29/11/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מקבלת את כל החיזוקים וממשיכה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2011 04:42
 dany Posts: 19819
|
ואנחנו עם הפזמון מה שעולה מהר ירד מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה
רבקה כתב:
בלונדה.... כתב: גם אני מחכה לשמוע עידכונים.... על אף העליה של חצי קילו ממשיכה בלונדה איתך ואחרייך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 22:10
 EFF Posts: 6417
|
חחח......ראיתם שעל תמונת המשלוח יש את המילה FRAGIL ? דהיינו שביר ? אכן יש כאלו שאכן הנושא הזה "שביר" עבורם - הבטחות הבטחות הבטחות..אנחנו לא !!!מבטיחים ומקיימים - תודה נחושקה על התמונה הזו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 21:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקה כתב:
בלונדה.... כתב: גם אני מחכה לשמוע עידכונים.... על אף העליה של חצי קילו ממשיכה בלונדה איתך ואחרייך
רבקוש מתה על האופטימיות שלך!!! בטוחה ששבוע הבא את רואה ירידה!!! ממשיכים לעוד שבוע של עשייה.. לילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 20:47
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה.... כתב:
גם אני מחכה לשמוע עידכונים....
על אף העליה של חצי קילו ממשיכה בלונדה איתך ואחרייך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 20:05
|
גם אני מחכה לשמוע עידכונים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 19:59
|
תודה יקירה מחכה לשמוע איך היה לך בשקילה, ואני שומרת הולכת עכשיו להכין לי ארוחת ערב. רבקה כתב:
בלונה יקירתי איתך ואחרייך אתמול חתמתי לך בעיניים עצומות ♥♥ דני'לה גאה בך והשליטה תימשך ♥♥♥ ר - אנחנו כאן תמיד כדי לעזור לתמוך ולעודד ואם העזרה שלנו מצילה אדם אשרי וטוב לנו המשיכי עם ירידות כי זו הדרך שלנו יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 15:24
 רבקה Posts: 8411
|
בלונה יקירתי איתך ואחרייך אתמול חתמתי לך בעיניים עצומות ♥♥ דני'לה גאה בך והשליטה תימשך ♥♥♥ ר - אנחנו כאן תמיד כדי לעזור לתמוך ולעודד ואם העזרה שלנו מצילה אדם אשרי וטוב לנו המשיכי עם ירידות כי זו הדרך שלנו יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 13:20
|
מחכיםנחושה כתב:
משלוח לבית הלקוח חתום וארוז היטב כדי שמי שתפתח תתמסר ותתחייב שיהיה לכן יום משובח ועדכונים....אח"כ נחושה edited by נחושה on 11/28/2011 edited by dany on 11/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:32
 נחושה Posts: 6982
|
משלוח לבית הלקוח חתום וארוז היטב כדי שמי שתפתח תתמסר ותתחייב שיהיה לכן יום משובח ועדכונים....אח"כ נחושה edited by נחושה on 11/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד!!! r1 כתב:
תודה הליכה בשמש זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות עכשיו
מבטיחה לעצמי ליהנות היום מיום של שליטה, פעילות ואכילה נכונה , לראות את הכייף, השמח, והקל שבזה. בהצלחה לכולן יום שמח, מלא אושר שליטה וקלילות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:17
 r1 Posts: 12
|
תודה הליכה בשמש זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות עכשיו
מבטיחה לעצמי ליהנות היום מיום של שליטה, פעילות ואכילה נכונה , לראות את הכייף, השמח, והקל שבזה. בהצלחה לכולן יום שמח, מלא אושר שליטה וקלילות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:16
|
r1 כתב:
רגע לפני הזלילה והפינוק... יום חופשי שלי היום וכבר מוצאת את עצמי במריבה נוראית, כן או לא ומה לאכול, בא לי להתפנק ולשכוח את הכל, האוכל הזה שמפצה על הקור והעייפות וחוסר ההתארגנות מול כל העומס.... רגע ארוך מתוק , מרגיע ... אך זוכרת גם את התנפצות האשליה רגע אחרי, את הרגשת הכובד הבחילה רגשי האשמה והאכזבה מעצמי, האכזבה שתמשוך לעוד אירועי זלילה מדרדרים. פתאום בחסדי שמים מצאתי עצמי מול המחשב , מעדכנת את המשקל באינטרנט- ירדתי 300 גר'. נכנסת לפורום ונשאבת למקום הזה של קושי, אך גם הרבה כוח ושפיות. מרגישה ממש מחוזקת מרגישה שהרגע ההוא עבר, האשליה התנפצה אני שוב מול המציאות, מלחמה . זה נכון, אך מהמלחמה הזאת יוצאים חזקים יותר בעלי ערך עצמי גבוה יותר החיים מחייכים אחרי ארוחה בשליטה , הסובבים מרוויחים אדם שמח ומאוזן והבטן... שבעה. התנפצה אשליית המסכנות ... זהו השקר הגדול... אין מסכנות ורעב אחרי ארוחת דיאטה בשליטה,יש הרגשה של שובע ושמחה גדולה. וכל זה ב"ה בזכותכן , כותבות הפורום העלומות, אינני מכירה אתכן אך בכל גיחה לפורום מתחזקת מהתובנות והשיתוף המבורך הזה תודה.
ר יקרה! כל הכבוד על הירידה של השבוע!!!! טוב שנכנסת לפורום לפני שבעלת פיל קטן. בואי תיהיה איתנו פה באופן קבוע אני בטוחה במאה אחוז שזה יועיל לך בתהליך.. בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:53
|
בהצלחה חיוש
חיה'לה כתב:
מצטרפת לחיזוקים ולעידוד!! בהצלחה לכל הנשקלות היום, והמשך שבוע נפלא לכולנו!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:45
 חיה'לה Posts: 885
|
מצטרפת לחיזוקים ולעידוד!! בהצלחה לכל הנשקלות היום, והמשך שבוע נפלא לכולנו!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
אם את זוכרת את תחושת הגועל והאכזבה אחרי בליסה מיותרת כדאי שתנצלי את היום החופשי שלך לדברים שאת אוהבת לעשות וכמובן לפעילות גופנית מרגיעה. מזג האוויר נפלא ומזמין להליכה או כל פעילות אחרת אז תהני מיום החופש. r1 כתב:
רגע לפני הזלילה והפינוק... יום חופשי שלי היום וכבר מוצאת את עצמי במריבה נוראית, כן או לא ומה לאכול, בא לי להתפנק ולשכוח את הכל, האוכל הזה שמפצה על הקור והעייפות וחוסר ההתארגנות מול כל העומס.... רגע ארוך מתוק , מרגיע ... אך זוכרת גם את התנפצות האשליה רגע אחרי, את הרגשת הכובד הבחילה רגשי האשמה והאכזבה מעצמי, האכזבה שתמשוך לעוד אירועי זלילה מדרדרים. פתאום בחסדי שמים מצאתי עצמי מול המחשב , מעדכנת את המשקל באינטרנט- ירדתי 300 גר'. נכנסת לפורום ונשאבת למקום הזה של קושי, אך גם הרבה כוח ושפיות. מרגישה ממש מחוזקת מרגישה שהרגע ההוא עבר, האשליה התנפצה אני שוב מול המציאות, מלחמה . זה נכון, אך מהמלחמה הזאת יוצאים חזקים יותר בעלי ערך עצמי גבוה יותר החיים מחייכים אחרי ארוחה בשליטה , הסובבים מרוויחים אדם שמח ומאוזן והבטן... שבעה. התנפצה אשליית המסכנות ... זהו השקר הגדול... אין מסכנות ורעב אחרי ארוחת דיאטה בשליטה,יש הרגשה של שובע ושמחה גדולה. וכל זה ב"ה בזכותכן , כותבות הפורום העלומות, אינני מכירה אתכן אך בכל גיחה לפורום מתחזקת מהתובנות והשיתוף המבורך הזה תודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:43
|
בלומדוש הריני חותמת ומתחייבת היום לאכול לפי התכנית, לשמור פחמימות עד חמש בלבד, לשתות מים למרות שממש לא בא. יום נפלא נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:42
|
אר יקרה אכן הרוב כאן לא מכירות אחת את השניה במציאות, אך המציאות שלנו היא כאן במקום הזה של ההתמודדות, התמיכה , העידוד והיכולת לעזור ולהעזר. אז כל הכבוד שהצלחת להתגבר, ושמחה שהכניסה לפורום עוזרת לך. מאחלת לך המון הצלחה וכל ירידה היא נפלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:34
 r1 Posts: 12
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני שמחה לחתום על המשלוח המרגש הזה. קיבלתי כל חיבוק וחיבוק ממשיכה לעוד יום של עשייה ושולחת לך חיבוקים בחזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|