הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תשמעי...את משהו נדיר, אין דברים כאלה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/11/2011 18:31

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום אהוב,
השבוע שמעתי את המשפט הזה מחברים וממשפחה, ממירוש ומאנשים זרים.
השבועיים האחרונים והשבועיים הקרובים עוברים ויעברו עליי בריגשי גדול, בבחינת דברים בפרספקטיבה, בפרופורציה, ביעילות וקור רוח מחד, בדמע ורוך מאידך....
לחודש הזה התנקזו באורח פלא, בדיקות שלי ושל קרוביי, חלקן משמעותיות/בלתי צפויות ואני מתפללת לבשורות טובות, אצלי עדכנתי אתכם שהכול טוב ולהתראות בשנה הבאה....
ציוני דרך, אתמול אזכרה של אבי היקר, ימי הולדת במשפחה הקרובה....
עומס עבודה מוגבר....וכל זה מעבר לתיזוזים ולכל השאר....(שאגב אני עושה באהבה)...
וביום ראשון שבאתי להישקל, חצי יותר כבר עדכנתי...באתי למירי למשקל ולפני שעליתי פשוט ביקשתי חיבוק.
מירי נתנה את החיבוק באהבה
וידעה להגיד את המילה הנכונה
וידעתי שהיא הכי מבינה בעולם
בדיוק כמו הפורום הכי הכי מכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםworship
ולמרות שאינני מפרטת בינתיים, על שום מה הריגשי הפרטי....אני יודעת שאתם תהיו שם בשבילי....(הנה אני מתחילה לבכות....)
כי כמו שמירי תמיד אומרת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אני עברתי את מה שאני חווה איתכם, זה אמיתי וכנה....זה לא מצג שווא מושלם.
ובמהלך כל השבוע ומאמינה שזה יימשך, אנשים מרימים גבה על מסירותי ואהבתי ליקיריי עד אין קץ...את נדירה אין דברים כאלה...פשוט אין....וליבי המלא עד גדותיו מתכווץ ומתרוקן....
אני מאוד משתדלת נוכח כל הנאמר, להיות עם מסטיק בפה ולא לאכול מה שמיותר....דאגתי לבישולים ואני משתדלת לא לוותר.....אבל קר לי מבפנים וזה את נחישותי מעט מערער....
אני מאמינה שהכול לטובה וגם הקושי הסובייקטיבי הזה יחלוף, אני אשתדל בכל כוחי לצוף ולא למעוד....וכפי שכתבתי למיכלי אני צריכה להתחבר לעצמי בחזרה....כדי להיות הנחושה, החייכנית, הרגילה
והמתמידה!!!
אז זהו שפכתי מעט את הלב....אין כמוכם בעולם פורום יקר ואוהבבבבבבבבבבבבבבבבבב
אין לזה מחיר ואין לזה תחליף!!!
grouphug
נחושתכם
edited by נחושה on 11/30/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תשמעי...את משהו נדיר, אין דברים כאלה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!