הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נפילה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2011 08:57

שאפתנית
שאפתנית
מודה ומתוודה שעם כל הכאבים, חוסר השינה והמגבלה הנוראית אני נמצאת בעבודה. אני אקבע תור לרופאה בהקדם כי זה באמת בלתי נסבל.
dany כתב:
שאפתנית יקרה אני מקווה שאת מטפלת בדלקת ולא מזניחה.
מאחלת לך בריאות והחלמה מהירה.
נשיבוקים

שאפתנית כתב:
סיגלי בוקר טוב,
אני מאחלת לך בריאות. בשבועיים האחרונים אני סובלת מדלקת חריפה בשריר הרגל עד כדי כך שאיני מסוגלת להזיזה והלילות הפכו לסיוט. אני מבינה במעט מה עובר עליך בלילות ומאחלת לך בריאות ושתזכי לשינה רצופה ללא כאבים.
תהיי חזקה,את חייבת לחזור לתפריט, תפטרי מכל הפחמימות המיותרות שלא יקלו ולא ינחמו אלא רק יגרמו לנזק. את מסוגלת לחזור לתפריט, עשית זאת לא פעם וגם עכשיו זה אפשרי.
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו
אז שלומי מתחלק לשניים... מבחינת הבריאות כל הבדיקות שלי על הפנים... שקיעת הדם גבוהה מאוד והדלקת חזקה מאוד .. לא ישנה בלילולת מכאבי תופת ברגליים גם מהנפילה וגם מהדלקת פרקים שאני חיה איתה...
מבחינת האוכל לא כל כך הולך לי ..לא מצליחה לאסוף את עצמי ולהתחיל מההתחלה... התפריט החודשי על המקרר התפריט המקופל על המקרר ומשום מה הוא לא קורץ לי.. כל הפחמימות למינהם קורצות לי... אבל יהיה בסדר.. הראש לא כך כך נקי מלהתעסק באוכל...(תירוצים ? אולי....)חשבתי להגיע בערב לשקילה אבל לא יצא לי שוב... כך שנשאר לי שלישי ורביעי ללכת... ואלך... מאחלת לך הצלחה בשקילה ויום הכי נפלא .
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 08:51

dany
dany
שאפתנית יקרה אני מקווה שאת מטפלת בדלקת ולא מזניחה.
מאחלת לך בריאות והחלמה מהירה.
נשיבוקים

שאפתנית כתב:
סיגלי בוקר טוב,
אני מאחלת לך בריאות. בשבועיים האחרונים אני סובלת מדלקת חריפה בשריר הרגל עד כדי כך שאיני מסוגלת להזיזה והלילות הפכו לסיוט. אני מבינה במעט מה עובר עליך בלילות ומאחלת לך בריאות ושתזכי לשינה רצופה ללא כאבים.
תהיי חזקה,את חייבת לחזור לתפריט, תפטרי מכל הפחמימות המיותרות שלא יקלו ולא ינחמו אלא רק יגרמו לנזק. את מסוגלת לחזור לתפריט, עשית זאת לא פעם וגם עכשיו זה אפשרי.
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו
אז שלומי מתחלק לשניים... מבחינת הבריאות כל הבדיקות שלי על הפנים... שקיעת הדם גבוהה מאוד והדלקת חזקה מאוד .. לא ישנה בלילולת מכאבי תופת ברגליים גם מהנפילה וגם מהדלקת פרקים שאני חיה איתה...
מבחינת האוכל לא כל כך הולך לי ..לא מצליחה לאסוף את עצמי ולהתחיל מההתחלה... התפריט החודשי על המקרר התפריט המקופל על המקרר ומשום מה הוא לא קורץ לי.. כל הפחמימות למינהם קורצות לי... אבל יהיה בסדר.. הראש לא כך כך נקי מלהתעסק באוכל...(תירוצים ? אולי....)חשבתי להגיע בערב לשקילה אבל לא יצא לי שוב... כך שנשאר לי שלישי ורביעי ללכת... ואלך... מאחלת לך הצלחה בשקילה ויום הכי נפלא .
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 08:50

dany
dany
חמודה תרגישי טוב אני מאחלת לך מכל הלב.

דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 07:34

דרך המלך
דרך המלך
תודה יקירה
יום נפלא
סיגל
אקורדיאון כתב:
יקירה לכולנו תקופות כאלה,ראשית הבריאות ואין לי ספק שתחזרי גם לשליטה.
נשיבוקים לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 07:29

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה לכולנו תקופות כאלה,ראשית הבריאות ואין לי ספק שתחזרי גם לשליטה.
נשיבוקים לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 06:55

דרך המלך
דרך המלך
תודה שאפתנית
גם לך אאחל בריאות רבה לגבי התפריט זה יגיע ומקווה שבמהרה..
שאפתנית כתב:
סיגלי בוקר טוב,
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 06:52

שאפתנית
שאפתנית
סיגלי בוקר טוב,
דרך המלך כתב:
בוקר טוב אקו
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 06:43

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב אקו
סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 06:38

דרך המלך
דרך המלך
תודה נחושה ... ברור שאלך השבוע ולא משנה מה יראו המאזניים אכלתי בלעתי ואשלם...
יום נפלא
סיגל
נחושה כתב:
סיגלי יקרה,
תרגישי טוב, אבל אל תפספסי את השקילה וההרצאה....
יום עסל יום בסל, צחצחי שיניים ויאללללללללללה לעשייה!!!
Drink
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2011 04:49

אקורדיאון
אקורדיאון
סיגלוש שלומך הבוקר??????
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 22:48

נחושה
נחושה
סיגלי יקרה,
תרגישי טוב, אבל אל תפספסי את השקילה וההרצאה....
יום עסל יום בסל, צחצחי שיניים ויאללללללללללה לעשייה!!!
Drink
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 17:20

אקורדיאון
אקורדיאון
דרך המלך כתב:
תודה רבה שיהיה אחלה שבוע קסום ומלא בשורות טובות
נשיקות סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלי יקירתי הרי זו הסיבה שכולנו כאן וזה קורה ויקרה לנו .
רק להפנים שלא קרה כלום זה נגמר,עבר ,את מתחילה שבוע חדש שיהיה קל יותר.
מחזקת אותך מעומק ליבי.

אמןןןןן
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 14:28

דרך המלך
דרך המלך
תודה קרולין
מאחלת לך שבוע קסום ורק בשורות טובות
נשיקות סיגל
קרולין כתב:
סיגל יקירתי,
תחילה, תרגישי טוב זה הכי חשוב. שיעבור לך בקלות ענין המעבר, הפריקה וההתארגנות בבית החדש.
בנוסף, מותר לך ולכולנו לקטר זה חלק מהתהליך, ויש גם נפילות לך ולכולנו וזה גם חלק מהתהליך - אז תרגישי הכי נוח בעולם!
מאחלת לך שבוע טוב, בריאות שלמה וכולנו כאן תמיד בשבילך.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 14:27

דרך המלך
דרך המלך
תודה שאפתנית ,
לצערי יש כאבים וכאבים חזקים אבל ב"ה יעבור
שיהיה שבוע טוב
שאפתנית כתב:
סיגלי אני מקווה שאין לך כאבים מהנפילה הפיזית ואם כן אז רפואה שלמה.
ובכל הקשור לנפילה באוכל נגבת פירורים והמשכת בדרך וזה הכי חשוב!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 14:26

דרך המלך
דרך המלך
תודה רבה סמויה יקרה וברכות להורת חצי קילו...
הסמויה כתב:
נופלים וקמים נופלים וקמים
וזה מעגל חיינו
ואת הרי הוכחת לנו שאת מסוגלת כך שהיום התחיל שבוע חדש
ולא בוכים על חלב שנשפך
בהצלחה בהמשך הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 13:52

קרולין
קרולין
סיגל יקירתי,
תחילה, תרגישי טוב זה הכי חשוב. שיעבור לך בקלות ענין המעבר, הפריקה וההתארגנות בבית החדש.
בנוסף, מותר לך ולכולנו לקטר זה חלק מהתהליך, ויש גם נפילות לך ולכולנו וזה גם חלק מהתהליך - אז תרגישי הכי נוח בעולם!
מאחלת לך שבוע טוב, בריאות שלמה וכולנו כאן תמיד בשבילך.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 11:11

שאפתנית
שאפתנית
סיגלי אני מקווה שאין לך כאבים מהנפילה הפיזית ואם כן אז רפואה שלמה.
ובכל הקשור לנפילה באוכל נגבת פירורים והמשכת בדרך וזה הכי חשוב!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 09:29

tal_f
tal_f
היתה נפילה .. עכשיו קמים. לי זה היה לא יומיים אלא שבועיים... .. אין ברירה חייבים לצאת מיזה...המון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 09:26

הסמויה
הסמויה
נופלים וקמים נופלים וקמים
וזה מעגל חיינו
ואת הרי הוכחת לנו שאת מסוגלת כך שהיום התחיל שבוע חדש
ולא בוכים על חלב שנשפך
בהצלחה בהמשך הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2011 07:06

דרך המלך
דרך המלך
תודה רבה שיהיה אחלה שבוע קסום ומלא בשורות טובות
נשיקות סיגל
אקורדיאון כתב:
סיגלי יקירתי הרי זו הסיבה שכולנו כאן וזה קורה ויקרה לנו .
רק להפנים שלא קרה כלום זה נגמר,עבר ,את מתחילה שבוע חדש שיהיה קל יותר.
מחזקת אותך מעומק ליבי.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!