25/11/2011 16:17
 דרך המלך Posts: 5707
|
אמן ואמן.... רבקה כתב:
כשעבדתי הבוס שלי ז"ל היה אדם ייקה עם המון טוב לב ואהבה וגם אשתו עבדה במשרד וכל מה שהייתי רוצה לבקש זה היה אך ורק ממנו פעם בנוכחותי אמר הבוס לאשתו "תהיי לארג'ית תהיי מלכה " וכמה שזה נכון אנחנו כאן עם כל הנתינה הפרגון ואהבה נצליח ושתמיד נהיה אחד למען השני - נגיד טוב יהיה טוב אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 16:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
להיות טוב לעצמך קודם כל, מאפשר להיות טוב לזולתך.. והכי טוב היות האדם מלא בטוב ובנתינה♥ כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 12:29
 רבקה Posts: 8411
|
כשעבדתי הבוס שלי ז"ל היה אדם ייקה עם המון טוב לב ואהבה וגם אשתו עבדה במשרד וכל מה שהייתי רוצה לבקש זה היה אך ורק ממנו פעם בנוכחותי אמר הבוס לאשתו "תהיי לארג'ית תהיי מלכה " וכמה שזה נכון אנחנו כאן עם כל הנתינה הפרגון ואהבה נצליח ושתמיד נהיה אחד למען השני - נגיד טוב יהיה טוב אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 12:14
 קרנושה Posts: 3420
|
להיות טוב לעצמך קודם כל, מאפשר להיות טוב לזולתך.. והכי טוב היות האדם מלא בטוב ובנתינה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 08:18
 dany Posts: 19819
|
כבת מזל בתולה לראות פגמים זה פשוט בד.נ.א שלי.........חחחחחחחחחחחחחחח אז משתדלת להתגבר!!!!!!!!!!!!
בלונדה.... כתב:
dany כתב: להיות אופטימי ולראות את חצי הכוס המלאה זו תכונה נפלאה. אני מנסה ללמד את עצמי זאת כל יום, כי מטבעי אני ממש לא כזו. דנילה יקרה! גם אני עושה על עצמי עבודה ללא בפסקה. אני יכולה לומר לך שממש לא הייתי ככה. תמיד הייתי מוצאת בכל דבר מה לא בסדר ואת האמת שזה מנע ממני להתקדם בחיים ולשאוף, אני חושבת שזה התחיל להשתנות אצלי כל השינוי הזה לפני שנתיים בזכות בעלי ביום שהפכתי להיות עצמאית... ואז פשוט לקחתי את זה לכל תחומי החיים ועדיין אני יכולה לומר לך שכל יום מחדש אני מתמודדת עם התרגול הזה... בלונדה.... כתב: בוקר טוב אנשים אהובים. בחרתי להתחיל את הבוקר עם משפט כזה חיובי כי נראה לי שכמה אהובות פה קצת קשה להן ביומיים האחרונים. למרות זאת אנחנו לא נשברים! הכי קל להרים ידיים והקשה זה הלהתמודד! אנחנו בוחרות פה בלהתמודד הרי אנחנו פה כי לא קל לנו עם דיאטה/ שמירה ושינויי אכילה. כמו בכל דבר בחיים יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים, נראה שלפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו רק בני אדם. הרי גם אנחנו מונעים ממצבי רוח ויש לזה התבטאות גדולה באכילה שלנו. הרי אם לרזה יהיה קצת קשה או קצת מצוברח הוא לא יאכל שבוע ואצלנו אנחנו נבלוס שבוע. אז הפוסט הזה מוקדש לכל אלה שהיה להם לא קל בימים האחרונים והוא זריקת אנרגיה לתחילתו של סופ"ש. התחלנו יום חדש והיום גם מתחיל הסופ"ש, מה שהיה עד הרגע היה!!! מהרגע מתחילים שוב. חבל להרוס את ההישג שלנו של החודש האחרון!! לא שווה. אז ביחד מתחילים מהרגעעע!!! אוהבת ושולחת חיבוקים ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 07:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לומדים ומאמצים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
להיות אופטימי ולראות את חצי הכוס המלאה זו תכונה נפלאה. אני מנסה ללמד את עצמי זאת כל יום, כי מטבעי אני ממש לא כזו. דנילה יקרה! גם אני עושה על עצמי עבודה ללא בפסקה. אני יכולה לומר לך שממש לא הייתי ככה. תמיד הייתי מוצאת בכל דבר מה לא בסדר ואת האמת שזה מנע ממני להתקדם בחיים ולשאוף, אני חושבת שזה התחיל להשתנות אצלי כל השינוי הזה לפני שנתיים בזכות בעלי ביום שהפכתי להיות עצמאית... ואז פשוט לקחתי את זה לכל תחומי החיים ועדיין אני יכולה לומר לך שכל יום מחדש אני מתמודדת עם התרגול הזה... בלונדה.... כתב: בוקר טוב אנשים אהובים. בחרתי להתחיל את הבוקר עם משפט כזה חיובי כי נראה לי שכמה אהובות פה קצת קשה להן ביומיים האחרונים. למרות זאת אנחנו לא נשברים! הכי קל להרים ידיים והקשה זה הלהתמודד! אנחנו בוחרות פה בלהתמודד הרי אנחנו פה כי לא קל לנו עם דיאטה/ שמירה ושינויי אכילה. כמו בכל דבר בחיים יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים, נראה שלפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו רק בני אדם. הרי גם אנחנו מונעים ממצבי רוח ויש לזה התבטאות גדולה באכילה שלנו. הרי אם לרזה יהיה קצת קשה או קצת מצוברח הוא לא יאכל שבוע ואצלנו אנחנו נבלוס שבוע. אז הפוסט הזה מוקדש לכל אלה שהיה להם לא קל בימים האחרונים והוא זריקת אנרגיה לתחילתו של סופ"ש. התחלנו יום חדש והיום גם מתחיל הסופ"ש, מה שהיה עד הרגע היה!!! מהרגע מתחילים שוב. חבל להרוס את ההישג שלנו של החודש האחרון!! לא שווה. אז ביחד מתחילים מהרגעעע!!! אוהבת ושולחת חיבוקים ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:12
|
להיות אופטימי ולראות את חצי הכוס המלאה זו תכונה נפלאה. אני מנסה ללמד את עצמי זאת כל יום, כי מטבעי אני ממש לא כזו.
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב אנשים אהובים. בחרתי להתחיל את הבוקר עם משפט כזה חיובי כי נראה לי שכמה אהובות פה קצת קשה להן ביומיים האחרונים. למרות זאת אנחנו לא נשברים! הכי קל להרים ידיים והקשה זה הלהתמודד! אנחנו בוחרות פה בלהתמודד הרי אנחנו פה כי לא קל לנו עם דיאטה/ שמירה ושינויי אכילה. כמו בכל דבר בחיים יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים, נראה שלפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו רק בני אדם. הרי גם אנחנו מונעים ממצבי רוח ויש לזה התבטאות גדולה באכילה שלנו. הרי אם לרזה יהיה קצת קשה או קצת מצוברח הוא לא יאכל שבוע ואצלנו אנחנו נבלוס שבוע. אז הפוסט הזה מוקדש לכל אלה שהיה להם לא קל בימים האחרונים והוא זריקת אנרגיה לתחילתו של סופ"ש. התחלנו יום חדש והיום גם מתחיל הסופ"ש, מה שהיה עד הרגע היה!!! מהרגע מתחילים שוב. חבל להרוס את ההישג שלנו של החודש האחרון!! לא שווה. אז ביחד מתחילים מהרגעעע!!! אוהבת ושולחת חיבוקים ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:11
|
ריבקלה איזו תמונה מחממת לב. שבת שלום יקירה
רבקה כתב:
בלונדה איך אפשר עם קריאה כזו ופוסט כזה לא להיות ביחד וליטוף של כל אחד ואחד מכם אפילו ירטואלי מוסיף לכוח שלנו לנצח 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:39
 tal_f Posts: 900
|
תודה לכולן על התזכורות למה אנו שואפים ומה המטרות שלנו... שוב כולנו להתכוונן למטרה !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 15:42
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה איך אפשר עם קריאה כזו ופוסט כזה לא להיות ביחד וליטוף של כל אחד ואחד מכם אפילו ירטואלי מוסיף לכוח שלנו לנצח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 15:04
 ענת Posts: 3849
|
בלנדה יקרה!!! את ככ צודקתוגם מרגשת אין עלייך!!!! תודה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 10:27
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, את מ ר ג ש ת! אין כמוך! נשיקות חמותתתת , המשך יום טוב וחיובי לכולםםםםםםםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 08:13
 לאה לה Posts: 112
|
כותרת הנושא שהעלית משלימה ממש את הנושא שאני העליתי.....תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 08:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה ענקית על כל התמיכה והעידוד.. אין עלייך נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:55
|
.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 07:45
|
בוקר טוב אנשים אהובים. בחרתי להתחיל את הבוקר עם משפט כזה חיובי כי נראה לי שכמה אהובות פה קצת קשה להן ביומיים האחרונים. למרות זאת אנחנו לא נשברים! הכי קל להרים ידיים והקשה זה הלהתמודד! אנחנו בוחרות פה בלהתמודד הרי אנחנו פה כי לא קל לנו עם דיאטה/ שמירה ושינויי אכילה. כמו בכל דבר בחיים יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים, נראה שלפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו רק בני אדם. הרי גם אנחנו מונעים ממצבי רוח ויש לזה התבטאות גדולה באכילה שלנו. הרי אם לרזה יהיה קצת קשה או קצת מצוברח הוא לא יאכל שבוע ואצלנו אנחנו נבלוס שבוע. אז הפוסט הזה מוקדש לכל אלה שהיה להם לא קל בימים האחרונים והוא זריקת אנרגיה לתחילתו של סופ"ש. התחלנו יום חדש והיום גם מתחיל הסופ"ש, מה שהיה עד הרגע היה!!! מהרגע מתחילים שוב. חבל להרוס את ההישג שלנו של החודש האחרון!! לא שווה. אז ביחד מתחילים מהרגעעע!!! אוהבת ושולחת חיבוקים ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|