26/11/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
אין מילים מחוננת אמיתית. גאוות המורה והכיתה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש את מלכה אמיתית,כמוני כמוך בנושא הכנאפה ואם דילגת מגיע כתר. האמת שהתחושות שלך כל כך מוכרות לי,אין מחיר להתלבש ולהרגיש מליון דולר ואז ממש בקלות מוותרים על האוכל וגם המפתה ביותר. שוב יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 21:53
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה יקרה!!!אץ מדהימה כך הכבוד!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 21:04
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי! אין לי מילים .... את פשוט מדהימה! גאה בך מאד!! כל הכבוד על הנחישות והשליטה!! רק ככה מצליחים!!! נשיקותתתתת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 20:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אז ככה קודם כל שבת שלום לכולם. חייבת לספר לכם ... הגענו ליום הולדת בערך בשעה 17:00 והיום הולדת היתה בקטע של פיצות בהכנה עצמית על טאבון-אמאאאא בואו נאמר שאם זה היה לפני חודש+שבוע הייתי חופשי אוכלת שם כמה פיצות טובות. הגענו וממש בכניסה היה שולחן עמוס מכל טוב בממרחים/ גבינות/ ירקות / רטבים/תירסים למינהם בקיצור כל מה שאפשר לדחוף לתוך פיתה בטאבון והריחותתתתתתת. אנינישר דילגתי על השלב הזה והיות ויש לו מכונת קפה מעולה בעלי הכין לי הפוך קטן. אח"כ הגיעו המתוקים ואני??? עשיתי פרסה לכיוון השתייה החמה ועשיתי לי כוס תה עם נענע. ישבתי וראיתי את כולם מצקצקים כמו שמירי אומרת. ואז הגיע הכנאפה- אמאאאאא תקשיבו זה הדבר שאני הכי אוהבת והחברים האלה יודעים שכשאנחנו באים קונים לי כנאפה כי שם באמת זה ההכי טוב והיום כלוםםם!! פה כבר התפעלתי מעצמי. ישבתי עם הג'ינס החדש שלי ועם הג'קט עור החדש והרגשתי מיליון דולר!!! להערכתי נגיע הביתה בסביבות 21:30 אני יעשה לי את ארוחת הפלפלים המפורסמת והחיים יפים. מקווה שאצל כולם עבר בשליטה... לילה טובב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|