29/11/2011 14:04
 אשירה Posts: 4292
|
דני, לשאלתך, למיטב ידיעתי כל אחד יכול להכנס לאתר מירי בלקין ולקרוא את כל מה שנכתב בפורום. כדי להשתתף באופן פעיל צריכים שם משתמש וסיסמא ולמרות זאת ישנם כאלה שמצליחים להתפלח ולהשתתף גם ללא.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 13:37
 avi_i Posts: 269
|
I think everybody can see what we write, but to write back you need to sign up for the forum which you can do as well without being a member of miri belking you can try it, log-off your user name and go in again, you can see this
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 12:33
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה לחלוטין חומר למחשבה!!! גם לי טוב בפורום שהוא אינטמי ורק שלנו.... נקווה שאין כלום והאבטחה של הפורום טובה ולטובתנו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 12:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מקווה שהאבטחה של הפורום תהיה יותר טובה ואנשים שלא שייכים לקבוצות או לדיאטה דרך האינטרנט לא יוכלו להיכנס לכאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 11:59
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה כעיקרון לא נראה לי שמי שלא רשום יכול להיכנס. ומי שעושה את זה ישר רואים שהוא לא מהחוגים. צריך לברר את זה אצל מירי נראה לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 11:49
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מאד מקווה שאכן אי אפשר לא להיות אצל מירי ועדיין לכתוב כאן. באמת כולנו באותה אניה המובילה אותנו לחוף מבטחים, ואין מקום לאף אחד שאינו רשום אצל מירי (מקווה) להכנס לכאן ולכתוב או בכלל לקרוא את הדברים. את הנושא יש להעלות אצל מירי ולבטח תהיה תשובה נאותה. אז זהו הגיע יום שלישי יום השקילה שלי לפחות. אני שלמה עם עצמי ומה שיהיה יהיה ... השתדלתי ומשתדלת כל יום לגופו כמובן. יום נפלא לכולנו שלכם חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 11:35
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אם יש מצב של אנשים שלא שייכים לפורום שנכנסים ופועלים בו, האם הם קוראים את כל הפוסטים שלנו????? אני לא כל כך אוהבת את זה. כי מה שטוב לי בפורום שלנו שהוא שלנו באינטימיות ובשמירה הסודות שהם רק שלנו, איך יתכן שאנשים שאינם רשומים למירי מצליחים להיכנס ????????? צריך ליצור איזה מחסום שמי שלא רשום ולא שייך שלא יוכל להיכנס, מה דעתכן????????? חומר למחשבה, צודקת לגמרי...!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 11:33
 dany Posts: 19819
|
אם יש מצב של אנשים שלא שייכים לפורום שנכנסים ופועלים בו, האם הם קוראים את כל הפוסטים שלנו????? אני לא כל כך אוהבת את זה. כי מה שטוב לי בפורום שלנו שהוא שלנו באינטימיות ובשמירה הסודות שהם רק שלנו, איך יתכן שאנשים שאינם רשומים למירי מצליחים להיכנס ????????? צריך ליצור איזה מחסום שמי שלא רשום ולא שייך שלא יוכל להיכנס, מה דעתכן?????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|