01/12/2011 08:01
 בלונדה.... Posts: 3603
|
r1 כתב:
tal יקרה עצה למקרה חירום לי זה עזר היום. כשהבולמוס תוקף, וההחלטות נעלמות, תוך כדי הליכה ממוקדת למקרר, להכניס מסטיק לפה ולשנות כיוון , לרוץ למחשב, להיכנס לפורום ולהירגע... ראיתי גם היום שמדובר ב"שיגעון" חולף בן רגע. סופת הוריקן של שניה שמנפצת את כל הכוונות הטובות וההחלטות , מבלבלת ודורשת סיפוק מיידי. אך רגע של שפיות מול הפורום והוא התפוגג. (לעת עתה) את מוזמנת לנסות בהצלחה
ר יקרה!! קודם כל מצוין שפנית אלינו ולא לאוכל. תעשי זאת תמיד וההתקף יעבור. תראי גם לי יש אויבים בבית בכל זאת יש לי ילדה בת 3 ובעל והם אוכלים מידי פעם את הדברים האלה. עד לפני חודש וחצי הייתי אומרת למירי שאני נופלת על הדברים האלה ואני לא יכולה להוציא אותם מהבית אבל בנינו זה היה כי לא עשיתי דיאטה!!! ביום שהתחלתי לעשות דיאטה הדברים האלה הפכו לפלסטלינה... בהצלחההה הכל עיניין של רצון וכוח פנימי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 06:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט כך הפורום משמש לנו כגלגל הצלחה והצלה... יום טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 16:34
 dany Posts: 19819
|
שאלת מיליון הדולר, גם אצלי הבית לא יכול להיות חף מאויבים............. בעל, בן נכדים............... ולעיתים צריכים כוחות על על מנת להתנגד.......... ולעיתים גם לא מצליחים. אך כפי שכתבו כאן נופלים, קמים, וממשיכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
r1 כתב:
תודה ענקית לכולכן. לא הספקתי להיכנס בבוקר אבל שנייה לפני ההתנפלות על האוכל בצהרים אני כבר כאן מיד אחרי העבודה שואבת עידוד ונרגעת מהמירוץ לבליסה. אני שואלת ממש ברצינות איך אפשר עם ילדים קטנים ומתבגרים בבית לרוקן את הבית לגמרי? האם אתן ממש מצליחות לחיות ללא אויבים בבית? חוץ מזה הבוקר הבנתי שכשאני נכנסת לבולמוס אז אפילו ביסקוויטים שבהם אני אף פעם לא נוגעת כי לא מושך אותי , הופכים לאויבים. נראה לי שצריכה להיות דרך לעורר את המשמעת הפנימית ופשוט לחיות כך באמת בלי מלחמות. השאלה איך עושים זאת???? יהמשך יום טוב ורגוע לכולן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 15:57
 r1 Posts: 12
|
tal יקרה עצה למקרה חירום לי זה עזר היום. כשהבולמוס תוקף, וההחלטות נעלמות, תוך כדי הליכה ממוקדת למקרר, להכניס מסטיק לפה ולשנות כיוון , לרוץ למחשב, להיכנס לפורום ולהירגע... ראיתי גם היום שמדובר ב"שיגעון" חולף בן רגע. סופת הוריקן של שניה שמנפצת את כל הכוונות הטובות וההחלטות , מבלבלת ודורשת סיפוק מיידי. אך רגע של שפיות מול הפורום והוא התפוגג. (לעת עתה) את מוזמנת לנסות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 15:39
 tal_f Posts: 900
|
לצערי גם לי היה שבוע של התנהגות מיותרת... של אכילה ללא חשבון או גבולות. מבינה לחלוטין... כאילו זה לא אני שהורסת את ההישגים שהשגתי... זו משהי אחרת והיא תצטרך לשלם את המחיר... אותו נגלה בעוד מספר שעות ... נכון שזה הזמן בחודש אבל באמת ... אני אומרת לעצמי שזה לא תרוץ משכנע במיוחד... צריך פשוט לעשות ... מקווה שלאחר ההרצאה רמת המוטיבציה שלי תהיה מספיק גבוהה כדי להתחיל לחשוב לפני שאוכלת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 15:00
|
תודה ענקית לכולכן. לא הספקתי להיכנס בבוקר אבל שנייה לפני ההתנפלות על האוכל בצהרים אני כבר כאן מיד אחרי העבודה שואבת עידוד ונרגעת מהמירוץ לבליסה. אני שואלת ממש ברצינות איך אפשר עם ילדים קטנים ומתבגרים בבית לרוקן את הבית לגמרי? האם אתן ממש מצליחות לחיות ללא אויבים בבית? חוץ מזה הבוקר הבנתי שכשאני נכנסת לבולמוס אז אפילו ביסקוויטים שבהם אני אף פעם לא נוגעת כי לא מושך אותי , הופכים לאויבים. נראה לי שצריכה להיות דרך לעורר את המשמעת הפנימית ופשוט לחיות כך באמת בלי מלחמות. השאלה איך עושים זאת???? יהמשך יום טוב ורגוע לכולן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:57
 רבקה Posts: 8411
|
ר1 איך ההרגשה הבוקר ? כאשר חורגים מהמסלול אנחנו מרגישים פשוט זיפט וכדי שנרגיש טוב עם עצמינו מיד חוזרים לאכילה שפויה ללא נשנושים שמקלקלים לנו את הדרך לא מחזיקים אויבים בבית ואז אין על מה ליפול שיהיה לך יום מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 12:38
 הסמויה Posts: 2467
|
זה כל כך מוכר לי ובטח לכולם זה קורה ממש לכולנו אבל...מצחצחים שיניים ...שוטפים פנים...בלי יסורי מצפון וחוזרים למסלול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 09:44
 קרולין Posts: 6651
|
מקווה שהבוקר חזרת למסלול... זה קורה לכולנו והכי חשוב זה שאפשר תמיד להתחיל מחדשששש בהצלחה רבה והמשך יום נפלא ובשליטה קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 08:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב ר' אני מקווה שנכנסת הבוקר לפורום, קיבלת כוחות להמשיך וכמובן תעיפי את כל העוגיות מהבית! שיהיה לך יום מוצלח ושהלילה יעבור בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 07:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
נפלת וקמת .... מכל נפילה לומדים לא?! היום יום חדש אנרגיה מחודשת ושליטה חזקה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 05:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה תמיד תמיד זה קורה סתם על שטויות וכולנו כולנו ממש באותה סירה. לכן אנחנו כאן ,חוזרים הבוקר למסלול ,לא חופרים למה ומדוע אלא מרימים ראש ואומרים תודה לאל שאני במסגרת. בהצלחה ויום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 04:56
 dany Posts: 19819
|
אר יקרה זהו סיפור חיינו, לכן באמת כדאי ורצוי לא להחזיק אויבים בבית. אך מה שהיה היה, נגמר עבר, וממשיכים הלאה. שיהיה לך יום נפלא והמון המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 22:20
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ר יקרה! אם את נופלת על עוגיות פשוט לא להחזיק אותן בבית!!! הרי אי אפשר לאכול עוגיה אחת כי זה חבר מביא חבר. עכשיו אין מה להתבאס אכלת לא נורא ממשיכים הלאה! מחר יום חדש כנסי לפורום בבוקר וגם בערב וזה ייתן לך המון כח להמשך... לילה טוב
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 21:48
|
סתם כך על שטויות. כוס תה עם המון בסקוויטים.מיותרים...בערב. איזה שטות .
כל פעם שנראה שכבר הכל טוב ואני בנתיב ברור, יש איזו נפילה טפשית ומיותרת. לא נורא חוזרת לתלם. מחר לפני הכל כניסה על הבוקר לפורום לשאוב כוח לכל היום. אתמול זה מילא והחזיק אותי בשליטה כל היום. לילה רגוע וטוב לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|