27/11/2011 18:24
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, שבוע טוב מבורך ומוצלח שיהיה לך. וכן... אין תירוצים. - יש תוצאות! בהצלחה רבה בהמשך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 18:08
 רבקה Posts: 8411
|
בקיצור חיה'לה וכולם די לתירוצים וקדימה למעשים !!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 13:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיה יקרה, כולנו כאן חיים על התרצת הנפוצה... נקווה שכולנו נפנים ונחכים ונעזור לעצמנו לרדת במשקל יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 13:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חילה מתחילים שבוע חדש. כמו שרשמת חבל לבזבז אותו בחוסר עשייה. תחזרי לשיגרת התפריט אם זה מה שעוזר לך ותיהיה איתנו פה באופן קבוע בפורום. בטוחה שתראי תוצאות. שבוע טוב ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 11:14
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
כן חיוש תרצת נפוצה היא מחלה קשה מאד 
אשכרה תרצת נפוצה. אהבתי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
miribelkin כתב:
חיהלה מתוקה וטובת הלב תודה על הפירגון..... וותודה על ההפנמה, אכן כולנו צריכים להיפטר מהתרוצים ולהתחיל לחיות את החיים האמיתיים. לא קל לרזות ולשמור על המשקל, אבל אנחנו ביחד ומזל שיש לנו מסגרת של תמיכה עידוד ואהבה גדולה. שיהיה שבוע נפלא ובשליטה אוהבת אותך מירי אכן ,אם היה קל לא היינו כאן ותודה לאל שכולנו כאן במסגרת המופלאה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כן חיוש תרצת נפוצה היא מחלה קשה מאד  ממש כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:02
 dany Posts: 19819
|
כן חיוש תרצת נפוצה היא מחלה קשה מאד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 23:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה מתוקה וטובת הלב תודה על הפירגון..... וותודה על ההפנמה, אכן כולנו צריכים להיפטר מהתרוצים ולהתחיל לחיות את החיים האמיתיים. לא קל לרזות ולשמור על המשקל, אבל אנחנו ביחד ומזל שיש לנו מסגרת של תמיכה עידוד ואהבה גדולה. שיהיה שבוע נפלא ובשליטה אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 23:16
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה לי מאוד, ראשית, את פשוט נראית נפלא!! הבגד הצמוד והמחמיא, הקוקו (לא יודעת מה אנשים רוצים מהקוקו, בעיני הוא מקסים!!), האיפור - ובקיצור נראית נפלא!! הערב התחברתי כל כך להרצאה, מפני שאני כבר שנתיים בעיקר שומרת ולא יורדת, והכול בשל התירוצים האינסופיים שאני מתרצת לעצמי וגם לפורום. ומת היא שהתירוצים נעשו חלק משגרת חיי גם בתחומים אחרים, ואני יודעת שעליי לעבוד על העניין, מפני שכמו שאמרת, כל יום של אי עשייה הוא יום מוחמץ, יום מבוזבז, וכאשר לא צועדים קדימה - נסוגים אחורה, וחבל חבל... השבוע הצלחתי לרדת ק"ג אחד, אבל בשבת שוב היו 'חטאים קטנים', ושוב יש באמתחתי תירוצים, אבל האמת היא שבתום ההרצאה אני חשה שאין לי רשות להשתמש בהם... אני מקווה לחזור לשגרה המבורכת שהייתה לי בשבוע שעבר עוד הערב!! לא מחר, אלא הערב!! מירי היקרה, יש לך את הכישרון לגעת בדברים הנכונים, ולגרום לי למחשבות ארוכות אחרי כל הרצאה, וכולי תקווה שהמחשבות תובלנה למעשה של ממש!! תודה לך על ההרצאה המצוינת, על ההומור שבתוכה (כיף לצחוק באמצע), ועל כל העצות והטיפים. גם כאשר העצות חוזרות, הן ממש לא מיותרות, מפני שכמו שאת אומרת, אנחנו יודעים אך לא מפנימים!!! אז שיהיה שבוע מוצלח, ואני מקווה להמשיך ולרדת גם בשבוע הקרוב, בזכותך... שלך באהבה גדולה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|