27/11/2011 05:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כן צריך להוציא את הקלסר ולשחזר את הכל..............חחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: לא ממש לא כועסת, אולי מתוסכת, אולי כואבת אולי מאוכזבת כי אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה. אקורדיאון כתב: אני יודעת שהתופעה מוכרת והכל מתחיל ומסתיים בראש פשוט לא מסוגלת לקבל את זה אבל לא רוצה לכעוס על עצמי כי זה יהיה מעגל סגור ולכן נגמר ופותחת יום חדש. נשיבוקים. ללא ספק את יכולה ויש קבלות . רק השבוע עשית סדר בניירת אז קל מאוד להוציאו.חחחח בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:23
 dany Posts: 19819
|
כן צריך להוציא את הקלסר ולשחזר את הכל..............חחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא ממש לא כועסת, אולי מתוסכת, אולי כואבת אולי מאוכזבת כי אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה. אקורדיאון כתב: אני יודעת שהתופעה מוכרת והכל מתחיל ומסתיים בראש פשוט לא מסוגלת לקבל את זה אבל לא רוצה לכעוס על עצמי כי זה יהיה מעגל סגור ולכן נגמר ופותחת יום חדש. נשיבוקים. ללא ספק את יכולה ויש קבלות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:20
|
dany כתב:
לא ממש לא כועסת, אולי מתוסכת, אולי כואבת אולי מאוכזבת כי אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה. אקורדיאון כתב: אני יודעת שהתופעה מוכרת והכל מתחיל ומסתיים בראש פשוט לא מסוגלת לקבל את זה אבל לא רוצה לכעוס על עצמי כי זה יהיה מעגל סגור ולכן נגמר ופותחת יום חדש. נשיבוקים. ללא ספק את יכולה ויש קבלות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:18
|
לא ממש לא כועסת, אולי מתוסכת, אולי כואבת אולי מאוכזבת כי אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה.
אקורדיאון כתב:
אני יודעת שהתופעה מוכרת והכל מתחיל ומסתיים בראש פשוט לא מסוגלת לקבל את זה אבל לא רוצה לכעוס על עצמי כי זה יהיה מעגל סגור ולכן נגמר ופותחת יום חדש. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:17
|
אני יודעת שהתופעה מוכרת והכל מתחיל ומסתיים בראש פשוט לא מסוגלת לקבל את זה אבל לא רוצה לכעוס על עצמי כי זה יהיה מעגל סגור ולכן נגמר ופותחת יום חדש. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:14
|
הלוואי והייתי יכולה להבין ולפענח את זה ............ הייתי מיליונרית. את ממש בסדר וכולך בתוך האמביציה, ופתאם משהו משחרר איזה טריגר וכאילו כלום, את בכלל לא פה , זו מישהי אחרת שעושה את כל הדברים הללו. והמוח ממשיך לעבוד ואומר הפסיקי הרי תשלמי את המחיר, ועונה טוב אז אחר כך, אז מחר, יש לי זמן, אל תפריעי עכשיו, זה מה שאני רוצה עכשיו, ועוד ועוד עד בחילה וגועל נפש. למה????????????????????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שנמצאים בדרייב זה הכי כייף שאוכל ממש לא אישיו........... כל כך מקווה לחזור לתחושות הללו  אני ממש לא מסוגלת להבין ,דרייב דרייב ולפתע משום מקום מגיע מדרון ואין מעצור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:11
|
dany כתב:
שנמצאים בדרייב זה הכי כייף שאוכל ממש לא אישיו........... כל כך מקווה לחזור לתחושות הללו  אני ממש לא מסוגלת להבין ,דרייב דרייב ולפתע משום מקום מגיע מדרון ואין מעצור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:06
|
שנמצאים בדרייב זה הכי כייף שאוכל ממש לא אישיו........... כל כך מקווה לחזור לתחושות הללו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 21:28
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה כתב:
איך היה יקירה? מקווה שבילית בנעימים ובטוחה שבשליטה! את סוחפת כאן את הפורום וגם אותי - אז תודה על הכל!!!
קרנושההה קודם כל תודה על המחמאה...אני עושה את זה בהמון אהבה כי זה גם מאוד שומר עליי... היה ממש כיף התחלצי להנות במפגשים מהחברה ולא מהאוכל אז זה השינויייי המשמעותי שלי בתקופה האחרונה.. שבוע טוב יקרה ובשורות.טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 20:17
 קרנושה Posts: 3420
|
איך היה יקירה? מקווה שבילית בנעימים ובטוחה שבשליטה! את סוחפת כאן את הפורום וגם אותי - אז תודה על הכל!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 11:26
 אייריס Posts: 3744
|
כמו שצריך, תמיכה תביא להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 06:46
|
dany כתב:
האמת כבוד וכפיים לבעלך, והאמת טוב שאת מקבלת זאת ברוח טובה כי לעיתים שבאה עלינו הג'ננה והדווקאיות........... אז מתנפלים על זה שרוצה הכי טוב בשבילנו. שתהייה לך שבת נפלאה
חחחחחח דנילה צודקת למשל אתמול נתתי לילדה מהעוגת יום הולדת אז הוא ראה אותי עם הכפית ביד ולא הבין מה אני עושה אז את האמת שנתתי לו מבט של " תירגע אני שולטת בעצמי" מצד אחד טוב שיש מי ששומר ומצד שני ביום שאני כן ארצה לאכול חתיכת עוגה טובה לא בא לי שהוא יישב לי על הלבלב...חחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 06:06
|
האמת כבוד וכפיים לבעלך, והאמת טוב שאת מקבלת זאת ברוח טובה כי לעיתים שבאה עלינו הג'ננה והדווקאיות........... אז מתנפלים על זה שרוצה הכי טוב בשבילנו. שתהייה לך שבת נפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 17:46
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, תהנו ותבלו מכל רגע. בראבו ענק לבעלך היקר!!!! בטוחה שתעברי את האירוע כמו ג ד ו ל ה ! את מחוננתתתתתת!!! נשיקות ושבת שלום קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 17:26
 ענת Posts: 3849
|
תהני יקירתי...וכל הכבוד לבעלך שאיתך בתהליך תעדכני!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 17:06
 דפי Posts: 1126
|
בלונדה יקרה מנסיון שלי, זה מעודד מאוד שיש בעל שעוזר ומעודד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 16:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקירה תהני במסיבה וטוב שאכלת לפניי.. ושאפו לבעלך ששומר עלייך הרווח יהיה גם שלו .. אישה חתיכה.... שתהיה לך שבת קסומה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 16:36
|
היי..שבת שלום לכולם איזה מזל שיש לי את הפורום הזה על המועדפים שלי בפלאפון . אתם כל הזמן איתי!!! אני בדרך צפונה ליום הולדת של חברים , אכלתי בבית בצהריים כוס קוסקוס+2שוקיים של עוף+סלט ירקות קטן. היה טעים ומשביע ואין שום זיכוי שאני יאכל שם משהו שלא צריך. את האמת שעכשיו יש לי עוד שומר בבית בעלי היקר, אתם לא מבינים כמה הוא שומר עליי כי הוא רואה אותי כל כך מאושרת עם התחושה שיש לי עם הגוף ןהבגדים אז היד שלו תמיד על הדופק. אז גם אם מתישהו ארצה לאכול משהו שאסור בטוחה שאראה איזה פזילה לכיוון שלי . בכל מקרה אהובות אני מאחלת לכם שבת שלום, כולם להיות עם כוחות מחודשים במאבק שלנו עם האוכל,תמשיכו לרשום להתעודד ולעודד זה עושה טוב לנשמה. אוהבת אתכם מאוד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|