24/11/2011 17:14
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה כייף לקרוא שאת לא מוותרת לעצמך כל דבר נוסףשאת עושה זה למענך ולמען הבריאות שיהיה לך ערב נעים חמים עם המון בריאות והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 17:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חיוך מהלב כיף שחזרת לכתוב פה. תמשיכי לשתף ולעודד אני בטוחה שזה יעזור לך בתהליך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:59
 tal_f Posts: 900
|
אני מלכת התרוצים.. לפעמים לאחר שאני שומעת את התרוץ בראש שלי... אני צוחקת כי הוא כל כך קלוש ... אבל לפחות דבר אחד אין מצב שיקרה ... שלא אגיע לשקילה... זה קו אדום שאני לא יכולה אפילו לדמיין אותו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 16:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב... בדיוק מה שרשמת זאת דרך חיים עבור כל אחת מאיתנו ולא רק דיאטה.. ובהחלט ללא תירוצים ערב נעים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 10:35
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, כולנו ביחד בתהליך המאד מאד מורכב הזה ...וכל שינוי קטן מתקבל בהמון שמחה והתרגשותתת. וכן... אין תירוצים = יש תוצאות. שיהיה לך ים של הצלחההההה בתהליך...וכולנו תמיד בשבילך. המשך יום נפלא ואחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כולנו אלופות בתירוצים אבל למרות הכל יודעות שהמסגרת שומרת עלינו מנזקים הרבה יותר חמורים. אסור לנו לחשוב אפילו על סיבה שלא להשקל או להגיע להרצאה ובכל שבוע. הצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2011 04:43
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה כל שינוי ואפילו הפעוט ביותר שאת עושה מביא לך אור ושמחה לחיים. המון המון הצלחה בהמשך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2011 23:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה מחמם את הלב הפוסט שלך. אכן בימים אלה חובה להישקל.....בלי תירוצים. ואני חושבת שההפנמה שאת והאנשים עוברים בחוגים, גורמת לנו לעשות את הנחוץ בלי תירוצים ועם הצלחות מוכחות. גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2011 20:48
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרות/ים הרבה זמן לא כתבתי. נושא התירוצים עליו דיברת אמש מירי הוא תמיד אקטואלי. גם אני לא רציתי להגיע אמש אבל עמדתי באומץ על המשקל, ידעתי שעלי להמשיך לעבוד כי רק ע"י המשך המאמץ רק כך אצליח לרדת את מה שעלי לרדת עוד. אני יודעת שהדרך עוד ארוכה...אבל איני ממהרת לשום מקום. הכי חשוב באמת להגיע, להתבונן פנימה להפנים את התורה שוב ושוב. מה עוד נשאר לעשות? תמיד יש עוד פן שלא חשבתי עליו. אבל מירי את צודקת. לא רק דיאטנית יודעת בדיוק מה נכון לאכול כמה ומתי. אני מגלה דברים שונים על גופי שנכונים לי, ופועלת לפיהם. מרגישה שאם אני אוכלת א. בוקר משביעה (בלי משהו מתוק) אלא רק את היוגורט עם ממתיק בצירוף התפוח וקצת קווקר כל היום נראה מצויין. אני אוכלת יוגורט כבשים וממש נהנית. עד הצהריים איני רעבה כלל. היום דוקא אחרי ההתעמלות בשעה 7.30 בבוקר חזרתי הביתה לא הייתי רעבה במיוחד. אבל אחר הצהריים התפרקדתי קצת במיטה והיה לי חם ונעים. בלי בושה דיברתי לעצמי. חנה את חייבת. קפצתי מהמיטה הנוחה (לא ישנתי) נעלתי נעלי התעמלות ויצאתי לצעוד. אני לא מוותרת לעצמי גם ביום שהתעמלתי בבוקר. אני מרגישה כל כך טוב כשאני חוזרת - זהו שכרי. מרגישה טוב שהצלחתי, שעשיתי ולא ויתרתי ונשארתי במיטה החמימה. היא תחכה לי בערב. מחר יהיה יום חדש ובו אתחיל מחדש את המסע...אבל כל זה נעשה בכיף !!!בלי לחץ ובלי בהילות. פשוט דרך חיים. מקווה ליום טוב מחר וכמובן שיהיה לכולכם
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|