך את השק הכבד הזה. טוב מאוד שבעבודה העסקים כרגיל וכך גם בפעילות אחר הצהריים, את יודעת יקירתי שהחיים נמשכים ואי אפשר לצלול לתוך העצב והכאב הזה כי זה בהחלט מיותר. תמשיכי להעסיק את עצמך וחייכי לעולם מבטיחה שהוא יחייך אליך שוב. חיה'לה כתב:
בס"ד חברותיי היקרות, ראשית, תודה על כל העידוד, והתמיכה!! האמת היא שאני די פגועה, ולכן עדיין לא סיפרתי על כל השתלשלות השיחה. עם זאת, אני דנה את חברתי לכף זכות, מפני ששנתיים אני מדברת ורק מדברת, ומדיבורים לא מרזים!!! בכל מקרה, דבריה הקשים משפיעים בינתיים, ועד איף משפיעים!!! עדכונים בערב... איזה מזל שיש פורום כזה, ואפשר גם לבכות לפעמים... רק חשוב לי לומר שהיום בעבודה אני כמובן משדרת 'עסקים כרגיל', ובערב תתקיים חזרה של ההמקהלה שאני שרה בה לקראת ההופעה השנתית שלנו בחנוכה. מה לעשות?! צריך להמשיך הלאה!! תודה לכן על הכול הכול, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 14:38
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 13:47
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, כאן זה בדיוק המקום לשתף - כולנו כאן באותה הסירה. בנוסף, בראבו על ההחלטה שלקחת - לעשות שינוי!!! לפעמים השינוי מגיע מתוכנו ולפעמים מישהו "מעיר" אותנו לשינוי! מבחינתי הכי חשוב זה שאת החלטת שאת רוצה שינוי, רוצה לרזות רוצה אחרת!!! ואת י כ ו ל ה וזה א פ ש ר י. לגבי החברה שלך....אין באפשרותי להביע את דעתי , מהרבה סיבות וזה די ברור. הכי חשוב זאת א ת , בסופו של דבר זה ענין מאד אישי ש ל ך ואני בטוחה שאת תדעי לעשות את הבחירות הנכונות בשבילך גם כאן. אל תמהרי , קחי את הזמן , תאספי את כל הנתונים שר ק ל ך יש ותעשי את ההחלטות שלך. שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך וכולנו תמיד כאן בשבילך. המשך יום טוב ושבוע נהדררררר. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 13:09
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חיהלה יקרה קודם כל תמיד את יכולה לשתף בדברים אישיים הרי זה מקום המפלט שלנו. כל הכבוד שלקחת את הדברים למקום חיובי כי הערות כאלה יכולות לזעזע אותנו ולגרום לכולם להוכיח שאנחנו יכולים. אני בטוחה שעכשיו את חדורת מוטיבציה ואנחנו נעזור לך פה. לגביי החברה את את לפע דעתי צריכה לבדוק אם היא באמת חברה ולעשות שיקולים עם עצמך אם מגיע לה שתיהיה חברה שלה. אני חושבת שחברות צריכות להגיד רק את האמת אבל יש דרך לומר דברים. מאחלת לך המון המון בהצלחהה ונכנסים לשבוע של עשייהההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 11:40
 dany Posts: 19819
|
מילים קשות הן דווקא שמגיעות מבן אדם קרוב וחבר, אך גם הוא אומר אותן מתוך אהבה ודאגה. אז באמת תקחי את המילים הללו אל מקום של צמיחה ודאגה לעצמך. ותוכיחי לה שאת יכולה, וזה בכוחותיך ובידיך לשנות, כן את הגובה קצת קשה לשנות אך את הרוחב בהחלט ניתן. בהצלחה יקירתי. שבוע נפלא והמשך חודש כסלו נהדר. חנוכה עוד לפנינו ואת יודעת זה חג ניצחון הרוח על החומר. בידיוק מה שאנחנו צריכות לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 11:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה זה בדיוק מה שמירי אמרה בהרצאה אפשר לבחור בדרך הפחות טובה עבורנו ולהיפגע או שאפשר להסתכל על חצי כוס מלאה ולצמוח מהמקום שהכי כואב לנו. את בחרת בדרך הגבורה, לצמוח מתוך הכאב ולשנות. אני בטוחה שתצליחי, אני מחזקת את ידיך. כל הכבוד על הבחירה הנכונה וכמו שכתבת אולי יום אחד תודי לחברתך אבל אין ספק שכשהמילים קשות וכואבות הן בהחלט יודעות להכאיב לנו. בהצלחה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 11:02
 הסמויה Posts: 2467
|
חיה אהובה , כל הכבוד לך על ההחלטות שעשית ואכן את יכולה את כבר הוכחת שכשאת באמת רוצה את יכולה אנחנו כאן בפורום תומך , עוזר ואוהב וההרצאות של מירי מדהימות ולכן אין סיבה בעולם שאם תעשי לא תצליחי ואת אכן תוכיחי בענק שאת יכולה!!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 10:57
|
בס"ד שבוע נפלא לכולם, ביום חמישי האחרון השתתפתי באירועי 'חמשושלים' - בילוי בחינם באתרים ובמוזאונים, בליווי הופעות, הרצאות ועוד - שלושה סופי שבוע של כיף אמתי!! ליתר ביטחון, צפיתי לפני כן בהרצאה של מירי, והאמת היא שההרצאה נגעה בנקודות הכי הכי רגישות: כבר שנתיים שאני לא ממש ממש עושה דיאטה, אלא רק שומרת, ועל אף שאני משקיעה בבגדים, בשיער ובכלל - בעצמי, עדיין אני יודעת שהק"ג המיותרים מפריעים מאוד מאוד. לי אישית זה כואב, ולכן ההרצאה על דימוי הגוף הגיעה במקום ובזמן הנכונים. ואולם.... איש לא הכין אותי לסיטואציה שהתרחשה אח"כ. בתום הבילוי, נכנסנו כמה חברים לבית קפה ידוע, ואני הזמנתי עוגת גבינה טעימה טעימה, ונהנתי מכל ביס. עם זאת, בסוף הבילוי הרגשתי תסכול, ושיתפתי בו את חברתי הקרובה.... ואז החל העניין: תגובתה של חברתי הייתה קשה ולא צפויה - ובה משפטים כמו 'תשלימי עם איך שאת'... 'רק תקחי בחשבון שלהוריד את הדרישות, כי נמוכה ומלאה זה לא בדיוק מה שגברים מחפשים...' ועוד ועוד (וממש אין לי חשק וכוח ומצב רוח לפרט!!!). יש לציין שהדברים שלה כאבו לי מאוד מאוד, ובמציאות הם היו חריפים ומטיפים בהרבה ממה שאני מתארת כאן. עם זאת, קיבלתי שתי החלטות חשובות, אחרי לילה של מחשבות בלא שינה: 1. לא להתייעץ שוב ושוב עם חברות בעניין המראה. פשוט לטפח ולשפר כל הזמן, ורק להגיד תודה על כל מחמאה שאני מקבלת!! 2. לרזות!! פשוט לרזות!! כדי לעשות דווקא! כדי להוכיח לה!!! ובזה אני דווקא מצוינת!! ואכן, ביומיים האחרונים לא אכלתי פחממות משעה חמש, ובאמת קמתי פחות מלאה, ויותר קלילה, וכבר החצאית לא לוחצת. ובכלל, מירי צודקת!! פשוט קמים שטוחים וקלילים, וזה כיף גדול. אני מתחילה את השבוע חדורת מוטיבציה להוכיח לה, לעצמי ולכל העולם שזה אפשרי, ואני יודעת שאולי יום אחד עוד אודה לחברתי על הדברים הקשים שאמרה. בכל מקרה, העניין של הגוף ואיך הוא נראה נמצא בידיי, ואינ מצכוונת לעשות את המירב, כדי שדימוי הגוף שלי ישתנה!! יום נפלא, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|