הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילים על "אחרי לידה"...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/11/2011 04:31

dany
dany
ממש כך

נחושה כתב:
כשחושבים על זה כולנוווווווווווווווווווווווווווווו
אחרי לידהwink
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 23:54

EFF
EFF
מעבר להתכתבות המענינת - אני קוראת ותוהה - מנין הסבלנות שלכן לכתוב כל כך הרבה...ואני חושבת לעצמי אפילו - כך נולד "סופר"...בנות, אתן כל כך מוכשרות בכתיבה - אין מילים בפי ובטח שלא במקלדת של האייפד שלי..אני כבר שכחתי את טעמה של מקלדת אמיתית ונוחה של מחשבים נייחים, שנתפסו ע"י הגברים בבית והותירו אותי עם הלפטופ והאייפד (לא לרחם עלי.....wink) י
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 23:21

miribelkin
miribelkin
Administrator
אז טוב לילה אריה רואה ספורט ואני קוראת בפורום.
אין מילים לכולכן, למיכל היקרה שתמיד בכנות וכישרון יוצא דופן,
כותבת פוסט מדהים, אמיתי מרתק.
אני עברתי את כל ההריונות , לידות בלי מחשבות כל כך עמוקות,
הייתי ילדה כשילדתי את גיל וזרמתי עם החיים.
ואחכ נולדו כמו תאומים אבי וענת אחד אחרי השני, למי היה זמן לנשום.....
ואז אני קוראת את נחושה בתגובתה המרגשת מאד למיכל.
ואני חושבת שזה דור אחר, אבל אמא זאת אמא משחר ההיסטוריה ולעד.
אושר ענק ואחריות עצומה.

ממרומי גילי אני יכולה להבטיחלשתיכן, שגם התקופות הלא קלות, עוברות.
שוכחים את הימים האלה, ומתרכזים במה שכן טוב, פרופורציות......
בנתיים תמשיכו לשתף, ולשמח שאנחנו ביחד במסגרת אוהבת ותומכת.
לילה טוב לכולכן יקרות ואהובות, גאה בכן מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 18:13

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה בית חם ותומך יש לנו כאן.
תענוג צרוף.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 16:10

רבקה
רבקה
מיכלי השארתי את הפוסט שלך לסוף
אחרי שעניתי ליתר הבנות
כי רציתי הרבה סבלנות לקרוא אותו מההתחלה ועד הסוף
ואחריך את הפוסט של נחושתי קראתי בעיון רב
ואיך שאפתניתי כתבה כדאי לך להדפיס ולראות אותו מול עינייך
אפילו אני אדפיס את התשובות של נחושה - מדהים
ולענינינו מיכלי אני מכירה אותך כמיכלי המקסימה המחייכת מלאת חן ואהבה
כל מילה שכתבת נכונה ומאמתת את החיים בכללותם
שחררת, קיטרת, פרקת, תירצת, מה נשאר
להרים ראש, להתחיל מאלף ולקחת את עצמך טוב טוב בידיים
ולחזור לירידות שאת יודעת יפה מאוד לבצע
וכל זה יחזיר אותך לבטחון , אושר, כיפיות ומלוא ההצלחה
מיכלי זה הרגע, לא מחר לא ביום ראשון ולא אחרי החגים שלא יודעים איזה חג
נעלמת לנו קצת אז חיזרי האנרגיות פה משתוללות לטובה וכולנו בדרייב
המון חיבוקים ונשיקות ד"ש לגיתי וצביטה בלחי חלשה לתומריקו
מיכלי את מקסימה ורוצה שתחזרי לעצמך כן את יכולה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 15:22

נחושה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 11:41

קרולין
קרולין
מיכל ונחושהההההההההההההה יקרות!
קראתי את הפוסטים המדהימים שלכן , ריגשתן אותי מאד , איזה כשרון איזו פתיחות וכנות - שאפו!
מצטרפת לבנות המקסימות כאן בחום רב,
מיכל יקרה,
כל מה שאת עוברת טבעי וחלק בלתי נפרד מ ה ת ה ל י ך שנקרא: חיים.
אני מאחלת לך כל טוב ומעריצה אותך שבחרת להיות במסגרת כל ההריון ואחריו...כל עוד את במודעות ובעשייה הכל אפשרי.
נשיקות
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 10:26

אשירה
אשירה
בצעירותי היו אומרים על נשים שהן שמנות אחרי הלידה גם כשהילדים היו בני שלושים ויותר. חל שינוי גדול בתפיסה את גופנו במשך השנים וזה נהדר.
יש הרבה יותר מודעות גם בזמן ההריון, כבר יודעים שאין צורך לאכול בשביל שניים, ושזה לא חובה להענות לכל גחמה של אישה בהריון........
ולאחר לידה נדמה לי שההשמנה נובעת יותר מן הההשלכות האוביקטיביות של הגדלת המשפחה ופחות מן ההורמונים או ממה שקשור ללידה עצמה.

נחושה כתב:
אחרי לידהwink

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 08:39

פפריקה
פפריקה
היי מיכל
מאז כתבתי כאן לאחרונה,עברת פאזה -ואין כמוך לתאר אותה .
היית סטודנטית שקדנית-ועכשיו את בעלת תואר,בעלת בית ,ואם בישראל.
המעבר הזה אינו עניין של מה בכך, כפי שאת חשה נכון .
אנחנו לא יכולות לקיים מספר חזיתות בו זמנית באותה מידה של הצלחה.
מאגר האנרגיה שלנו מתחלק בין כל המטלות/חזיתות או איך שנקרא לזה.
עכשיו את מפנימה את האמהות-וזה לא רק המאמץ הפיזי הנדרש, אלא מעבר
לפאזה אחרת במקומנו במשפחה ובחיים בכלל.
תנשמי ,תנוחי תרפי קצת.והעיקר סלחי לעצמך .
נראה לי שרגשות האשם והאכזבה העצמית הם אלה שמשמיעים את קולם עכשיו.
את פשוט צריכה לסובב את הכפתור ולהשתיק אותם.
אין לך על מה להרגיש אותם.את ממש יכולה להיות גאה בעצמך.
נוסף לכל הישגייך ,הצטרפת למועדון היוקרתי של האימהות ואת רק יכולה לטפוח לעצמך על השכם.
את מחוברת לעצמך,את מודעת לכל שינוי שאת עוברת ואת עוזרת לעצמך - הנה את כותבת לנו,
את מגיעה לחוגים.
את בוודאי יוצאת לטיולים עם תומר אז מאוד קל להפוך את זה
לצעדה היומית .
זה רק עניין של זמן עד שתחזרי לרדת במשקל - את עושה את כל הדברים הנכונים אז אין סיבה שלא !
בהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 08:22

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה כתב:
מיכלי בוקר טוב,
תפוח+דנונה+קוואקר....כוס קפה/תה וחיוך....בשביל התחלהwink
שיהיה לך יום נהדר
אוהבתתתתתתתתתתתת
נחושתך

וכך לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 07:56

נחושה
נחושה
אחרי לידהwink
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 07:30

דרך המלך
דרך המלך
מיכל יקרה
תמיד אני מתעוררת באיחור לענות לפוסטים wink הבנות היקרות ענו לך את כל התשובות האפשריות ונחושה המדהימה נתנה לך את התשובה הכי טובה שיכולת לבקש..
תתאפסי על עצמך זו תקופה שתחלוף כהרף עין .... את מחוננת ומדהימה ואת תצליחי
לא לדאוג!!
יום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 07:25

אשירה
אשירה
מיכל ונחושה יקרות,
מיכל, את כותבת בצורה כל כך משכנעת שקצת קשה לענות לך למרות שיש לי הרבה מה להגיד.
אבל הנה נחושה החכמה והמדהימה הרימה את הכפפה.
כיף לקרוא את שתיכן,
ולמיכל, השתמשי בפורום ובכל אמצעי אחר שיש לך כדי לפרוק מתחים, זה עוזר.
ילדים זה שמחה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 06:52

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מיכלי,
האמת היא שחוץ מלחזק את ידיך ולומר לך שזו תקופה שעוברת אין לי דבר להוסיף לדברים המדהימים שכתבו לך הבנות ולפוסט הכל כך נכון של נחושה שלדעתי את צריכה להדפיס ולשים קרוב ללב ולקרוא כל פעם שאת מרגישה נפילה רגשית.
מאחלת לך ימים טובים וקלים יותר בכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 06:44

נחושה
נחושה
מיכלי בוקר טוב,
תפוח+דנונה+קוואקר....כוס קפה/תה וחיוך....בשביל התחלהwink
שיהיה לך יום נהדר
אוהבתתתתתתתתתתתת
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי נחושה ממש הקיפה את הכל מכל.
אמצי את סוף דבריה,עשיה תביא לתוצאה אחרת,לשחרר וללכת קדימה.
הרי כולנו יודעות שלאחר הרזיה ותחושה של יפיפית הכוכבים מיד מסדרת גם מצבי רוח
או תחושות כישלון לסוגיו.זה ממש מעגל סגור ולכן לקום ולהחליט שמהרגע מתחילה
מאלף,תחושת הנצחון מול האוכל,התוצאות שלא תאחרנה להגיע יגרמו למחשבות חיוביות וחלק מכל שנאמר
יהפוך להיה כלא היה.
נשיבוקים ובהצלחה.
נחושה את מלכה אין לי מילה אחרת,יישר כח על כל מילה ומילה.

0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2011 00:00

נחושה
נחושה
מיכל שרון כתב:
יקרות ואהובות.. הייתי בדרך לשם אבל עכשיו אני עושה U-Turn למיטה...
תודה על המילים החמות והאהבה...
נחושה, את בעצמך חתיכת מדהימה לא קטנה.. תודה על ההשקעה (בכל זאת גם את הרבצת פה וואחד פוסט באמצע הלילה), תודה על ההתייחסות ועל כל המילים הטובות האלה שהייתי צריכה לשמוע.
מבטיחה לקרוא שוב מחר בבוקר, כשאני אהיה קצת פחות מכל מה שאני עכשיו.

אוהבת המון חזרה, לילה טוב.

Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 23:59

מיכל שרון
מיכל שרון
יקרות ואהובות.. הייתי בדרך לשם אבל עכשיו אני עושה U-Turn למיטה...
תודה על המילים החמות והאהבה...
נחושה, את בעצמך חתיכת מדהימה לא קטנה.. תודה על ההשקעה (בכל זאת גם את הרבצת פה וואחד פוסט באמצע הלילה), תודה על ההתייחסות ועל כל המילים הטובות האלה שהייתי צריכה לשמוע.
מבטיחה לקרוא שוב מחר בבוקר, כשאני אהיה קצת פחות מכל מה שאני עכשיו.

אוהבת המון חזרה, לילה טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 23:19

נחושה
נחושה
מיכלי?......מקווה שאת לא במטבחwink
Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 23:04

נחושה
נחושה
מיכלי האהובה,
אין לי פרצוף ללכת לישון מבלי שאגיב לך:
אף אחד לא הכין אותי לזה שאחרי הלידה לידה יקירתי הוא רגע מכונן את משנה סטטוס בתהליך מורכב של תשעה חודשים של שינוי פיזי ונפשי המסתיימים באוצר יקר שאת תהיי בעליו עד יום מותך, ואפילו שהוא מתחתן הוא תמיד שלך כי את אמא שלו, את ילדת אותו... וכל לידה היא אחרת וכל ילד יביא לך אושר וזה היופי בחיים שאנחנו מגדלים את הדור הבא, מגדלים פרי אהבה, קסם גנטי, נס והדבר הכי משמח שיכול לקרות לבן תמותה, אממממממממא, הוא לא מגיע עם הוראות הפעלה!!!
מזדכה על עור חלק ומתוח שלעולם לא יהיה לי יותר.. במקומו נשארו רק סימני מתיחה.מי צריך עור מתוח, צריך להיות בריאים, סימני המתיחה כמו כל דבר בחיים מבהירים עם הזמן ונעלמים ככל שאת שומרת על גמישות העור וטיפוחו.
מזדכה על החזה העומד שהיה לי שכשהבטתי בו שוב לפני שבועיים כשהפסקתי באופן רשמי להניק נראה לי נפול וקטן ומסכן ועלוב.תארזי אותו בחזיה עם עצם, מפתח סקסי בחולצה או תעמדי על ארבע. בהריון ובהנקה אפשר להעביר כרטיס אשראי, כשזה מסתיים אפשר פשוט להסתובבwink
מזדכה על תחושת השלמות (הגופנית) שהיתה בי.. במקומה נשארו לי רק כמה תפרים.יאללללללללללה שלמות, כשהתחתנתי אמרתי לבעלי שאני לא מושלמת, עם הקייסרי הראשון בחדר התאוששות אמרתי לבעלי...."אמרתי לך?!!!, מאז עברתי עוד כמה ניתוחים....ואני עדיין לא מושלמת!
מזדכה על פן מסויים באינטימיות שלי עם בעלי שאבד ולא יודעת אם מתישהו הוא ישוב.סרט אירוטי בVOD, מלחמת כריות, שיחזור מדוייק להגעתו של תומר לעולם, או פשוט לצאת לשבת על ספסל ולשפוך את הלב....
מזדכה על האגן שהיה לי ובמקומו נשאר לי תחת.. ועוד מידה או שתיים יותר.אני אישית מעדיפה תחת (יש מה לתפוס) מאשר חצ'קונים /טחורים/פריחה/ וכד'.....יאללללללללה יירד ובקרוב.
מזדכה על הביטחון המלא שהיה לי במעשים שלי, נשארו לי טונות של ספקות עצמיים בכל מה שקשור לתומר, הטיפול בו, החינוך שלו וכל המסביב.שעה אחת אחרה"צ עם מטפלת או שכנה מנוסה החביבה עלייך במיוחד ואת תקבלי תשובות לכל הבעיות....כמעט (אין הוראות הפעלה, אין אמא גרועה!!!), בילד הבא הכל מחדש, שוב דגם ושנת ייצור אחרים לגמריwink
מזדכה על היכולת שלי לעשות דיאטה כמו פעם.. לפני ההורמונים, לפני החשקים, לפני העייפות, לפני התירוצים... נשארתי מובסת ומאוכזבת ומותשת מדי מכדי לעשות משהו בנידון.. בקושי לצוף יש לי כוח...אני לא אחרי לידה (האחרון 10.5) והכלבה לא נחשבת ועדיין ...עייפות, תירוצים, חשקים,מובסת, מאוכזבת, מתוסכלת....כי אוכל סליחה פחמימות ומתוקים הם סם זמין והגוף שלנו מכור וצריך לעבור את ייסורי הגמילה שלו....סיבה נוספת...תמיד אנחנו מרצים את כולם, מטפלים בכולם, שומרים על פסון, מגנגלים 26 שעות ביממה של 24 שעות ובקיצור, נשלטים רוב הזמן ולא נמצאים בשליטה, במודעות ובבחירה ופועלים מתוך אוטומט. התחברות ריגשית פנימה למה שאת באמת רוצה/יכולה/מסוגלת כרגע -תוביל אותך למחוזות נכונים באוכל ובכל שאר תחומי החיים.
באמת שאני מרגישה ככה.. מרגישה שאני מתרצת ובו זמנית מרגישה באמת מהקישקע שזה לא פייר.. שהזמן והכל וכולם דוחקים בי.. הלו!!!! אני עוד מתאוששת טוב?!
הגוף שלי עבר טראומה ענקית!!! לידה זה לא דבר פשוט!!! הגוף שלי הוא לא מה שהיה!!! אני לא מה שהייתי!!! נו את מתחילה להפנים שלכל החלטה יש מחיר...ההחלטה לרצות, ההחלטה להתנגד, ההחלטה להתמיד, ההחלטה לרחם על עצמך....השאלה היא אילו מחירים את מסוגלת לשלם ואילו לא...או לא כרגע ואילו בעצם אותם תסכולים, רחמים עצמיים, החלטות רגשיות/אוטומטיות, בקיצור...לא קל....לאף אחד.
למה אתם לא מבינים את זה?! למה לי לקח כל כך הרבה זמן להבין את זה?! למה הציפייה הזו מעצמי להיות במקום שחשבתי שאהיה בו לפני שנה כשעוד לא ידעתי מה זה להיות אמא?!
כשעוד לא ידעתי כמה קושי יש מהצד הזה של הבטן...
לסיכום- חזרתי הערב מביקורת שנתית....בכל ביקורת אני אומרת לעצמי שאני עדיין אופטימית, ותמיד מוכשרת, ומדהימה ועליתי כתה, והשתדרגתי והיתה לי שנה נהדרת ותהיה לי גם הלאה ורק באוכל...נרדמתי גם השנה בשמירה ומה יהיה ואיזה בזבוז...ואת חכמה בעצות לאחרות אבל עדיין סוחבת 30 ק"ג, והעיקר שאני בריאה, אז מה אם לא הגשמתי את כל החלומות וכאלה.....
התשובה היא יקירתי:
אני כל יום לומדת, אני כל יום משתתפת באוניברסיטה של החיים ומתעצבת, אני מודעת יותר מאי פעם לאותם המחירים שאני מוכנה/לא מוכנה לשלם, אני פועלת הרבהההההההההה פחות על טייס אוטומטי והרבה יותר בבחירות קטנות ויומיומיות....ואני יודעת שיש יום עסל ויום בסל, והחיים הם גלגל....והחיים הם יפים....ואף אחד לא מושלם.....וגם בנושא הדיאטה אני עושה:
אני במסגרת, אני כותבת בפורום, אני משתדלת, אני יותר מחוברת לגוף השמנמן שלי, אני אוהבת אותו, הוא מעניק לי אהבה חזרה....אני אורזת אותו נכון, אני מחמיאה לו והעיקר הוא רק שלי!!! ואני לא מתביישת בצלקות ולא במתניים שנעלמו....הם שלי ורק לעצמי אני יכולה לבוא בטענות, הוא יציר כפיי, כך שהוא באחריותי....והתנהגות לא אחראית הביאה לעודף משקל חריג...בדיוק כמו חובות לבנק או כל דימוי אחר שיש בראש.....
דרושה שליטה במצב כי אחרת לא יהיה שינוי....הרבה מאותו הדבר לא מוביל לשום מקום....עשיה אחרת תביא לתוצאה אחרת!!!
יפה שלי....הכול יבוא על מקומו בשלום...היי אופטימית וגאה בעצמך....את משהו מיוחד ואין עוד כמוךךךךךךךךךךךךךךךךך בעולם!!!
וטוב שכך

את מדהימה את פשוט כרגע עייפה מכדי לראות!!!
לילה טוב
נחושתך
edited by נחושה on 11/22/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילים על "אחרי לידה"...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!