27/11/2011 05:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
גם אני לא , אך יכול להיות שככל שמתבגרים יש לזה אפקט מצטבר. עובדה שהיום אני באמת לא יכולה לעשות כל מיני דברים שעשיתי בעבר(בנושא הדיאטה) אקורדיאון כתב: dany כתב: ממש ברור לי עניין השינה ואני גם מסכימה איתו לחלוטין, אך ברגע שאני מתעוררת לא מסוגלת להירדם שוב, רק מתגלגלת במיטה וזה מעצבן אותי. אני בן אדם שמתעורר מיד לכל החושים אין אצלי בכלל מצב של ערנות חלקית. אני לא מושכת בערב את השינה, אך אם הולכת לישון מוקדם מתעוררת תמיד אחרי אותן מספר שעות, לא יותר מחמש. זה הכי הכי הרבה. אבל יש לילות שגם פחות ואז ברור שיש לזה מחיר. אלה הרגלים שמושרשים אלינו.אגב במהלך השנים לא חשתי שהתופעה מעכבת לי ירידה במשקל ,ממש לא. נכון ולמרות שאנחנו צעירות זה הגיל ואיתו שינויים משינויים שונים.שנהיה רק בריאות ונמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:44
 dany Posts: 19819
|
גם אני לא , אך יכול להיות שככל שמתבגרים יש לזה אפקט מצטבר. עובדה שהיום אני באמת לא יכולה לעשות כל מיני דברים שעשיתי בעבר(בנושא הדיאטה)
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ממש ברור לי עניין השינה ואני גם מסכימה איתו לחלוטין, אך ברגע שאני מתעוררת לא מסוגלת להירדם שוב, רק מתגלגלת במיטה וזה מעצבן אותי. אני בן אדם שמתעורר מיד לכל החושים אין אצלי בכלל מצב של ערנות חלקית. אני לא מושכת בערב את השינה, אך אם הולכת לישון מוקדם מתעוררת תמיד אחרי אותן מספר שעות, לא יותר מחמש. זה הכי הכי הרבה. אבל יש לילות שגם פחות ואז ברור שיש לזה מחיר. אלה הרגלים שמושרשים אלינו.אגב במהלך השנים לא חשתי שהתופעה מעכבת לי ירידה במשקל ,ממש לא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:34
|
dany כתב:
ממש ברור לי עניין השינה ואני גם מסכימה איתו לחלוטין, אך ברגע שאני מתעוררת לא מסוגלת להירדם שוב, רק מתגלגלת במיטה וזה מעצבן אותי. אני בן אדם שמתעורר מיד לכל החושים אין אצלי בכלל מצב של ערנות חלקית. אני לא מושכת בערב את השינה, אך אם הולכת לישון מוקדם מתעוררת תמיד אחרי אותן מספר שעות, לא יותר מחמש. זה הכי הכי הרבה. אבל יש לילות שגם פחות ואז ברור שיש לזה מחיר. אלה הרגלים שמושרשים אלינו.אגב במהלך השנים לא חשתי שהתופעה מעכבת לי ירידה במשקל ,ממש לא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:32
|
EFF כתב:
בניגוד אליכן, אצלי הפוך לגמרי...הולכת לישון בשעות הקטנטנות -אני ממש מאוהבת בשלווה של הלילה..כנראה שההרגלים נובע מכך ששנים רבות אנחנו חוזרים מריקודי עם כל כך מאוחר חדורי אנרגיה ואדרנלין.... אפי יקירה אם הייתי הולכת לישון מוקדם,גם זה לא קורה,לפני חצות אין מה לדבר.אכן הכל עניין של הרגלים שהרי אולי לא בריא אבל אין לי תחושה של מחסור בשינה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2011 05:01
|
ממש ברור לי עניין השינה ואני גם מסכימה איתו לחלוטין, אך ברגע שאני מתעוררת לא מסוגלת להירדם שוב, רק מתגלגלת במיטה וזה מעצבן אותי. אני בן אדם שמתעורר מיד לכל החושים אין אצלי בכלל מצב של ערנות חלקית. אני לא מושכת בערב את השינה, אך אם הולכת לישון מוקדם מתעוררת תמיד אחרי אותן מספר שעות, לא יותר מחמש. זה הכי הכי הרבה. אבל יש לילות שגם פחות ואז ברור שיש לזה מחיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 23:50
 חיה'לה Posts: 885
|
אכן, שינה היא נקודה חשובה מאוד!! אחת הסיבות שאינני יורדת במשקל היא חוסר שעות שינה. אני יודעת שזה גם מעכב אותי מאוד במחקר!! חובה לישון, ואסור למשוך את הזמן בלילה, מפני שלא מרוויחים מכך מאומה. אני אישית סבלתי בתקופות מסוימות מחוסר שינה בשל חרדות, דאגות וסתם... לי הדברים הטבעיים לשינה לא עשו טוב, ואפילו טשטשו אותי לגמריי, ממש התחרפנתי מהם (סליחה על הבוטות, וסליחה מיר שאני חולקת עלייך!). עם זאת, למדתי לעשות לעצמי מדיטציה, ולתרגל את השינה... להכניס את עצמי באמצעות תרגילים, דמיון מודרך וכו' לשלווה ורוגע, עד שאני נרדמת. גם קריאה במיטה מסעעית מאוד!! בקיצור, תעשו הכול כדי לישון, ואני אישית מתכוונת להשתפר מאוד בעניין הזה!! בהצלחה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 23:18
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לאקו ודני היקרות בטח שמעתן בהרצאה הלפני אחרונה, את המחקר החדש שמוכיח, ששעות שינה בלילה חשובות לבריאותנו, ומשפיעות על תהליך ההרזיה בתקופות לא קלות שווהלהתייעץ,ולקחת משהוא טבעי לשינה.לי עוזר מאד כמו לקרנושה היפה, כוס תה צמחים חם.תה פסיפלורה למשל.כמו כן אני נכנסת למיטה וקוראת עד שאני מתעייפת ונרדמת.וגם אם קורה שאני מתעוררת מוקדם, אני נשארת לשכב ובדרך כלל נרדמת שוב. אני לא קמה.....תנסו הכל, עד שתמצאו את שעות השינה המתאימות לכן, גם זה תירגול והתמדה.שיהיה שבוע נפלא ובשליטה תמסרי לפרופ קרסו דש חם ממני, הוא איש חכם יידען ויקר. בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 22:54
 EFF Posts: 6417
|
בניגוד אליכן, אצלי הפוך לגמרי...הולכת לישון בשעות הקטנטנות -אני ממש מאוהבת בשלווה של הלילה..כנראה שההרגלים נובע מכך ששנים רבות אנחנו חוזרים מריקודי עם כל כך מאוחר חדורי אנרגיה ואדרנלין....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2011 06:14
|

קרנושה כתב:
אז הנה הטיפ שלי לשינה טובה-אני כל ערב לפני השינה שותה כוס תה צמחים חם..והולכת לישון ברוגע ובלי רעב כלל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 12:09
 קרנושה Posts: 3420
|
אז הנה הטיפ שלי לשינה טובה-אני כל ערב לפני השינה שותה כוס תה צמחים חם..והולכת לישון ברוגע ובלי רעב כלל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 10:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
ב"ה הכל יהיה בסדר אל ייאוש שולחת לך חיבוק חזק לעידוד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 08:20
|
בעזרת השם, הוא באמת כבר הכתובת האחרונה שלנו..........................
דרך המלך כתב:
זה הזמן להתעסק עם המסמכים ולא עם הלעיסות  הכל יהיה בסדר מחזיקה אצבעות שבת שלום יקירתי.. dany כתב: ממוש הייתי כאן................. אך הייתי חייבת לסדר ניירת, יש לנו בתחילת החודש פגישה עם פרופסור קרסו ואירגנתי קלסר של כל החומר הרפואי........... ולדאבוני יש המון מסמכים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 07:38
 דרך המלך Posts: 5707
|
זה הזמן להתעסק עם המסמכים ולא עם הלעיסות הכל יהיה בסדר מחזיקה אצבעות שבת שלום יקירתי.. dany כתב:
ממוש הייתי כאן................. אך הייתי חייבת לסדר ניירת, יש לנו בתחילת החודש פגישה עם פרופסור קרסו ואירגנתי קלסר של כל החומר הרפואי........... ולדאבוני יש המון מסמכים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 07:37
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: דנושה את שוב מותירה אותי לבד ???. אה אני פה!!!! אז אני שקטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
דנושה את שוב מותירה אותי לבד ???.
אה אני פה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 06:14
|
ממוש הייתי כאן................. אך הייתי חייבת לסדר ניירת, יש לנו בתחילת החודש פגישה עם פרופסור קרסו ואירגנתי קלסר של כל החומר הרפואי........... ולדאבוני יש המון מסמכים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2011 05:10
|
דנושה את שוב מותירה אותי לבד ???.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 17:34
|
מתוקה הייתי כל כך הרוגה שאם לא הייתי נחה הייתי נופלת ממש מוקדם ואז שוב יהיה סיבוב של לילה לבן, נחתי טוב, ואשתדל ללכת למיטה די מאוחר כך שיהיו כמה שעות טובות של שינה. תודה על הדאגה. נשיבוקים
רבקה כתב:
dany כתב: בוקר טוב ומקווה שיהיה לי שנ"צ טוב.......חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: בוקר טוב לכן חברותי משקימות הקום, אתן ממש מעירות את הציפורים בבוקר. מודה ומתוודה שאני גם משקימה בחמש וחצי אבל אז אני עסוקה בהכנות ליציאה מהבית ולכן לא כותבת לכן. שיהיה לכן יום טוב ותשנו קצת! דני'לה צץ לי רעיון אולי תוותרי על שנ"צ יכול להיות שזה יעזור בשנת הלילה שווה לנסות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 17:19
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
בוקר טוב ומקווה שיהיה לי שנ"צ טוב.......חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: בוקר טוב לכן חברותי משקימות הקום, אתן ממש מעירות את הציפורים בבוקר. מודה ומתוודה שאני גם משקימה בחמש וחצי אבל אז אני עסוקה בהכנות ליציאה מהבית ולכן לא כותבת לכן. שיהיה לכן יום טוב ותשנו קצת!
דני'לה צץ לי רעיון אולי תוותרי על שנ"צ יכול להיות שזה יעזור בשנת הלילה שווה לנסות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 10:31
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה שלנו, כיף שאת פה איתנו דואגת ומחבקת את כולםםםםםםםםםםםםםם נשיקות חמותתת והמשך יום נ פ ל א. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|