04/12/2011 05:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה השבה לישראל ולמסגרת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 05:33
 dany Posts: 19819
|
ברוכה השבה ואין כל חשש כל זמן שאת מגיעה לחוגים ירוד תרדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 10:27
 קרנושה Posts: 3420
|
ברוכים השבים! באמת תהיתי לתומי איה אתם... נתראה בשלישי אצל מירוש♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 10:11
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נטע יקרה איזה כף ששומעים ממכם כבר חששתי שנשארתם בחו"ל שמחה שנהנתם אכלתם, ועכשיו קדימה, לשיגרה הברוכה...... מחכה לחבק אתכם ביום שלישי ולשמע חוויות.אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 08:42
 קרולין Posts: 6651
|
נטע יקרה, ברוכה השבה. כיף לשמוע שנהנת, בילית , כייפת וגם אכלת זה חלק מהטיול. מזל שאת במסגרת ויאאלה חזרה לשגרה. בהצלחה והמשך שבת נהדרת. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 08:31
 ענת Posts: 3849
|
נטע יקרה ברוכה השבה תודה על השיתוף אכן נהנית ועככשיו להמשיך קדימה!!!!! וחזרה לשגרה המבורכת בלי פחמימות מחמש!!!מה שהיה היה זה חלק מההנאה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 08:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה השבה ,חזרת לאחר חוויה שכוללת לא יעזור גם אוכל,הנפיחות תרד ,חזרה למסגרת ומה שיעלה אם בכלל ירד. על פרסום קלוריות במסעדות מדברים כבר כאן ואני מייחלת ליום הזה. יום נפלא ובהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 07:07
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נטע יקרה! אכן האוכל שם משמין גם האוכל הרזה ביותר שם הוא שמן. אבל היה ונגמר והעיקר שנהנת טיול כזה לא עושים כל יום. עכשיו חוזרים לשיגרה מעכשיוווו שבת שלום ובהצלחהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 07:00
 נטע25 Posts: 16
|
אני והאהוב חזרנו אתמול מטיול של 5 שבועות בארה"ב. את העובדה שהיה כיף ומדהים אני לא צריכה לציין אפילו, נכון?
אבל האוכל!!!! האוכל!!!! שנינו אנשים שאוהבים לאכול (גם מיותר לציין) והאוכל שם נמצא בכל מקום! גם אם נסענו 8 שעות במדבר יש כל כמה דקות תחנת עצירה עם מסעדות (שחלילה לא נרעב בדרך). ולי דווקא יש את הנטייה להביא איתי אוכל למקומות מתוך מחשבה שאני באמת ארעב בדרך והייתי צריכה להוציא את עצמי מהמחשבה האוטומטית הזאת של לקנות אוכל לדרך כי בסופו של דבר אני אוכלת גם את האוכל לדרך וגם אוכל ב-דרך!. ואהובי? הוא צריך לדעת מה הטעם של כל קאפקייק במאפייה. ואם יש קופון של "קנה פרצל אחד קבל אחד חינם" אז הוא חייב לאכול גם את השני. הכמויות שמקבלים בצלחת גדולות ולכן דאגנו לא לקחת מנות ראשונות רק חטאנו בקינוח מדי פעם. אבל האוכל עצמו שמן ברמות שלא נתקלתי בארץ. הסלטים מלווים בהמון גבינה צהובה ומיני מאכלים שלא ידעתי שניתן להכניס לסלט (וגם לא נראה לי שרצוי) לפעמים כבר היה עדיף מבחינה קלורית לאכול המבורגר! ואת זה ידענו לפי מהלך חדש בארה"ב לפיו בחלק מהמסעדות הם מפרסמים את הקלוריות של כל מנה או לחילופין יש סקשן בתפריט בו רשומות מנות הנמצאות מתחת למספר קלוריות מסוימות (לדוגמא מנות בעלות ערך קלורי קטן מ600 קלוריות).
בשלושה שבועות הראשונים של הטיול השתדלתי מאוד לשמור על מספר הקלוריות ליום (על פחמימות אחרי 5 היה קצת יותר קשה לשמור). בשבועיים האחרונים של הטיול נתתי לעצמי קצת יותר להנות מהאוכל כי אני אוהבת לאכול ומבחינתי זו גם חלק מהחוויה. אני מודה שאני מרגישה קצת נפוחה כרגע (ולפי כמות השומן באוכל ירדו לי שנתיים מהחיים) . נראה ביום שלישי אצל מירי מה הנזק. וזהו! נגמרה ההשתוללות. וגם נמאס לי קצת מהאוכל השמן (מי היה מאמין? אבל אני כותבת רק יום אחרי החזרה...).
נטע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|