הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תשמעי...את משהו נדיר, אין דברים כאלה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/12/2011 13:59

tal_f
tal_f
נחושה.. רוצה לחזק אותך אך קטונתי.. יחד כל הפורום מרגיש אותך ורוצה שיהיה לך טוב... רק מהפוסטים שלך ניתן לראות כי את אדם מיוחד עם רגישות גבוהה. מאחלת לך שהימים הטובים יגיעו מהר ותדעי קצת שיגרה שקטה . בריאות לך ולמשפחתך ... המון המון הצלחה בסוף השבוע...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 12:25

נחושה
נחושה
tutit כתב:
נחושה יקרה !
את אכן מדהימה גם לדעתי ומיוחדת ברמות על....
מקווה שהכל יחלוף במהרה ותסתכלי על מה שהיה מחוזקת ושמחה ..............בינתיים טוב ששיתפת
כולנו נתפלל להצלחתך ונאהב אותך כמו שרק כאן יודעים.....
נשיבוקים ושוב המון ♥♥♥♥♥♥♥♥

תודה יקרה בחזרה...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 12:07

tutit
tutit
נחושה יקרה !
את אכן מדהימה גם לדעתי ומיוחדת ברמות על....
מקווה שהכל יחלוף במהרה ותסתכלי על מה שהיה מחוזקת ושמחה ..............בינתיים טוב ששיתפת
כולנו נתפלל להצלחתך ונאהב אותך כמו שרק כאן יודעים.....
נשיבוקים ושוב המון ♥♥♥♥♥♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 11:45

נחושה
נחושה
מיכל שרון כתב:
נחושה יקרה ואהובה... איך שגלגל מסתובב לו הא?
שבוע אחד את למעלה ואני למטה והשבוע זה מתהפך.. איזה מזל שכולנו כאן בפורום חולקות ביננו יפה ובשוויוניות את רגעי השבירה וגם את נקודות החוזק וההצלחה וכך תמיד יש כאן משענת תומכת לכל צרה, וכך תמיד יש מישהי איתך באותה סירה ויש מישהי בסירת ההצלה..
זה היופי של הפורום הזה ומזל שיש לנו אותו!!!

אני מאחלת לך שיהיה סופ"ש קל, רגוע ושלו ככל הניתן.. תשתדלי למצוא זמן להתכונן ולבשל שלא תיפלי לבורות פחממתיים ואם לא מספיקה.. לפחות שיהיו ים של פלפלים במקרר.. כבר עושה 1/2 עבודה לא?

המון נשיקות וחיבוקים אהובתי Kissing hug

נכון, אני כבר קופצת לירקן לחדש את המלאיRead Report
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 08:41

מיכל שרון
מיכל שרון
נחושה יקרה ואהובה... איך שגלגל מסתובב לו הא?
שבוע אחד את למעלה ואני למטה והשבוע זה מתהפך.. איזה מזל שכולנו כאן בפורום חולקות ביננו יפה ובשוויוניות את רגעי השבירה וגם את נקודות החוזק וההצלחה וכך תמיד יש כאן משענת תומכת לכל צרה, וכך תמיד יש מישהי איתך באותה סירה ויש מישהי בסירת ההצלה..
זה היופי של הפורום הזה ומזל שיש לנו אותו!!!

אני מאחלת לך שיהיה סופ"ש קל, רגוע ושלו ככל הניתן.. תשתדלי למצוא זמן להתכונן ולבשל שלא תיפלי לבורות פחממתיים ואם לא מספיקה.. לפחות שיהיו ים של פלפלים במקרר.. כבר עושה 1/2 עבודה לא?

המון נשיקות וחיבוקים אהובתי Kissing hug
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 08:10

נחושה
נחושה
מזל שהצצתי שוב ביומן, כמעט נלחצתי. היומולדת של בעלי בכלל בסופשבוע הבא ולא הזהQuiet
החברים זה השבוע...wink
בכל אופן ישנתי טוב בלילה והבוקר אני מתמודדת עם כל מה שהשארתי הפוך אתמול....
בבוקר חילקו בעיתון תה ירוק חדש בטעמים תות או ליצי כך שזה רמז...לא ליפול על קפה....
שיהיה יום נפלא, מבטיחה לעדכן בהמשך
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 08:01

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
נחושה אהובה,
מהכרותי הקצרה איתך אני בהחלט מסכימה שאת משהו נדיר ואין דברים כאלה, את אדם מיוחד במינו שיש בך המון חום ונתינה והרגשתי את מיד בימים הראשונים שפגשתי אותך במופת.. בהחלט מקסימה ונהדרת, אני מבינה שאת עוברת תקופה לא קלה כרגע אבל הכל יסתדר ונכון שתמיד קל לנו לייעץ לאחרים ולעצמנו קשה אז בכל זאת אייעץ לך להמשיך לחייך ולהמשיך להיות כזו שקופה כי רק האנשים השקופים ניחנים באינטלגנציה רגשית גבוהה מאוד... כשמך בפורום נחושה תאמצי את זה וכשמך במציאות מאחלת לך להיות עליזה כל החיים.
שולחת לך חיבוק ועוד חיבוק ותמיד כאן בשבילך
נשיקות חמות הכל יסתדר תגידי לעצמך "משעה לשעה תבוא הישועה" דברים יסתדרו בהחלט..
love youסיגל

סיגלי יקרה,
פתח תקווה הרוויחה אותךsmile תודה על המילים החמות והמחזקות....Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 07:59

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
נחושתי יקירתי הנחושה.
אלה החיים יקירה ,שמחה, עצב ,דאגה ליקירנו והחבילה ענקית וכידוע אם היו מפזרים את כל החבילות ויאפשרו בחירה
נבחר בשלנו ולכן אין מנוס אלא להתמודד.
כל מה שזה לא יהיה מאחלת לך רק טוב וזאת באמת מעומק הלב.
מליון נשיבוקים לחיזוק..

מיליון חיבוקים חזרה....hug
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 07:58

נחושה
נחושה
dany כתב:

חזרה אהובה....
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 06:08

דרך המלך
דרך המלך
נחושה אהובה,
מהכרותי הקצרה איתך אני בהחלט מסכימה שאת משהו נדיר ואין דברים כאלה, את אדם מיוחד במינו שיש בך המון חום ונתינה והרגשתי את מיד בימים הראשונים שפגשתי אותך במופת.. בהחלט מקסימה ונהדרת, אני מבינה שאת עוברת תקופה לא קלה כרגע אבל הכל יסתדר ונכון שתמיד קל לנו לייעץ לאחרים ולעצמנו קשה אז בכל זאת אייעץ לך להמשיך לחייך ולהמשיך להיות כזו שקופה כי רק האנשים השקופים ניחנים באינטלגנציה רגשית גבוהה מאוד... כשמך בפורום נחושה תאמצי את זה וכשמך במציאות מאחלת לך להיות עליזה כל החיים.
שולחת לך חיבוק ועוד חיבוק ותמיד כאן בשבילך
נשיקות חמות הכל יסתדר תגידי לעצמך "משעה לשעה תבוא הישועה" דברים יסתדרו בהחלט..
love youסיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 05:27

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 04:42

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושתי יקירתי הנחושה.
אלה החיים יקירה ,שמחה, עצב ,דאגה ליקירנו והחבילה ענקית וכידוע אם היו מפזרים את כל החבילות ויאפשרו בחירה
נבחר בשלנו ולכן אין מנוס אלא להתמודד.
כל מה שזה לא יהיה מאחלת לך רק טוב וזאת באמת מעומק הלב.
מליון נשיבוקים לחיזוק..
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 22:27

נחושה
נחושה
בנות יקרות וטובות לב שכמותכן...ריגשתם אותי מאוד מאוד, לכן הייתי מוכרחה להיכנס למחשב של הבן לכמה דקות להתחבר אליכם שוב...\המחשב שחזר מתיקון יחובר רק מחר כי פשוט הייתי עסוקה מדי ובערב אני כבר לא רואה בעיניים.
תודה לאל אף אחד לא נמצא בסכנה ולא מדובר בילדיי או בבעלי. אבל אני בהחלט נתונה בריגשי אובייקטיבי וסובייקטיבי לגבי אנשים אהובים וחשובים לי מאוד.
אני מלכת הסתגלתנות עוד משחר נעוריי וחפה מכל פוזה לגבי אנשים או מצבים, אבל באותה נשימה רגישה ומכילה ומספיק לי לקרוא בעיניים או בין השורות וכפתור האמפתיה וההזדהות המוחלטת והנתינה הטוטאלית שלי נדלקים.
ממרום גילי אני כבר יודעת שמחשבותיי נתונות תמיד בעשיית הדבר הנכון, הראוי, המתחשב, החומל ולעיתים זה פשוט מתנקם בי כי אני אחרונה בתור, כי אני אהיה חזקה, כי אני נחושה להיות אותה נדירה ומיוחדת ותמיד ששואלים אותי (אגב מאז היותי ילדה) מה המוטו שלך בחיים תמיד עניתי:
אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך, חיה ותן לחיות, כבד את אביך ואת אמך,ואהבת לרעך כמוך וכיו"ב, ככה נולדתי ולמרות שזה גובה לעיתים מחיר לא נראה לי שזה יעלם בקרוב....
אני יודעת שיבואו ימים טובים יותר ובינתיים מה שמסייע לי זה בעיקר להתחבק...עם כל מי שמעוניין
היום אפילו במכולת המוכרת אמרה לי...אם את צריכה חיבוק אני כאן בשבילך....מה אני כזאת שקופה?!
סיימתי היום עם נפילת פחממות מינורית דווקא אחרי טונה וסלט גדול וחצי ביצה קשה...לא נורא....
מחר יום חדש, מלא עשיה, קצת פינוק ובסוף השבוע יומולדת לבעלי וחברים....ואתם כאן 24/7 ויהיה טוב....
כל החיים הרי זה קצת עסל וקצת בסל ורצוי בלי פחממות אחרי חמשwink
תודה שאתם שם בשבילי....Sleepyנחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 21:25

בלונדה....
בלונדה....
נחושה יקרה!
מקווה שתעברי את הימים הלא קלים ושיגיעו אליכם רק בשורות טובות.
טוב שאת נכנסת לבית שלנו לפרוק קצת ולהתעודד קצת ועל זה שעוד את עומדת ומבשלת ולועסת מסטיק אני מצדיעה לך!!!
מאחלת לך ליל מנוחה...
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 20:33

r1
r1
נחושה היקרה
הרבה כוח וחום בלב.
לא להתייאש , משברים זה דבר חולף ובונה, ממשבר נולדים חזקים יותר.
את נשמעת אשה מיוחדת במינה,
הקשיבי לסביבה ואל תרשי למחמאה והבעת הערכה להיכנס למקום של בקורת עצמית, ריקנות וקור.
הרבה בריאות , שמחה וחום.
כשמלא וחמים בפנים, הדרך לאוכל אינה הכרחית.
בשורות טובות.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 20:30

1103
1103
נחושה יקרה ואהובה
מצער אותי לשמוע שעוברים עליך ימים קשים אך אני גאה בך על שאת מתמודדת ולא נופלת
לאכילה פרועה.אני מקווה שתצאי מהמשבר מחוזקת ומכושלת.אני מקווה שהמשבר אינו כרוך
חלילה בסכנה.אני מעריצה אותך שעל אף הקשאים שאת צריכה להתמודד איתם,את משתפת אותנו,
אין כמו לפרוק את הכובד מהלב. את אישה מיוחדת.את אישה אמיצה וטובת לב.מגיע לך את כל הטוב שבעולם.
לפי מיטב הבנתי,את מטפלת בחמיך האהוב באהבה ובמסירות,שלא תסולא בפז.
ערב טוב
באהבה רבה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 19:45

dany
dany
נחושתי
כל משבר וכל קושי שאת חווה מאחלת לך לעבור אותו בהצלחה ובקלות.
אכן כוחנו הולך וגובר דווקא עם משברים וקשיים.
חיבוק חזק ונישוק
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 19:33

EFF
EFF
נחושקה יקרה שלנו...אני מסכימה איתך שאין כמו שורות הנכתבות בפורום הזה והנקראות על ידי האנשים שלנו - להיות העברה מלב אל לב...
מחזיקה לך אצבעות ומקווה בכל לבי לבשורות טובות ולחזרה מהירה לשגרת החיים....
ובינתיים - ספרי, שתפי, אפילו הזילי דמעה - אנחנו כאן בשבילך לגמרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 19:23

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי,
את אכן אשה מ ד ה י מ ה ובנתינה יוצאת דופן!!!!
אני מחבקת ומחזקת אותך ומאחלת לך ימים טובים מאלה ושתחזרי בנחישות ובמודעות לתהליך.....גם לצוף זה חלק בלתי נפרד מהתהליך וזה בסדר, נורמלי וטבעי.
כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך.
נשיקותתתתתת חמותתתתת ורק טוב שיהיה לך וכל המשפחה.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 18:46

לייסי
לייסי
נחושה היקרה כל-כך,
את באמת אישה נדירה ומדהימה. אני מקווה שתעברי את הימים הלא פשוטים שעוברים עלייך - ותחזרי לעצמך.
אוהבת אותך מאוד ומחבקת אותך בחום - אסתי hug
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תשמעי...את משהו נדיר, אין דברים כאלה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!