28/11/2011 19:53
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
בדפוסי אכילה אצל אנשים. הערב - בריקודי עם חגגו 2 ימי הולדת עם המון עוגות, פיצות, מיצים...עמדתי בצד - כלל לא התקרבתי (אני באה לרקוד - לא לאכול..זה מנהג שלי כבר שנים..) אנשים תקעו בלי הכרה..ואז עלה לי המשפט המצחיק והאמיתי..כל פרוסת עוגה - דקה בפה - חדשים רבים בטייארים...שווה ??????לא ולא ולא !!!!!!!!!!!!! אפי יקרה עדיף להשקיע בנפש ולא לשקוע לתוך השומנים. כתבת פה משפט מפתח שכדאי לכל אחד מאיתנו לאמץ. ערב הפלא וקסום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 17:39
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, את צודקת אנשים אוכלים מהכלללל ולנו זה נראהנ ו ר א... מזל שיש לנו מסגרת ומודעות מזלללל. נשיקות קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 15:30
 רבקה Posts: 8411
|
וכמו שמורתינו מלמדת אותנו לא מתחילים עם הביס הראשון ומי שמצליח זאת גדולתינו כאן במסגרת המדהימה שאנו נמצאים בה הביס השני הוא בדיוק באותו הטעם של הביס הראשון מתי זה כבר יקבע קבע במוחינו הקטנטן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 10:15
 הסמויה Posts: 2467
|
אפי את ממש מחוננת ואני גאה בך מאוד עדיף באמת לא להתקרב בכלל לכיבוד בארועים שכאלה כי ביס אחד ואנחנו אבודות... מיד נראה את זה על המשקל המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 10:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה מה שנקרא לרקוד רחוק מהשולחן...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
EFF כתב:
בדפוסי אכילה אצל אנשים. הערב - בריקודי עם חגגו 2 ימי הולדת עם המון עוגות, פיצות, מיצים...עמדתי בצד - כלל לא התקרבתי (אני באה לרקוד - לא לאכול..זה מנהג שלי כבר שנים..) אנשים תקעו בלי הכרה..ואז עלה לי המשפט המצחיק והאמיתי..כל פרוסת עוגה - דקה בפה - חדשים רבים בטייארים...שווה ??????לא ולא ולא !!!!!!!!!!!!!
אפילה אכן ההרקדות ניהיו סביב אוכל. היום המרקידים שמים ליד הקפה והתה מבחר עוגיות ועוגות כאילו אנשים באו לבית קפה ולא לרקוד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
ממש כך... חבר מביא חבר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 09:01
 dany Posts: 19819
|
והבעייה שאף פעם לא יודעים לסיים עם פרוסה אחת.............................
דרך המלך כתב:
כל הכבוד אפי , את בהחלט צודקת כל פרוסת עוגה הדקה ביותר נשאבת לה לתוכנו ומייצרת גלגלי הצלה בצדדים שאלוהים יעזור לנו ... קשה לנו להוריד אותם אחר כך... EFF כתב: בדפוסי אכילה אצל אנשים. הערב - בריקודי עם חגגו 2 ימי הולדת עם המון עוגות, פיצות, מיצים...עמדתי בצד - כלל לא התקרבתי (אני באה לרקוד - לא לאכול..זה מנהג שלי כבר שנים..) אנשים תקעו בלי הכרה..ואז עלה לי המשפט המצחיק והאמיתי..כל פרוסת עוגה - דקה בפה - חדשים רבים בטייארים...שווה ??????לא ולא ולא !!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד אפי , את בהחלט צודקת כל פרוסת עוגה הדקה ביותר נשאבת לה לתוכנו ומייצרת גלגלי הצלה בצדדים שאלוהים יעזור לנו ... קשה לנו להוריד אותם אחר כך... EFF כתב:
בדפוסי אכילה אצל אנשים. הערב - בריקודי עם חגגו 2 ימי הולדת עם המון עוגות, פיצות, מיצים...עמדתי בצד - כלל לא התקרבתי (אני באה לרקוד - לא לאכול..זה מנהג שלי כבר שנים..) אנשים תקעו בלי הכרה..ואז עלה לי המשפט המצחיק והאמיתי..כל פרוסת עוגה - דקה בפה - חדשים רבים בטייארים...שווה ??????לא ולא ולא !!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:54
|
נכון שזה לא קל ועובדה שבכל זאת היה לך איזה בלם.
חיה'לה כתב:
כל הכבוד לך אפי!! אני אישית לא תמיד עומדת בפיתוי. אתמול, לדוגמה, שמרתי נהדר כל היום וגם בערב עד ש... הגעתי לשיעור שמתקיים פעם בחודש, בראשי חודשים, אצל חברים טובים, והיו שם עוגות מעולות, באמת מעולות... ולא עמדתי בפיתוי, ולקחתי פרוסה מעוגת תפוחי העץ, ואח"כ עוד פרוסה מהעוגה, וידעתי שאם לא הייתי מתחילה לא הייתה גם הפרוסה השנייה, אך לא עמדתי בפיתוי וזה מתסכל!! למזלי, אחרי הפרוסה השנייה התעשתתי, ונזכרתי שיש מסגרת ויש מחויבות ויש מילה של כבוד לעצמי, ולכן התגברתי על ייצרי, והמשכתי לשתות מים ותה, אבל זה באמת קשה קשה קשה!!! כל הכבוד לך על השליטה! מעריצה אותך!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 08:44
 חיה'לה Posts: 885
|
כל הכבוד לך אפי!! אני אישית לא תמיד עומדת בפיתוי. אתמול, לדוגמה, שמרתי נהדר כל היום וגם בערב עד ש... הגעתי לשיעור שמתקיים פעם בחודש, בראשי חודשים, אצל חברים טובים, והיו שם עוגות מעולות, באמת מעולות... ולא עמדתי בפיתוי, ולקחתי פרוסה מעוגת תפוחי העץ, ואח"כ עוד פרוסה מהעוגה, וידעתי שאם לא הייתי מתחילה לא הייתה גם הפרוסה השנייה, אך לא עמדתי בפיתוי וזה מתסכל!! למזלי, אחרי הפרוסה השנייה התעשתתי, ונזכרתי שיש מסגרת ויש מחויבות ויש מילה של כבוד לעצמי, ולכן התגברתי על ייצרי, והמשכתי לשתות מים ותה, אבל זה באמת קשה קשה קשה!!! כל הכבוד לך על השליטה! מעריצה אותך!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 04:59
|
ממש כך, לשמחתי (אולי לא תמיד) בחברה אני תמיד שומרת פאסון!!!!!!! אם הייתי כל הזמן עם מישהו לידי(לא בעלי, כי הוא בקטע הזה ממש אוטיסט) בוודאי הייתי דקיקה כמו גפרור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וזה כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2011 04:01
 אשירה Posts: 4292
|
שווה לאמץ את המשפט!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 23:33
 EFF Posts: 6417
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|