29/11/2011 17:13
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, כל הכבוד לך! כיף להרגיש את הדרייב המחודש שלך להמשך התהליך. רק ככה מצליחים קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 17:11
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה בכל המישורים.
מיכל שרון כתב:
הבוקר קמתי ונזכרתי בשיר הזה... Now I'm a believer Not a trace Of doubt in my mind I'm in love I'm a believer I couldn't leave her If I tried אז נכון שהשיר מדבר על אהבה.. אבל בשבילי היום הוא באותה מידה מדבר על הדיאטה ועל השיטה... קמתי הבוקר לעוד יום של הצלחה, פתחתי אותו בהכנת פשטידת טונה להמשך השבוע, חתכתי סלט כבר לצהריים ולערב.. עוד קצת כביסות וסידורים ואני שוב מרגישה בשליטה, שאני בעניינים.. עדיין בפיגור רציני בלימודים מבחינת הגשות תרגילים וכו' אבל אני מתחילה לחזור לעצמי גם במישור הזה. אז יש לי מבחן גדול מחר בצהריים, אז אני חייבת להתנתק וללכת ללמוד.. אבל הייתי חייבת לעדכן שכבר יומיים אני עם השיטה, בלי פחמימות מחמש.. כבר בוקר שלישי שאני עם היוגורט והתפוח והקוואקר ואני מרגישה שיש רוח חדשה במפרשים שלי... שיהיה לכולנו יום נפלא, פורה ומוצלח 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 16:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכל שרון כתב:
תודה מקסימות... אני אחרי צהריים משביע ומעולה, החשק למתוק שוב התגנב אז מהר הכנתי כוס תה גדולה עם חליטת פנקוטה ותות מעולה שאקו נתנה לי פעם לטעום ומייד רכשתי עם אקסטרה סוכרזית וכולי תקווה שבקרוב תגיע הרגיעה.. המשך יום מוצלח לנו... איזה כיף לי .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 15:56
 1103 Posts: 5022
|
מיכל שרון כתב:
הבוקר קמתי ונזכרתי בשיר הזה... Now I'm a believer Not a trace Of doubt in my mind I'm in love I'm a believer I couldn't leave her If I tried אז נכון שהשיר מדבר על אהבה.. אבל בשבילי היום הוא באותה מידה מדבר על הדיאטה ועל השיטה... קמתי הבוקר לעוד יום של הצלחה, פתחתי אותו בהכנת פשטידת טונה להמשך השבוע, חתכתי סלט כבר לצהריים ולערב.. עוד קצת כביסות וסידורים ואני שוב מרגישה בשליטה, שאני בעניינים.. עדיין בפיגור רציני בלימודים מבחינת הגשות תרגילים וכו' אבל אני מתחילה לחזור לעצמי גם במישור הזה. אז יש לי מבחן גדול מחר בצהריים, אז אני חייבת להתנתק וללכת ללמוד.. אבל הייתי חייבת לעדכן שכבר יומיים אני עם השיטה, בלי פחמימות מחמש.. כבר בוקר שלישי שאני עם היוגורט והתפוח והקוואקר ואני מרגישה שיש רוח חדשה במפרשים שלי... שיהיה לכולנו יום נפלא, פורה ומוצלח  מיכל השיר מדבר על אהבה ואת קמת עם שיר חדש בלב ואהבה ליום חדש עצם העובדה שאת מרגישה שרוח חדשה נושבת במפרשיך,ונכנסת לתהליך הדיאטה, גם יתר הדברים יבואו על מקומם בשלום בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 14:32
 רבקה Posts: 8411
|
מיכל שרון כתב:
תודה מקסימות... אני אחרי צהריים משביע ומעולה, החשק למתוק שוב התגנב אז מהר הכנתי כוס תה גדולה עם חליטת פנקוטה ותות מעולה שאקו נתנה לי פעם לטעום ומייד רכשתי עם אקסטרה סוכרזית וכולי תקווה שבקרוב תגיע הרגיעה.. המשך יום מוצלח לנו...
עכשיו המוח משדר רגיעה וכך יהיה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 14:19
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה מקסימות... אני אחרי צהריים משביע ומעולה, החשק למתוק שוב התגנב אז מהר הכנתי כוס תה גדולה עם חליטת פנקוטה ותות מעולה שאקו נתנה לי פעם לטעום ומייד רכשתי עם אקסטרה סוכרזית וכולי תקווה שבקרוב תגיע הרגיעה.. המשך יום מוצלח לנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד מיכלי ושימשיך כך. בהצלחה מחר בבחינה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:21
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי היקרה זאת מיכלי שאני מכירה הפעם את מתמידה ומקפידה וחוזרת למוטיבציה פעילה הידד למסלול ההצלחה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהצלחה במבחן ובשליטה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:20
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
כל הכבוד מיכל! בהצלחה במבחן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי כל הכבוד!!! את עולה על דרך המלך!!! תמשיכי כך לעוד ימים של הצלחותתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 12:18
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הבוקר קמתי ונזכרתי בשיר הזה... Now I'm a believer Not a trace Of doubt in my mind I'm in love I'm a believer I couldn't leave her If I tried
אז נכון שהשיר מדבר על אהבה.. אבל בשבילי היום הוא באותה מידה מדבר על הדיאטה ועל השיטה... קמתי הבוקר לעוד יום של הצלחה, פתחתי אותו בהכנת פשטידת טונה להמשך השבוע, חתכתי סלט כבר לצהריים ולערב.. עוד קצת כביסות וסידורים ואני שוב מרגישה בשליטה, שאני בעניינים.. עדיין בפיגור רציני בלימודים מבחינת הגשות תרגילים וכו' אבל אני מתחילה לחזור לעצמי גם במישור הזה. אז יש לי מבחן גדול מחר בצהריים, אז אני חייבת להתנתק וללכת ללמוד.. אבל הייתי חייבת לעדכן שכבר יומיים אני עם השיטה, בלי פחמימות מחמש.. כבר בוקר שלישי שאני עם היוגורט והתפוח והקוואקר ואני מרגישה שיש רוח חדשה במפרשים שלי... שיהיה לכולנו יום נפלא, פורה ומוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|