הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיגלי הכל בסדר???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/12/2011 07:22

דרך המלך
דרך המלך
אמן ואמן....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2011 05:40

אקורדיאון
אקורדיאון
בשעה טובה ,משנה מקום משנה מזל רק לטובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 19:05

בלונדה....
בלונדה....
דרך המלך כתב:
תודה בנות יקרות
בדרך הביתה היה מדהים וכייף אכלנו במסעדה נבל דוד בירושלים מסעדה מקראית... אכלתי נהנתי וגולת הכותרת שבת דוד של בעלי בתחילת היום אמרה לי וואו כמה רזית... עשתה לי את היום וזה בהחלט שמר עליי.... תודה על הברכות נשיקות סיגל

איזה כיף!
המחמאות בהחלט שומרות עלינו...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 18:50

דרך המלך
דרך המלך
בהחלט דני זה ממש עשה לי את היום כל היום חייכתי והקרנתי כייף ואפילו שכאבו לי הרגליים כאבי תופת המשכתי ללכת את המסלול ולעשות הכל בזכות אותה מחמאה שעשתה את שלה...
dany כתב:
מתחבר להרצאה השבועית עד כמה מחמאה ותשומת לב יכולה לעשות לנו את היום ואת החשק להמשיך ולהשתדל.
נשיבוקים

דרך המלך כתב:
תודה בנות יקרות
בדרך הביתה היה מדהים וכייף אכלנו במסעדה נבל דוד בירושלים מסעדה מקראית... אכלתי נהנתי וגולת הכותרת שבת דוד של בעלי בתחילת היום אמרה לי וואו כמה רזית... עשתה לי את היום וזה בהחלט שמר עליי.... תודה על הברכות נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 17:29

dany
dany
מתחבר להרצאה השבועית עד כמה מחמאה ותשומת לב יכולה לעשות לנו את היום ואת החשק להמשיך ולהשתדל.
נשיבוקים

דרך המלך כתב:
תודה בנות יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 17:09

דרך המלך
דרך המלך
תודה בנות יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 12:29

לייסי
לייסי
סיגלי היקרה,
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
אני מאחלת לך לעבור את התקופה בקלות ובכיף ותחזרי אלינו שלווה ומאושרת.
סוף שבוע מקסים וכייפי!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 11:53

נחושה
נחושה
סיגלי יקרה,
בתוך ההתרגשות והקופסאות על תשכחי הפסקות מים בששון וקצת מתיחות....
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 11:29

1103
1103
סיגלי יקירתי
בשעה טובה ובמזל טוב.אומרים שמשנה מקום משנה מזל,
הכל בסוף יהיה לטובה.דירה חדשה,עיר חדשה תכירו שכנים חדשים{נקווה שיהיו מוצלחים}
עכשיו שהיגעת לשלווה ולנחלה,תפני את האנרגיות {כמובן החיוביות}לירידה במשקל.
אני מאחלת לך הצלחה רבה
נילי♥♥♥♥♥

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 07:56

בלונדה....
בלונדה....
סיגלי יקרה!!!
אני שמחה לשמוע שעברת גם את זה יש אנשים נוראיים שאין לך ברירה אלא להיתקל בהם במהלך החיים ולהמשיך הלאה(גם הדירה שאנחנט קנינו לפני 5 שנים היתה מבן אדם נוראי שעשה לנו רק צרות- אבל גם את זה עוברים( ושאלה יהיו הצרות שלנו.
בקשר לשבת חתן קטן עלייך!! לכי לשמוח ולהנות קחי הרבה מסטיקים ולשתות הרבה מים ותעברי את היום הזה כמו גדולה!
תחסרי לנו מאוד ביום שני !!!! אולי תגיעי בכל זאת זה רק לשעה וחצי , תבואי לנוח איתנו!!! זה לא בסדר אנחנו צריכות להישקל אחת אחרי השניהsmilesmile לא שוברים מסורתsmile.
בכל מקרה תהני היום ותעדכני אותו.
ולפני שאת מרגישה שאת הולכת להכניס פיל קטן כנסי מהר אלינו..
נשיקותתת
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 07:37

dany
dany
תודה יקירה
ובאמת המון המון הצלחה ומזל טוב בכל אשר תפני ותעשי.
השם ישמור עליך ועל בריאותך, תבלי בנעימים באירוע, את יודעת מה לעשות בכדי להצליח.
נשיבוקים

דרך המלך כתב:
בוקר טוב
תודה לכל המברכות, קיבלנו מפתח אתמול , אחריי תקופת לחץ נוראית, עורך דין שהוציא אותי מדעתי ועוד רגע הייתי פשוט משתגעת... בעל הדירה שממנו רכשנו אדם שחצן ברמות שאני לא יכולה לסבול אנשים שמדברים איתי מעל הפופיק... אנשים במשפחה שחושבים שהם יודעים הכל ובעצם לא יודעים דבר וחצי דבר... בקיצר עברתי בהחלט תקופה די לחוצה (מזל שיש את הפורום ואת מירי היקרה שעשתה לי שיחת מרגוע) עד שמצאתי את הדירה הייתי בלחץ אטומי כי מכרתי את שלי והיה לי זמן של 3 חודשים למצוא... אז כמו שאמרתי תמיד להגיד משעה לשעה תבוא הישועה והיא באה .. מצאתי דירה מרווחת יותר בעיר אחרת... שינוי מקום , הכל יהיה חדש ויהיה טוב...
המון נקיונות והמון פריקת ארגזים ... הרגליים שלי בוגדות בי בתקופה הזאת מהלחץ והכדורים זורמים לי לגוף..upset לצערי לא אגיע יום שני להשקל נשיקות לכל הפרלמנט האהוב עליי... אשתדל להגיע ביום א בערב או ג.. נראה איך יסתדר לי....
היום אבלה את היום בירושלים שבת חתן ומקווה לשרוד שם את כל האוכל שאין לי מושג מה התוכנית ומה הולך להיות.... אצטייד במים ובמסטיקים וב"ה יהיה בסדר...
כאישה מאוד מאמינה מבטיחה לברך אתכן בנות יקרות בכותל ולאחל לכל אחת מכן חיים שלווים טובים רגועים ובריאים
אוהבת אתכן ואתן לא יודעות כמה....
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 06:23

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב
תודה לכל המברכות, קיבלנו מפתח אתמול , אחריי תקופת לחץ נוראית, עורך דין שהוציא אותי מדעתי ועוד רגע הייתי פשוט משתגעת... בעל הדירה שממנו רכשנו אדם שחצן ברמות שאני לא יכולה לסבול אנשים שמדברים איתי מעל הפופיק... אנשים במשפחה שחושבים שהם יודעים הכל ובעצם לא יודעים דבר וחצי דבר... בקיצר עברתי בהחלט תקופה די לחוצה (מזל שיש את הפורום ואת מירי היקרה שעשתה לי שיחת מרגוע) עד שמצאתי את הדירה הייתי בלחץ אטומי כי מכרתי את שלי והיה לי זמן של 3 חודשים למצוא... אז כמו שאמרתי תמיד להגיד משעה לשעה תבוא הישועה והיא באה .. מצאתי דירה מרווחת יותר בעיר אחרת... שינוי מקום , הכל יהיה חדש ויהיה טוב...
המון נקיונות והמון פריקת ארגזים ... הרגליים שלי בוגדות בי בתקופה הזאת מהלחץ והכדורים זורמים לי לגוף..upset לצערי לא אגיע יום שני להשקל נשיקות לכל הפרלמנט האהוב עליי... אשתדל להגיע ביום א בערב או ג.. נראה איך יסתדר לי....
היום אבלה את היום בירושלים שבת חתן ומקווה לשרוד שם את כל האוכל שאין לי מושג מה התוכנית ומה הולך להיות.... אצטייד במים ובמסטיקים וב"ה יהיה בסדר...
כאישה מאוד מאמינה מבטיחה לברך אתכן בנות יקרות בכותל ולאחל לכל אחת מכן חיים שלווים טובים רגועים ובריאים
אוהבת אתכן ואתן לא יודעות כמה....
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 05:40

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 04:43

אקורדיאון
אקורדיאון
בשעה טובההההה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 21:31

בלונדה....
בלונדה....
דרך המלך כתב:
תודה לכל הבנות היקרות..
זהו אפשר להגיד ברוך השם על המוגמר.. קיבלנו את המפתח לדירה והכל בסדר..
עכשיו עבודה רבה לפניי.....
תדירות כניסה לפורום תקטן בימים הקרובים אשתדל להכנס להגיב ולעדכן
המשך יום נפלא ושוב תודה לכולכן
נשיקות סיגל

בשעה טובה!!!!
איזה כיףףךך
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 17:48

נחושה
נחושה
יופי, רחוק מהמקררwink שיהיה בשעה טובה ומוצלחתתתתתתתתתתתתתתתתDrink
דרך המלך כתב:
טל שיהיה בשעה טובה ... אני לא צריכה לשפץ רק לנקות ולנקות ולפרוק ארגזים....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 17:28

1103
1103
דרך המלך כתב:
תודה לכל הבנות היקרות..
זהו אפשר להגיד ברוך השם על המוגמר.. קיבלנו את המפתח לדירה והכל בסדר..
עכשיו עבודה רבה לפניי.....
תדירות כניסה לפורום תקטן בימים הקרובים אשתדל להכנס להגיב ולעדכן
המשך יום נפלא ושוב תודה לכולכן
נשיקות סיגל

סיגלי
השעה טובה,עכשיו אולי המתח והלחץ ירדו ותוכלי לחזור למסגרת הדיאטה,
ולחזור לירידה במשקל.
ניליbow

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 16:37

dany
dany
שיהיה בשעה טובה וסימן לבאות טובות.

tal_f כתב:
גם אני לפני כניסה לבית חדש.. צריכה לשפץ הכל.. האם גם את ? איך את מתכננת לעשות את זה? אני כרגע רוצה שיהיה לי מטה קסמים ואהיה אחרי זה...
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 15:45

דרך המלך
דרך המלך
טל שיהיה בשעה טובה ... אני לא צריכה לשפץ רק לנקות ולנקות ולפרוק ארגזים....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 15:42

tal_f
tal_f
גם אני לפני כניסה לבית חדש.. צריכה לשפץ הכל.. האם גם את ? איך את מתכננת לעשות את זה? אני כרגע רוצה שיהיה לי מטה קסמים ואהיה אחרי זה...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיגלי הכל בסדר???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!