הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/11/2011 18:35

אשירה
אשירה
סיגל יקרה,
לא משעמם לך, אין רגע דל, ככה זה כשמגדלים משפחה, ואנחנו האימהות עוברות כל דבר עם כל אחד,
תהיי חזקה עם האוכל וטפלי בעצמך,
נשיבוקים,

דרך המלך כתב:
תודה רבקהלה
האמת היה היום די קשה עבורי היום הילדה היתה בבית הקאות וכאבי בטן .. הגדול עדיין נפוח ריצות לרופא והמתנה בתור וויתורים לאחרים שבאים בלי תור ומוציאים אותי מדעתי..... מתפוצץ לי הראש .. לא אכלתי מסודר בכלל היום אכלתי רק שטויות ונשנושים....
אולי יותר מאוחר אקרא את שאר הפוסטים הולכת להכין תה עם נעננע לבלוע כדור ולנוח....
ערב נעים סיגל

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 18:34

קרולין
קרולין
סיגלי יקירתי,
מצטערת לשמוע את שעברתם עם בנכם היקר...זה באמת מלחיץ ומאד מסוכן.
מאחלת לו בריאות שלמה ורק בשורות טובות לכם.
אוהבת
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 18:20

דרך המלך
דרך המלך
תודה רבקהלה
האמת היה היום די קשה עבורי היום הילדה היתה בבית הקאות וכאבי בטן .. הגדול עדיין נפוח ריצות לרופא והמתנה בתור וויתורים לאחרים שבאים בלי תור ומוציאים אותי מדעתי..... מתפוצץ לי הראש .. לא אכלתי מסודר בכלל היום אכלתי רק שטויות ונשנושים....
אולי יותר מאוחר אקרא את שאר הפוסטים הולכת להכין תה עם נעננע לבלוע כדור ולנוח....
ערב נעים סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 14:29

רבקה
רבקה
סיגלי שיהיה לכם יום נפלא
מקווה שהנפיחות לאט לאט יורדת
והילד מרגיש טוב יותר
איזה כייף שהכל מסתדר
ועל הגוף אין הצטברויות רגשיות נכון ?
המון בריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 09:52

דרך המלך
דרך המלך
אכן כך תודה לאל הכל בסדר ... הלכו לבית ספר נכנסתי למיטה לא הצלחתי להרדם אבל מספיק שנחתי זה מחזיר כוחות בחזרה..
מתחילים לארגן את הארוחות להיום...
יום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 08:21

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה לאל שהכל בסדר יקירה.
תקומי ליום חדש שכולו טוב.

0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 08:04

שאפתנית
שאפתנית
טוב לשמוע שהכל בסדר עם הבן והרע כבר מאחוריכם.
כל הכבוד לך על המשמעת העצמית ושלא הרשת לעצמך ליפול על אויבים בשעות הקשות שעברת. לכי לישון, תקומי תכיני כוס תה וכמובן ארוחת בוקר והכל בסדר.
החיים חזרו למסלולם וזה מה שחשוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 07:47

דרך המלך
דרך המלך
אז ככה נעלמתי מהפורום בערב , עבר עלינו ערב קשה הבן הגדול שלי רגיש לדגים ואגוזים מצוייד במזרק אפייפן. הוא מדריך בנוער העובד ואתמול בשעות הערב מתקשר אלינו ואומר שכולו נפוח והלשון שורף והעיניים דומעות .. חשבתי שהעולם חרב עליי טען שלא אכל דבר, לא שוקולד ,לא הריח כלום ... בדיעבד כנראה היה צמח באיזור שגרם לו לאלרגיה...טסנו אליו וישר למוקד ... בקיצר כל הלילה לא ישנתי כי התופעות של האלרגיה יכולות להתבטא גם בחנק (עברנו איתו כבר מקרים של אשפוזים קשים בגלל האלרגיה) וכל כך פחדתי שממש כל הלילה הייתי לידו לאחר שכמובן קיבל טיפול מונע .. ברוך השם הבוקר קם לקח שוב מהתרופה והלך לבית הספר עדיין עם נפיחות קלה אבל ללא קשיי נשימה...
מה שקרה שבסוף מהלחץ לא אכלתי את ארוחת הערב שלי... הייתי ערה כמעט עד השעה שלוש לפנות בוקר (אמא חרדתית מאוד) הולכת לארגן את הבית ולהרביץ שעת שינה חייבת זאת לעצמי
מאחלת יום מקסים לכולנו ורק בשורות טובות
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!