02/12/2011 05:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
באמת איזה מזל ש..... אין מחיר לתחושת הנצחון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2011 00:32
 יולי Posts: 754
|
היי, השליטה זה המקום הכי יפה של הדיאטה, זה ממש כיף לשלוט באוכל ולא לתת לו לשלוט עלינו,, ואכן. השיטה של בלי פחמימות מחמש היא שיטה מנצחת.. יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 20:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי מלכה.....השיתוף, האמת, צורת הכתיבה.....את מרגשת מאד. שמחה שחזרת לעצמך, ונכון אנחנו יותר טובים ונעימים לעצמנו והסובבים, כשאנחנו בשליטה, מזל שיש מודעות, בחירה ומסגרת, שמצילים אותנו, עם השנים זה הופך, קל יותר כי זה כבר באמת אורח חיים..... שתהיה לכם שבת טובה ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 17:08
 r1 Posts: 12
|
מיכל היקרה הצלחת לתאר במילים מדויקות את הרגשת הגאות והשפל של כולנו. בהצלחה ולכולן וסופ"ש טוב וללא נפילות לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 13:42
 tal_f Posts: 900
|
מיכל אני כל כך שמחה... זה נותן תיקווה וכח לכולנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 12:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזה כיף לשמוע אותך מיכלי!!! לצערנו אנחנו השמנים כל דבר מתקשר לנו לאוכל. המצב רוח/ העבודה/ ואפילו השיגרה היום יומית. פתאום כשאת עושה דיאטבפה ואת מרגישה טוב ונראת טוב זה מקרין לכל תחומי החיים. אני כל כך שמחה שיצאת מהשלב הזה, לא פשוט אחרי לידה להתרגל לשיגרת החיים החדשה שפתאום את בכלל לא חשובה אלא רק הילד ואז אנחנו שוכחות את עצמנו ונעלמות. וזה מה שאמרתי לך בשיחה ביום שני ... מאחלת לכם סופ"ש נפלא עם המון המון שליטה. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 11:22
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה את מדהימה באופן שאת כותבת את האמת שלך ללא כחל וסרק מתוך ליבך ומעומק ביטנך. אני בטוחה שהפעם תצליחי בגדול בכל התחומים. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 11:11
 dany Posts: 19819
|
מקסים אמיתי וישר פגז לבטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 10:55
 טרי Posts: 168
|
איזה פוסט מהממם את כותבת מהממם בהצלחה ובאמת אין כמו שליטה באוכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 09:56
 מיכל שרון Posts: 1318
|
זה פשוט לא יאומן.. הייתם מצפים מאישה בוגרת, משכילה ומדהימה כמוני שתזכור כל הזמן מה מניע אותה בחיים... מה הדברים שבשבילם שווה לה לקום כל בוקר עם חיוך מאוזן לאוזן.. שהיא תדע להעריך את המקום שלה בחיים, את המתנות שהיא קיבלה מהעולם הזה, את כל הטוב הזה שיש מסביבה ושכל אלו יהיו כוח מניע אדיר לעשייה בכל תחומי החיים - בלימודים, בעבודה, בזוגיות, באמהות.. נו.. אז הייתם מצפים... כבר חודשיים בערך שהייתי שקועה במין מרה שחורה סמויה ביותר מן העין, סוג של דיכי כזה שתקף לי את הבפנוכו ולא הרפה.. לא מהסוג שהופך אותך למרירה ודכאונית ואנטי-חברתית.. מהסוג שהופך אותך ליצור פאסיבי, נטול רצון להשקיע, דחיין.. מהסוג הנורא ביותר בעיני... במקום הזה הייתי כבר מספר שבועות טובים - לא רציתי לעבוד, לא היה לי כוח ללמוד, כל יום עבר לו במין שגרתיות שאפילו אותה לא יכולתי להעריך, כל הזמן קיטרתי והתבכיינתי והייתי פחות מנחמדה לבעלי היקר... וכמובן שבחודשיים האלה גם לא הצלחתי לעשות דיאטה... השיטה היתה ממני והלאה, הציפה נראתה כמו חלום מתוק ששט לו על אותם גלים... ואז קרה משהו ביום ראשון.. אני ואתם ומירי והכל ביחד.. משהו הצליח לעורר אותי מתרדמת הדובים המנומנת והפאסיבית שלי והחזיר לי את השליטה באוכל, החזיר לי את הרצון לעשות דיאטה וכמו במטה קסמים הכל התהפך בכל המישורים גם יחד. כאילו איך שנסגר לי הלוע נפתחתי שוב למה שאני אוהבת וטובה בו ויודעת לעשות: פתאום יש לי חשק ללמוד ולהצטיין, יש לי כוח לסדר ולעמול בבית ולבשל, אני משקיעה יותר מתמיד בגיתי ובקשר שלנו, אני מראה לו שוב אהבה וחיבה.. וזה הרי לא קסם.. מירי תמיד אומרת שכשהאוכל לא שולט בי אלא אני בו זה משפיע על כל תחומי החיים... אבל עדיין נדהמתי איך אנחנו השמנמודים נהיים כאלה קטנים מול הדבר הזה - האוכל... איך ייתכן שזה המניע האמיתי בחיים שלנו.. שמשם הכל מגיע.. שהחיים אצלנו נמדדים לפי העמידה וההתמודדות שלנו עם האוכל ובעיית ההשמנה שלנו.. אז כמו שאמרתי בהתחלה.. הייתם מצפים מאישה כמוני שתדע להרים את עצמה.. רק מה? כשהכל מגיע מהקישקע (שקבור אי שם תחת כמה רקמות שומן נאות) יש רק דרך אחת להרים את עצמי!!! איזה מזל שחזרתי לפורום, שחזרתי לשיטה.. איזה מזל שהמטפלת היום בבדיקה בבוקר אז לא יכולתי להתחמק מלצאת עם תומריקו במקומה לטיול הבוקר וכבר אני אחרי 40 דקות הליכה.. איזה כיף שהמושכות שוב אצלי.. איזה כיף שכבר 4 ימים אני בלי פחמימות מחמש והבטן שוב נסבלת. איזה מדהים זה שוב לאהוב את עצמי בבוקר. איזה כיף לעשות דיאטה!!!! שיהיה יום מדהים לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|