04/12/2011 07:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל הכבוד בדיוק למטרה זו נכנסתי ,לתזכר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 06:01
 dany Posts: 19819
|
מחכה כבר לראות
דרך המלך כתב:
תזכורת : מירי בלקין היום אצל אהרוני לא לשכוח.. מי שלא בבית שימו להקלטה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 05:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
תזכורת : מירי בלקין היום אצל אהרוני לא לשכוח.. מי שלא בבית שימו להקלטה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 10:33
 קרנושה Posts: 3420
|
miribelkin כתב:
איזה יום יפה..... שמש בשמיים, הרחובות מוצפים באנשים, שוק האוכל בנמל מלא באנשים שמחים אוכלים, וקונים....... ובאמת יש לנו ארץ נהדרת ואנשים מקסימים, רק שיהיה קצת שקט ביטחוני, ורווחה כלכלית. ובתוך כל הכף הזה, אני חושבת לעצמי, איזה כף שאנחנו במסגרת...... ובזכותה מצליחים פחות או יותר לחיות בשליטה. כי הפיתויים רבים, במיוחד בשישי שבת,, וכל שבת שאני מצליחה לשלוט באוכל והוא לא בי....אני מאושרת. מודעות, בחירה ושליטה זה הכח שלנו בתהליך. השיתוף פה בפורום מחמם את הלב, שתהיה לכולנו שבת רגועה אוהבת מאד מירי, דרך אגב ביום ראשון בשעה 9 בערוץ 10 תוקרן התוכנית של אהרוני על מתכוני דייאט. אני משתתפת ואקו בקהל, נקוה שייצא מוצלח. אני מאד נהניתי......
אין עלייך, אין על המסגרת איתך ואין כמוך♥שבת נפלאה אהובתי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 08:47
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה , אכן יש לנו כ"כ הרבה ש פ ע בארץ הנהדרת שלנו....תודה לאל. מזל שאנחנו ביחד בתהליך, במסגרת המדהימה שלנו. שתהיה המשך שבת נהדרת לך ולכולנו. סמויה יקרה, כל הכבוד על השליטה. תהני ותבלי באילת. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 07:45
|
כל הכבוד יקירתי
הסמויה כתב:
מירי את מודל חיקוי לכולנו וכמו שאמרת אם את יכולה גם אנחנו יכולים ולמרות שאני באילת אני השליטה ומקווה מחר לדווח על ירידה שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 07:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
שבת מקסימה לכולם ובהחלט שנראה את התוכנית...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 06:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
הסמויה כתב:
מירי את מודל חיקוי לכולנו וכמו שאמרת אם את יכולה גם אנחנו יכולים ולמרות שאני באילת אני השליטה ומקווה מחר לדווח על ירידה שבת שלום
סמויה יקרה!! תהני תהני תהני!!! מהנופש. וכל הכבוד לך שאת כאן איתנו למרות שאת בנופש...זה שומר עלייך בטוחה בזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 06:25
 הסמויה Posts: 2467
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 06:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבת שלום מיריייי אכן המזג אויר הזה עושה לנו טובבב... והכי חשוב שאנחנו שולטים באוכל והוא לא בנו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 05:14
|
מצוין שמתי כבר להקלטה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבת שלום יקירה ושליטה ושפיות אמן. את מתכוונת בשעה 21.00 נכון???? miribelkin כתב: איזה יום יפה..... שמש בשמיים, הרחובות מוצפים באנשים, שוק האוכל בנמל מלא באנשים שמחים אוכלים, וקונים....... ובאמת יש לנו ארץ נהדרת ואנשים מקסימים, רק שיהיה קצת שקט ביטחוני, ורווחה כלכלית. ובתוך כל הכף הזה, אני חושבת לעצמי, איזה כף שאנחנו במסגרת...... ובזכותה מצליחים פחות או יותר לחיות בשליטה. כי הפיתויים רבים, במיוחד בשישי שבת,, וכל שבת שאני מצליחה לשלוט באוכל והוא לא בי....אני מאושרת. מודעות, בחירה ושליטה זה הכח שלנו בתהליך. השיתוף פה בפורום מחמם את הלב, שתהיה לכולנו שבת רגועה אוהבת מאד מירי, דרך אגב ביום ראשון בשעה 9 בערוץ 10 תוקרן התוכנית של אהרוני על מתכוני דייאט. אני משתתפת ואקו בקהל, נקוה שייצא מוצלח. אני מאד נהניתי...... כן לאחר החדשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 05:04
|
מירוש שבת נפלאה ואכן שנשלוט באוכל ולא הפוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 05:03
|
dany כתב:
שבת שלום יקירה ושליטה ושפיות אמן. את מתכוונת בשעה 21.00 נכון???? miribelkin כתב: איזה יום יפה..... שמש בשמיים, הרחובות מוצפים באנשים, שוק האוכל בנמל מלא באנשים שמחים אוכלים, וקונים....... ובאמת יש לנו ארץ נהדרת ואנשים מקסימים, רק שיהיה קצת שקט ביטחוני, ורווחה כלכלית. ובתוך כל הכף הזה, אני חושבת לעצמי, איזה כף שאנחנו במסגרת...... ובזכותה מצליחים פחות או יותר לחיות בשליטה. כי הפיתויים רבים, במיוחד בשישי שבת,, וכל שבת שאני מצליחה לשלוט באוכל והוא לא בי....אני מאושרת. מודעות, בחירה ושליטה זה הכח שלנו בתהליך. השיתוף פה בפורום מחמם את הלב, שתהיה לכולנו שבת רגועה אוהבת מאד מירי, דרך אגב ביום ראשון בשעה 9 בערוץ 10 תוקרן התוכנית של אהרוני על מתכוני דייאט. אני משתתפת ואקו בקהל, נקוה שייצא מוצלח. אני מאד נהניתי...... כן לאחר החדשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 16:42
 נחושה Posts: 6982
|
מירוש יקרה, אכן המסגרת והפורום מעלים אותנו כיתה כי אנחנו עושים ומשתדלים ולא נותנים לחיים לחלוף באיכות חיים בזבל... שתהיה שבת נהדרת, תצאו לטיולים, תצאו לחברים, תהנו מהחיים, השיגרה חוזרת כבר בראשון בבוקר אם נחליט שהסופשבוע הזה ייראה אחרת כך יהיה...אף אני החלטתי להשתדל לא לחשוב ולא לדאוג עד כמה שניתן ולהסיח את דעתי, בשינה מתוקה, ספר טוב, שיחות מלב אל לב וחיבוקים...זה עובד!!! שבת שלום פורום אהוב  נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 16:38
 EFF Posts: 6417
|
שבת שלום ובטח שנצפה בתכנית, או למען האמת נקליט במג'יק כי יום ראשון .....ריקודי עם.. אנחנו הסתובבנו באגף החדש של קניון הזהב. מדהים!!מומלץ למי שטרם ביקר. היו המון אנשים ואוירה נהדרת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 15:17
 ענת Posts: 3849
|
שבת שלום מירי אהובה ויקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 14:58
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, אכן יש לנו ארץ נהדרת ואנשים משגעים. אתמול וגם היום ביליתי באירועי 'חמשושלים' בירושלים והיה כיף גדול!! ועם זאת, גם פיתויי האוכל עצומים, ומזל שאנחנו במסגרת ובשליטה... בשעות המעטות שהיו לי לשינה בלילה, חשבתי לא מעט על עניין דימוי הגוף, וגם הערב, כיוון שאני לא מוזמנת לשום מקום (נדיר, אבלך קורה!! ואולי טוב לפעמים...), אני ממש רוצה להמשיך ולחשוב על מה שאמרת... כל זאת בעקבות שיחה טובה עם חברה שביליתי אתה ביום חמישי, ואמרה לי כמה דברים שלדעתי היו מקוממים כאן את כל הפורום!!! פרטים במוצ"ש, אבל עד אז... המשך שליטה באוכל ושבת מקסימה לך מירי ולכל חברינו בפורום!!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 14:49
|
שבת שלום יקירה ושליטה ושפיות אמן. את מתכוונת בשעה 21.00 נכון????
miribelkin כתב:
איזה יום יפה..... שמש בשמיים, הרחובות מוצפים באנשים, שוק האוכל בנמל מלא באנשים שמחים אוכלים, וקונים....... ובאמת יש לנו ארץ נהדרת ואנשים מקסימים, רק שיהיה קצת שקט ביטחוני, ורווחה כלכלית. ובתוך כל הכף הזה, אני חושבת לעצמי, איזה כף שאנחנו במסגרת...... ובזכותה מצליחים פחות או יותר לחיות בשליטה. כי הפיתויים רבים, במיוחד בשישי שבת,, וכל שבת שאני מצליחה לשלוט באוכל והוא לא בי....אני מאושרת. מודעות, בחירה ושליטה זה הכח שלנו בתהליך. השיתוף פה בפורום מחמם את הלב, שתהיה לכולנו שבת רגועה אוהבת מאד מירי, דרך אגב ביום ראשון בשעה 9 בערוץ 10 תוקרן התוכנית של אהרוני על מתכוני דייאט. אני משתתפת ואקו בקהל, נקוה שייצא מוצלח. אני מאד נהניתי......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 14:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|