04/12/2011 11:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
אמן ואמן קרנושה, תענוג לקרוא כל מילה שכתבת. איזו תפיסה וראיה נכונה של הדברים, הרווח כולו שלך וההנאה מהקריאה של הפוסט היא שלנו. איזה אנרגיות, שרק ימשך כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 09:26
 tal_f Posts: 900
|
הי קרנושה ... זו נחישות והתמדה... ממש נותנת לי מוטיבציה להמשיך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 05:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרונשה את מהממת הרווח כולו שלך .. נשיקות סיגל קרנושה כתב:
מה אני אגיד? אצלנו בחברה כל יום חמישי יש התכנסות של סיכום שבוע, צחוקים, עדכונים, הרבה אלכוהול (לפתוח את הסופשבוע) וכמובן- אל נשכח את התקרובת. אנוכי אחראית לכל הענין וזה מדהים אותי כל פעם מחדש ששום דבר לא מדגדג לי ... שכשאני רואה את עצמי בראי רזה יותר זה שווה לי הכל. ושהמחמאות מגיעות זה בכלל ממיס את הלב והנשמה. כשהתחתונים גדולים וכל הבגדים בארון מתחילים להיות שקי-שק אין לתאר את התחושה. חמישי האחרון הזמנתי פיצות לחבר'ה, לא היה לי שמץ של מושג ממי כדאי להזמין כי כבר שנים שאני לא נוגעת בזה, אני מעדיפה לאכול דברים טובים אחרים.. והיו פיצות, היו גם קרמבואים, היתה עוגה של אחד העובדים שחגג יומולדת ובירות ויאלללה בלאגן. ישבתי בצד. הסתכלתי איך כולם נהנים ואמרתי לעצמי בתוך הלב את נ-ה-ד-ר-ת!  ומי לימד אותי להתנהג ככה? פשוט כיף. אני לא מרגישה שוויתרתי, אני לא מרגישה שהפסדתי, אני כן מרגישה אושר שמיימי כי זה לא כזה אישיו ולא ביג דיל. יש לי כמה ג'ינסים בארון שממתינים לי. יש לי מטרה מול העיניים-קיץ 2012 ואל נשכח את הישיבה בים הכל כך אהוב........ ויהי רזון מלפניך, במפגשך עם הראי. כל יום. ואמרו אמן. אאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממןןןןןןןןן  ויאללה שיהיה יומקסים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 05:28
 dany Posts: 19819
|
אין דבר העומד בפני הרצון והשאיפה לרזון שפוי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 17:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה כל הכבוד!!!! יאלה ממשיכים הלאה בשיא המרץ!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 17:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי מאושרת לקרוא כי הרי זר לא יבין זאת. המון המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 16:29
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה את נהדרת!!! המשיכי כך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 15:04
 מיכל שרון Posts: 1318
|
קרנושה איזה מותק את!!! אהבתי את הברכה.. חזק!!! כל הכבוד אהובה.. יאללה קיץ הבא במידה חדשה... אמן !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 13:14
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה יקרה את נהדרת הרווח כולו שלך.גם בתחושה העילאית שאין לה מחיר, וגם במראה החטוב. שבת נפלא של אור ואהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 12:40
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושההההההה יפתי! איזה דרייב ומוטיבציהההההה נהדרתתתת! רק ככה מצליחיםםםםםםם המשך שבת נהדרתתתתתתתת נשיקותתתתתתת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 10:46
 קרנושה Posts: 3420
|
מה אני אגיד? אצלנו בחברה כל יום חמישי יש התכנסות של סיכום שבוע, צחוקים, עדכונים, הרבה אלכוהול (לפתוח את הסופשבוע) וכמובן- אל נשכח את התקרובת. אנוכי אחראית לכל הענין וזה מדהים אותי כל פעם מחדש ששום דבר לא מדגדג לי ... שכשאני רואה את עצמי בראי רזה יותר זה שווה לי הכל. ושהמחמאות מגיעות זה בכלל ממיס את הלב והנשמה. כשהתחתונים גדולים וכל הבגדים בארון מתחילים להיות שקי-שק אין לתאר את התחושה. חמישי האחרון הזמנתי פיצות לחבר'ה, לא היה לי שמץ של מושג ממי כדאי להזמין כי כבר שנים שאני לא נוגעת בזה, אני מעדיפה לאכול דברים טובים אחרים.. והיו פיצות, היו גם קרמבואים, היתה עוגה של אחד העובדים שחגג יומולדת ובירות ויאלללה בלאגן. ישבתי בצד. הסתכלתי איך כולם נהנים ואמרתי לעצמי בתוך הלב את נ-ה-ד-ר-ת! ומי לימד אותי להתנהג ככה? פשוט כיף. אני לא מרגישה שוויתרתי, אני לא מרגישה שהפסדתי, אני כן מרגישה אושר שמיימי כי זה לא כזה אישיו ולא ביג דיל. יש לי כמה ג'ינסים בארון שממתינים לי. יש לי מטרה מול העיניים-קיץ 2012 ואל נשכח את הישיבה בים הכל כך אהוב........ ויהי רזון מלפניך, במפגשך עם הראי. כל יום. ואמרו אמן. אאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממןןןןןןןןן ויאללה שיהיה יומקסים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|