הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כנראה שבסוף בכל זאת משהו נקלט אחרי 4 שנים כאן...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/12/2011 05:20

dany
dany
השבח לאל שבאמת לא קרה דבר נורא,
היה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע.
וטיפוסים נאלחים יש בכל מקום.
היום לעלות על הכביש זה באמת כבר נעשה סיפור קשה ביותר.
אז שוב תודה לאל שהכל בסדר.
ובנוגע לאוכל?????????? אכן שהאסימון משתלשל לו אז יודעים היטב איך לנהוג.
המשיכי כך ואת ממש עולה על דרך המלך.
הלב עדיין מפרפר לי מהסיפור שלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2011 04:59

אקורדיאון
אקורדיאון
ראשית תודה לאל שלא קרה כלום .
מיכלי מסכימה עם כל סעיף וסעיף ,מתכון לחיים טובים יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2011 18:45

בלונדה....
בלונדה....
וואוווו מיכלי אני שמחה שאת ותומר בסדר זה הכי חשוב!!!
לגביי הנהג אני לא יכנס לפרטים אבל עלינו מישהו טען פעם אקדח ראיתי כבר את המוות מול העיניים.
יש חולי נפש שאסור להם לעלות על הכביש.
ועם האוכל פשוט כל הכבוד לך!!!!
טוב שחיכית ונרגעת ורק אז אכלת והעיקר שבסוף יום נהנת..
שבת שלום נשיקותת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2011 16:36

נחושה
נחושה
1.WOOOOOOOOOOOOOW
2. צודקת לגמרי במסקנות בסייפא
3. את מחוננת רק שחבל על הקריזה פשוט להיות אסרטיבית, לחץ דם גבוה ואירוע לבבי כשיש לידך תינוק לא רצוי.
4. כל החיים לומדים ואת מחוננת ברמות על
מאחלת לך קודם כל בריאות שלמה וטובה (מקווה שלא הופיע כאב ראש מהעצבים) וכמובן לתומריקו, ותודה לאל אתם בסדר גמור.
אגב- יש כאלו שמתנגשים בכוונה כדי שיצאו מהאוטו ואז גונבים את התיק או הרכב כולו לכן חובה במצב כזה (לא עלינו בטל ומבוטל) לדומם מנוע ולקחת את התיק והמפתחות והילד בידיים)
נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וסופשבוע נהדר
נחושה
edited by נחושה on 12/2/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2011 16:36

EFF
EFF
מכירה את הנהגים האלו שלא מוכנים להודות ולהזדהות. לנו קרה מקרה לפני כמה שנים, מישהו נכנס במכונית שלנו בעודה עומדת מול הבית וגרם לנזק עצום..באמצע דין ודברים הוא פשוט אמר שהוא נכנס לרגע לקחת משהו במכוניתו - ונעלם עם המכונית בדהרה מטורפת. באמצעות הקשרים שלנו גילינו שהוא היה ללא ביטוח בכלל..יש גם כאלו - וחבל שמקרים כאלו יובילו אותנו לעשות נזקים לגופנו..והדרך לנזק קלה ומהירה.
פעלת נפלא !!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2011 15:20

מיכל שרון
מיכל שרון
איזה יום היה לי היום!!!! לא להאמין!!!!
יום כזה יפה ונעים.. קבעתי עם חברה להיפגש הבוקר אצלה בעשר (כי עדיף בכל מצב קפה וארוחת בוקר בבית ולא בחוץ) ושאחרי שנאכל נזרום..
אני בדרכים, נוסעת לי ושרה בדרך.. תומר בסלקל כבר נרדם ומישהו נכנס בי בכביש.. פשוט חתך אותי ונכנס בי מימין (הצד של תומר) ודפק את האוטו...
לא יודעת לכמה הלחץ דם שלי עלה, תומר התעורר, אני יצאתי מהאוטו והמטורף הזה יוצא וצורח עלי ומסובב הכל.. ואז התעצבנתי ברמות ופתחתי עליו את הערס שגם לי חבוי שם מאחורה והאדיוט הזה לא מוכן לתת לי פרטים לביטוח, חושב שהוא מצא לו פראיירית.. בקיצור החזיק אותי יותר מחצי שעה באמצע הכביש עם תומר על הידיים (כי בינתיים הוא התעורר והתחיל לצרוח גם לאות הזדהות) ואל נותן פרטים, צועק עלי, מאיים ומנסה להפחיד אותי שאני אסתלק כבר.. למזלי בסוף הגיע שוטר שיידע אותו שהוא עובר על החוק בזה שהוא לא נותן לי פרטים.. אני ותומר לא נפגענו ואחרי כמעט שעה הסאגה נגמרה ויכולתי להמשיך לדרכי.

די מעורערת, קצת מתייפחת הגעתי אל החברה שלי לארוחת הבוקר הכיפיית שקבענו.. ואחרי מילות הרגעה וכאלה היא הציעה שנשב לאכול..
בימים אחרים הייתי מתיישבת מייד ויורדת על חצי שולחן רק כדי להירגע.. ובאמת שלא תגידו - פייר יש לי סיבה טובה לא? חוויית כמעט מוות.. טוב נו.. נסחפתי... כולה טמבון אבל מה לא סיבה לאכול?
אבל היום סירבתי בנימוס וביקשתי רק קפה וכוס מים.. שתיתי את המים, לגמתי לאט לאט את הקפה.. נרגעתי, רוחי שבה אליי, תומר אכל והוחלף, לחץ הדם ירד לרמות סבירות, המתח התחיל להתפוגג ואז בניחותא ובנעימים ישבנו לאכול. אכלתי לאט, מעט (כי כמובן שלאט = שובע אמיתי) ונהניתי מכל ביס.
אחרי זה עוד קשקשנו וצחקנו ונהננו יחד עוד איזה שעה ויותר, ממנה המשכתי לפארק הלאומי שם נפגשתי עם סבתא שלי.. ספגתי עוד קצת שמש ועוד אוויר נקי, עכשיו חזרתי הביתה עם גיתי ותומר, בערב יש קידוש אצל חברים.. ואחרי הכל ולמרות הכל יהיה לי יום נפלא ותהיה לי אחלה שבת מכל הבחינות!!!
והנה כמה מסקנות:
1. תמיד אפשר לעצור רגע קודם ולעשות חושבים!
2. תמיד קל יותר לברוח לאוכל, רק שהפיתרון הזה מאוד משמין!
3. אכילה ממקום של מצוקה לא פותרת כלום, בסופו של דבר היא רק מעצימה מצוקה אחרת!
4. שמוקים יש בכל מקום, המזל שאפשר להתניע ולהתרחק מהם למקומות טובים יותר.. אז אין מה להיתקע על זה ובטח שלא לאכול בגלל זה!
5. גם מהמקומות הכי לחוצים ומעצבנים ומתוחים אפשר לבחור להתנתק ולשנות פאזה - רק צריך באמת לרצות!
6. מסכנות זו בחירה, לא מצב קיומי!
7. אף פעם לא מזיק ללכת לברך "הגומל" ולשים ח"י שקלים לצדקה wink

שתהיה לכולנו שבת נפלאה, בשליטה ושמירה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כנראה שבסוף בכל זאת משהו נקלט אחרי 4 שנים כאן...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!