הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רישום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/12/2011 08:04

בלונדה....
בלונדה....
יולי כתב:
היי,
תודה לכל המגיבות ואכן התחלתי תפריט מקפל, וזה לא נורא בכלל, מאתמול בבוקר. שותה פחות נס ופחות חלב ויותר תה צמחים וחליטות פחות אוכל בכללי וכמובן רושמת הכל, בלי זיופים. אחרי הכל- מה כבר יש לי להפסיד? רק את הק"ג העודפים ואני כבר רוצה להתחיל לראות תוצאות וממש עושה את התפריט המקופל בכיף גדול כאילו אתמול נרשמתי לחוגים. הפורום כ"כ תומך ומעודד שאין לי מילים ובעזרתכם וההרצאות של מירי אני פשוט עולה כיתה. שוב מתמודדת ולא נופלת. אני שמחה שיש את הפורום הזה. וגם עשיתי סדר בארוננות הבית לבגדי חורף וקייץ וגילתי שיש לי הרבה בגדים יפים וכל מה שאני צריכה זה תפריט מקופל את הפורום וכמובן שקילה שבועית ולא להירדם בשמירה ועד הקייץ אני מקוה להוריד את כל העודף או לפחות את רובו ....אחרי הכל בגלל זה אני פה....אחרי ירידה של 30 קילו מה זה כבר להחזיר 7 קילו. ואתחיל בחצאים וכן בקילו שלם וכן הלאה לאט ובטוח זה יירד ממני. אני יודעת.....
יום מקסים,
יולי.

וואיייייי יולי לא ידעתי שאת אחרי 30 קילו פחות!!!!
כל הכבוד לך וואווו זה חתיכת משקללל.
מה זה 7 קילו קטן עלייך.
את עושה את זה עד הקיץ כמו גדולהה
תיצמדי לתפריט כי אנרגיות כבר יש ויאלה יוצאים לדרך...
בהצלחה ויום מקסיםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2011 06:11

דרך המלך
דרך המלך
יולי יקרה
כל הכבוד על הגישה החיובית שהרמת ראש ואת ממשיכה קדימה
עם רישום תפריט מקופל ופורום מאמינה שתראי תוצאות יפות בשקילה הבאה
כל הכבוד לך
יום נפלא נשיקות סיגל
יולי כתב:
היי,
תודה לכל המגיבות ואכן התחלתי תפריט מקפל, וזה לא נורא בכלל, מאתמול בבוקר. שותה פחות נס ופחות חלב ויותר תה צמחים וחליטות פחות אוכל בכללי וכמובן רושמת הכל, בלי זיופים. אחרי הכל- מה כבר יש לי להפסיד? רק את הק"ג העודפים ואני כבר רוצה להתחיל לראות תוצאות וממש עושה את התפריט המקופל בכיף גדול כאילו אתמול נרשמתי לחוגים. הפורום כ"כ תומך ומעודד שאין לי מילים ובעזרתכם וההרצאות של מירי אני פשוט עולה כיתה. שוב מתמודדת ולא נופלת. אני שמחה שיש את הפורום הזה. וגם עשיתי סדר בארוננות הבית לבגדי חורף וקייץ וגילתי שיש לי הרבה בגדים יפים וכל מה שאני צריכה זה תפריט מקופל את הפורום וכמובן שקילה שבועית ולא להירדם בשמירה ועד הקייץ אני מקוה להוריד את כל העודף או לפחות את רובו ....אחרי הכל בגלל זה אני פה....אחרי ירידה של 30 קילו מה זה כבר להחזיר 7 קילו. ואתחיל בחצאים וכן בקילו שלם וכן הלאה לאט ובטוח זה יירד ממני. אני יודעת.....
יום מקסים,
יולי.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 16:30

dany
dany
זאת הרוח!!!!!!!!!!!!

יולי כתב:
היי,
יום מקסים,
יולי.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 12:36

רבקה
רבקה
יולי יקירתי
את משדרת אנרגיות חיוביות
וזה סוד ההצלחה
התמידי ותראי תוצאות בהתאם
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 12:33

1103
1103
יולי יקרה
אצל כל אחד משתלשל האסימון בזמן אחר ואצלך זה קורה עכשיו
כל הכבוד לנחישות ולמוטיבציה
אני מאחלת לך להמשיך להתמיד,להעזר בכל הכלים והכללים
ועד הקיץ להשיל את כל העודפים.
יום נפלא הבצלחה רבה בהמשך התהליך
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/11/2011 12:25

יולי
יולי
היי,
יום מקסים,
יולי.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 13:19

רבקה
רבקה
יולי חמודה מה קרה
אז היתה עליה השבוע
בשבוע הבא יש ירידה
הגישה לענין שאנו לומדים אצל מירי ויודעים מיד לחזור לתלם
הוא סוד ההצלחה
המשיכי ברישום המשיכי בהתמדה וראי תוצאות בשבוע הבא
בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 13:01

tal_f
tal_f
מבינה לגמרי גם אני השבוע לא 100% אבל אין סיכוי לותר. אין ברירה אחרת... עדין לא נשקלתי אבל בכול מצב צריך לנסות להמשיך ולהשתדל .. כולנו באותה סירה...
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 12:36

דרך המלך
דרך המלך
יולי מתוקה
שוב אומר לך לא להתייאש ותמשיכי לרשום תהיי יותר במודעות מה נכנס לפה והאם הוא כדאיי.. מאמינה ששבוע הבא תראי ירידות יפות תאמצי את העצות שהחברות נתנו לך כאן ובהחלט תעזרי בתפריט המקופל.. העיקר לא לכעוס על עצמך את בן אדם אין מה לעשות... גם אני על המקום בגלל שאכלתי בשישי יותר מידי ופחמימות.... אם הייתי שומרת יותר בקפדנות לבטח הייתי רואה ירידה.. תהיי יותר בשליטה, כנסי יותר לפורום, תגיבי, תקראי, תני עצות מעצמך לאחרים תאמיני לי זה עוזר ובגדול... יקירתי מחכה לעדכונים ממך ומאחלת לך המון בהצלחה והיא תגיע
נשיקות סיגל
יולי כתב:
למרות הרישום עליתי קילו, ומתברר לי שאכלתי הרבה דיאטה, פשוט יותר אוכל וקצת יותר שומני (לא מטוגנים וכאלו, פשוט שונה)
ועל זה העלייה....שבוע הבא אחזיר חובות כי אני עדיין רושמת. תודה לסיגל שאמרה לי אחרי השקילה אתמול לא להתייאש ולהמשיך לרשום, זה היה ממש במקום ואני שמחה שיש פה אנשים נפלאים בחוגים. אני כמובן לא מוותרת (לעולם לא) וממשיכה לרשום עם יותר מודעות למה שנכנס לפה כולל כמויות וכמובן רק בארוחות ופחות קפה נמס ויותר תה צמחים, בשבוע הבא יהיה טוב...
יום מקסים,
אשמח לתגובות של עידוד ותמיכה
אני ממש צריכה את זה
למרות שהעלייה באשמתי (את זה אני יודעת אבל אין טעם לכעוס על עצמי אלא רק לשפר ולשנות את הטעון שיפור הרי אנחנו כל הזמן בלמידה ושינוי....זהו אני מוכרחה כבר לרדת 7 קילו אני מרגישה דביבונת חורף וזה לא מתאים לי כל העגלגלות הזאת, אני משנסת מותניים וממשיכה בעבודה שלא נגמרת לעולם, ומזל שיש את החוג הזה..
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 12:09

שאפתנית
שאפתנית
יולי קיבלת עצות נהדרות מבלונדה ודני. כל שנותר לי הוא לחזק את ידיך ולהזכיר לך שמה שעולה מהר יורד מהר.
גם הרבה דיאטה זה כבר לא דיאטה אז תשימי לב לכמויות ומה בדיוק את אוכלת.
בהצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 12:04

בלונדה....
בלונדה....
יולי יקרה!!!
קודם כל לא נורא ! הקילו הזה יירד שבוע הבא!!
אני ממש מציעה לך לקחת את התפריט המקופל ולעשות אותו, זה לפחות מה שאני עשיתי חוץ מכמה שינויים:בארוחת בוקר אני אוכלת כל יון את התפוח עם הקוואקר והיוגורט, צהריים וערב לפי התפריט המקופל ואת החטיף היומי והאחר הצהריים אני לא אוכלת.אלא שותה נס קפה בחמש.
את המתוק תשמרי לשישי שבת .
אני חושבת שזה ייתן לך פוש ודרייב להצלחהה...
יום מקסים ותעודדי יהיה בסדרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 11:28

dany
dany
יולי מתוקה,
גם אני נמצאת עכשיו בהתחלה של החזרת חובות גדולים מאד, ומה שאנחנו עושות כאן ממש 24/7 זה לעודד לתמוך לתת כתף ותקווה.
אז מה שהיה היה, השבוע את תהיי מחוננת.
לא מספיק לרשום אלא ממש לעשות תכנית מלאה . להקפיד על כמויות, לשתות הרבה מים, ולהיות אופטימית ושמחה, כי מצב רוח טוב תורם להרגשה וליכולת.
בהצלחה יקירה

יולי כתב:
למרות הרישום עליתי קילו, ומתברר לי שאכלתי הרבה דיאטה, פשוט יותר אוכל וקצת יותר שומני (לא מטוגנים וכאלו, פשוט שונה)
ועל זה העלייה....שבוע הבא אחזיר חובות כי אני עדיין רושמת. תודה לסיגל שאמרה לי אחרי השקילה אתמול לא להתייאש ולהמשיך לרשום, זה היה ממש במקום ואני שמחה שיש פה אנשים נפלאים בחוגים. אני כמובן לא מוותרת (לעולם לא) וממשיכה לרשום עם יותר מודעות למה שנכנס לפה כולל כמויות וכמובן רק בארוחות ופחות קפה נמס ויותר תה צמחים, בשבוע הבא יהיה טוב...
יום מקסים,
אני ממש צריכה את זה
למרות שהעלייה באשמתי (את זה אני יודעת אבל אין טעם לכעוס על עצמי אלא רק לשפר ולשנות את הטעון שיפור הרי אנחנו כל הזמן בלמידה ושינוי....זהו אני מוכרחה כבר לרדת 7 קילו אני מרגישה דביבונת חורף וזה לא מתאים לי כל העגלגלות הזאת, אני משנסת מותניים וממשיכה בעבודה שלא נגמרת לעולם, ומזל שיש את החוג הזה..
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/11/2011 11:15

יולי
יולי
יום מקסים,
אני ממש צריכה את זה
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 15:45

רבקה
רבקה
יולי כל הכבוד
הפיצה שתיארת היא לא בבית ספרינו
כל התרחקות מהבצק הזה גורם לנו להרגיש נפלא
המשיכי ברישום ובויתורים עם המון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 08:52

חיה'לה
חיה'לה
יולי, כל הכבוד!!
לי אישית קשה עם רישום, רבל אני יודעת שמירי צודקת בעניין, וזה מחזק את המודעות ואת השליטה.
אני בטוחה שהשקילה שלך השבוע תהיה מצוינת, ושתראי ירידה של ממש.
בהצלחה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 08:48

שאפתנית
שאפתנית
הרווחת יולי, כל הכבוד !!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 06:44

דרך המלך
דרך המלך
יולי את ממש מחוננת
כל הכבוד לך על הרישום ועל ההתעלמות מהפיצה אין עלייך
נתראה היום ובטוחה שתראי תוצאות יפות
בהצלחה סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 06:20

מיכל שרון
מיכל שרון
אלופה!!!! כל הכבוד.. תמשיכי ככה ובקרוב מאוד החובות הישנים ייעלמו ותיכנסי ליתרת זכות מחודשת (;
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 04:39

אקורדיאון
אקורדיאון
יולי את אכן יכולה להיות גאה בעצמך.
הרישום באמת מסייע מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2011 04:11

אשירה
אשירה
יולי יקרה,
איזה יופי, איזה שינוי בחשיבה, במקום להסתכל על המוצר המוגמר והמפתה את מפרקת אותו לגורמים ורואה שזה לא שווה את המחיר. שווה ללמוד ממך. וגם את עניין הרישום.
כל הכבוד!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!