|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/11/2011 07:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכל היקרה אני קוראת את הפוסט שלך ומחכה להגיע לסוף כמו סיפור מתח ... ואת הסוף אהבתי במיוחד את האופטמיות שלך לא לוותר ולא להכנע הריי בסוף ננצח ... זה לוקח זמן , יש עליות, יש ירידות אבל העיקר שאנחנו במסגרת.. וכל הכבוד לך שאת לא מוותרת ומגיעה להשקל היום זוהי גדולתך... ולא משנה מה המאזניים יראו את עשית כבר את ההחלטה בראש שאת לא מוותרת אז אל ייאוש היום במעמד השקילה ... אתמול חזרת לעצמך בלי פחמימות מחמש - אל תעצרי את זה... תמשיכי למרות החולי , למרות השגרה שטרם התרגלת אלייה , למרות הכל.. ואני מאחלת לך בדיוק מה שאיחלת לעצמך יום מלא עשיה והצלחה ולעולם אל תפסיקי להאמין בעצמך . יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 06:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב פורום יקר.. היום אני ממש יכולה לומר בפה מלא שיש לי בוקר טוב!!! אחרי 4 ימים של חולי בבית (תומר מוביל ואנחנו מחרים מחזיקים אחריו) ולילה אחד של שינה מלאה (כמעט 8 שעות.. מישהו אמר הגזמה פראית ולא קיבל? ) קמתי לבוקר טוב! ואם כבר בוקר טוב.. אז אולי הגיע הזמן לחדש מנהג ישן ולפתוח את הבוקר שלי כאן בפורום? להיטען באנרגיות לכל היום? אז הכנתי כוס תה חם והתיישבתי מול המסך... ואז אני שואלת את עצמי על מה לכתוב?(כי הרי עד שאני מבקרת אז לא לכתוב זה ממש לא לעניין נכון?) ויש כל כך הרבה דברים שיכולתי לכתוב עליהם... יכולתי לכתוב על איך שהתנהגתי כאילו אני גוססת מההתקררות והנזלת והכנסתי את עצמי למיני בולמוסון בשבת שנמשך לתוך הלילה כשהשוטר כבר הלך לישון... יכולתי לכתוב על איך שהתלבשתי לקראת יציאה ביום שישי ואף מכנס מלפני ההריון עדיין לא נסגר עלי והתבאסתי ברמות קשות... יכולתי לכתוב על האירוח המוצלח שהיה לנו ביום חמישי בערב של כמה זוגות חברים ועל ההצלחות שהיו (שלחתי את כל השאריות הרעות מהבית) והנפילות המבישות (הכנסנו אוייבים בכמויות ושכחנו את כל כללי ההתנהגות הנאותים לשמנמודים כמונו)... אבל אם אני תוהה על החוט המקשר בין כל הסיפורים שיכולתי לספר אז יש כזה: הרצון שלי לדיאטה שאבד... איפשהו בדרך בין הלידה עצמה לשלושה חודשים אחריה הרצון הזה נמוג.. הוא התפוגג לתוך השגרה שנכנסנו אליה... שגרה חדשה של משפחה טריה שעוד לומדת לתפקד וממציאה את עצמה תוך כדי תנועה... שגרה בהתהוות שמצריכה הרבה כוחות ואנרגיות ויכולת למידה ופתיחות וסבלנות.. שגרה שצורכת משאבי נפש רבים.. אני קוראת את בלונדה היקרה כבר כמה ימים בפורום.. נדהמת מהיכולת המדהימה שלה, מתפעלת מכושר העמידה שלה, מהאסרטיביות, מהנחישות ובעיקר מההתמדה. הבוקר העזתי להזכיר לעצמי שפעם גם אני הייתי במקום הזה, אני זוכרת תקופות טובות שבהן הייתי כל בוקר נכנסת לפורום וכותבת על עוד הליכה, על עוד הצלחה מסחררת בחתונה, בחג, סתם במסעדה, לקראת הסופ"ש כשהייתי מדרבנת אנשים לבישולים והכנות.. הבוקר נזכרתי שבתקופה הזאת שקלתי הכי מעט שהייתי אי פעם מאז שהגעתי למירי וכבר עמדתי לפני עוד החלפת קידומת מבורכת.. אני לא יודעת מה קרה בדרך.. לא יודעת איך שוב התמכרתי למתוק, איך שוב חזרתי לאכול פחמימות אחרי חמש כאילו כלום, איך הפסקתי ללכת.. איך התחלתי לוותר - לוותר לעצמי, לוותר על עצמי, לוותר לי בדיאטה ומכאן על עוד הרבה דברים. אני יודעת להגיד לכן שאני ממש רוצה לחזור לשליטה.. ממש רוצה לראות שוב ירידות אצל מירי, לאהוב את מיכל יותר כל בוקר מול המראה, לא לסיים את היום בתחושת גועל, להפסיק לחפש את הנשנוש הבא בכל שעה של היום, להיות בעשייה חיובית.. לצאת ממעגל ההרס העצמי שלי... עוד כמה שעות אני ומירי נפגשות על המאזניים... אני מראש כבר כולי מובסת, מוכנה לקבל עליה.. יודעת שאכלתי טוב מאוד בשבילה.. ושוב כועסת שהמקום השפל הזה לא מדרבן אותי אלא מוריד אותי יותר למטה.. אבל אני לא מוכנה לוותר יותר.. גם אם ייקח לי עוד שבוע ועוד שבועיים.. בסוף אני אחזור לשיטה.. כי עובדה שאחרי הבולמוסון בשבת כל כך נבהלתי מעצמי שאתמול בערב עם כל העייפות הנוראית שהיתה בי ותחושת החולי המעצבנת עמדתי לחתוך סלט, פתחתי קופסת טונה וזאת היתה ארוחת הערב שלי.. ועובדה שבסופה כשהתחשק לי שוב המתוק המעצבן הזה אז ביקשתי מגיתי כוס קפה מתוק מתוק ולא הלכתי לחפש צרות מחוץ לבית.. עובדה שאתמול שמרתי בלי פחמימות מחמש לראשונה מזה הרבה זמן.. פשוט איפשהו בדרך איבדתי את האמונה בעצמי, ביכולת שלי.. איפשהו בדרך נתתי לכל מטלות היומיום והבלת"מים והמחוייבויות לגבור, להלחיץ אותי, להתיש אותי.. להביא אותי לקצה גבול היכולת.. ושם בקצה, חיכו לי ים של תירוצים שכיסו על האמת - הפסקתי לתעדף משימות נכון, הפסקתי להקשיב לעצמי, הפסקתי להיות מחוברת למה שעושה לי באמת טוב ומשם המדרון תלול מאוד. אז אני מאחלת לעצמי אמונה שלמה ושיהיה לי יום טוב היום - יום של עשיה והצלחה!!! וגם לכולכם ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|