01/12/2011 06:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני אני מסכימה איתך לחלוטין.... הוא באמת נראה כאחד שלא שייך לחוגים.... ונקווה ש"יעיפו" אותו מכאן במהירות.. dany כתב:
אכן אני נוכחת בכך, ראי את הפוסט מתחת בנוגע לדיאטת HCG אני בטוחה שהוא לא שייך לנו. רק רוצה למכור סחורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אומר לך זה משאיר אותי ממש במקום לא נוח. אקורדיאון כתב: dany כתב: מה זאת אומרת להקליד סיסמא את מקבלת סיסמא שאת נרשמת ועושה את כל התהליך כולל תשלום. רבקה כתב: נילי יקרה אני איתך בכל הקשור למסתננים מה הבעייה להקליד סיסמה ולהיכנס ? כל אחד יכול השאלה היא האם יש עליהם מעקב ? דנושה לא רק אנשי אינטרנט כאן,אין בעיה לעשות זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 05:34
 dany Posts: 19819
|
אכן אני נוכחת בכך, ראי את הפוסט מתחת בנוגע לדיאטת HCG אני בטוחה שהוא לא שייך לנו. רק רוצה למכור סחורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אומר לך זה משאיר אותי ממש במקום לא נוח.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מה זאת אומרת להקליד סיסמא את מקבלת סיסמא שאת נרשמת ועושה את כל התהליך כולל תשלום. רבקה כתב: נילי יקרה אני איתך בכל הקשור למסתננים מה הבעייה להקליד סיסמה ולהיכנס ? כל אחד יכול השאלה היא האם יש עליהם מעקב ? דנושה לא רק אנשי אינטרנט כאן,אין בעיה לעשות זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
מה זאת אומרת להקליד סיסמא את מקבלת סיסמא שאת נרשמת ועושה את כל התהליך כולל תשלום. רבקה כתב: נילי יקרה אני איתך בכל הקשור למסתננים מה הבעייה להקליד סיסמה ולהיכנס ? כל אחד יכול השאלה היא האם יש עליהם מעקב ? דנושה לא רק אנשי אינטרנט כאן,אין בעיה לעשות זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 16:32
|
אר יקרה אכן זה כוחו של הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!
r1 כתב:
מירי יקרה כבר מספר חודשים שאני בדיאטה באינטרנט ובחודשים הראשונים שום דבר לא זז, לא התייחסתי לתפריט, אפילו להרצאה השבועית לא הצלחתי לשכנע את עצמי להיכנס. לפני כחודשיים החלטתי להיכנס להרצאה השבועית וזה אכן נתן לי המון כוח להתחיל, זה לא שפתאום נהיה קל והק"ג נושרים, אך בהחלט יש תזוזה , הכניסה לפורום המקסים הזה פשוט מחזקת ושומרת את האנרגיות הטובות לכל השבוע. מרגש לקרוא ולהרגיש ממש את הכוח שזורם פה בין השורות, ולראות שאת אכן בתמונה שומרת על כולן גם "אחרי העבודה". תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 16:32
|
מה זאת אומרת להקליד סיסמא את מקבלת סיסמא שאת נרשמת ועושה את כל התהליך כולל תשלום.
רבקה כתב:
נילי יקרה אני איתך בכל הקשור למסתננים מה הבעייה להקליד סיסמה ולהיכנס ? כל אחד יכול השאלה היא האם יש עליהם מעקב ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 16:08
 r1 Posts: 12
|
מירי יקרה כבר מספר חודשים שאני בדיאטה באינטרנט ובחודשים הראשונים שום דבר לא זז, לא התייחסתי לתפריט, אפילו להרצאה השבועית לא הצלחתי לשכנע את עצמי להיכנס. לפני כחודשיים החלטתי להיכנס להרצאה השבועית וזה אכן נתן לי המון כוח להתחיל, זה לא שפתאום נהיה קל והק"ג נושרים, אך בהחלט יש תזוזה , הכניסה לפורום המקסים הזה פשוט מחזקת ושומרת את האנרגיות הטובות לכל השבוע. מרגש לקרוא ולהרגיש ממש את הכוח שזורם פה בין השורות, ולראות שאת אכן בתמונה שומרת על כולן גם "אחרי העבודה". תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 15:55
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה, תמיד כאן בשבילך. עוד מעט מתראים איזה כיףףףףף נשיקות אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 13:08
 רבקה Posts: 8411
|
1103 כתב:
רבקה חמודה גיל צריך למצוא דרך לעצור זאת, נילי 
מסכימה בהחלט !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 13:05
 1103 Posts: 5022
|
רבקה חמודה גיל צריך למצוא דרך לעצור זאת, נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 13:02
 רבקה Posts: 8411
|
נילי יקרה אני איתך בכל הקשור למסתננים מה הבעייה להקליד סיסמה ולהיכנס ? כל אחד יכול השאלה היא האם יש עליהם מעקב ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:57
|
הסמויה כתב:
אני התרשמתי שאנשים נכנסים כדי לקבל עצות , לא מתוך רוע ואולי אפילו לא ידעו שהם צריכים להצטרף לקבוצות שלי מירי כדי להכנס לפורום רק מה שמתפתיע אותי זה איך הם מצליחים להכנס בלי סיסמה סמויה יקרה לכאורה אלה שנכנסים כביכול לבקש עצות,ההתחלה נראית תמימה,אך לרוב אם הם לא מקבלים תשובות מתאימות,הם משתלחים ואני כותבת מתוך כמה נסיונות שהיו לי בענין.כמובן שהתעלומה הגדולה,איך נכנסים וכותבים בלי סיסמה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:39
 קרנושה Posts: 3420
|
לעזרתך ולצידך תמיד♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:22
 הסמויה Posts: 2467
|
אני התרשמתי שאנשים נכנסים כדי לקבל עצות , לא מתוך רוע ואולי אפילו לא ידעו שהם צריכים להצטרף לקבוצות שלי מירי כדי להכנס לפורום רק מה שמתפתיע אותי זה איך הם מצליחים להכנס בלי סיסמה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:13
|
דני כך זה נראה. יש נשמות רעות וקנאיות בעולם נקווה שכמו שבאו כך יעלמו יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:07
|
לאחרונה היתה תחושה שהכניסות הן לא מתוך רצון טוב
miribelkin כתב:
חברים יקרים מאד לפעמים בשוגג, או בכונה תחילה נכנסים לפורום אנשים שלא באינטרנט או בקבוצות. אני בדרך כלל רואה זאת ומטפלת בזה יפה. אם אתם נתקלים במשהוא חריג תיידעו אותי, בדרך כלל אם מגיבים בנעימות, אפשר לשכנע אותם להצטרף לחוגים או לדיאטה באינטרנט. אם זה מגיע ממקום של נזק זה יטופל מיידית. תודה לכם על המסירות ההתמדה השיתוף, אני משתדלת לקרא הכל, וגם אם אני לא עונה לכולם, אני כאן. שיהיו ימים נפלאים, אל תחמיצו את ההרצאה השבוע....... אוהבת אתכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 11:47
|
מירי יקרה ואהובה נעשה ונשמע שיהיה לך שבוע מדהים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 10:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירי יקרה מאחלת לך יום קסום מלא דברים טובים אוהבת סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 10:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים מאד לפעמים בשוגג, או בכונה תחילה נכנסים לפורום אנשים שלא באינטרנט או בקבוצות. אני בדרך כלל רואה זאת ומטפלת בזה יפה. אם אתם נתקלים במשהוא חריג תיידעו אותי, בדרך כלל אם מגיבים בנעימות, אפשר לשכנע אותם להצטרף לחוגים או לדיאטה באינטרנט. אם זה מגיע ממקום של נזק זה יטופל מיידית. תודה לכם על המסירות ההתמדה השיתוף, אני משתדלת לקרא הכל, וגם אם אני לא עונה לכולם, אני כאן. שיהיו ימים נפלאים, אל תחמיצו את ההרצאה השבוע....... אוהבת אתכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|