הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כרגע השליטה היחידה היא באוכל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/11/2011 12:58

פפריקה
פפריקה
תודה לך נחושתי המהבהבת בורוד.
זה כיף!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 12:45

נחושה
נחושה
פפריקה, ברוכה השבה לכותבות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 09:16

אשירה
אשירה
מוריאל יקרה,
תודה על השיתוף ועל פתיחת הלב,
עצם העובדה שאת מצליחה להיות בשמירה ובשליטה באוכל תביא אותך להשגים והצלחות גם בכל השאר.
בדרך כלל אנחנו שומעים על מצב הפוך, על נשים וגם גברים מצליחנים בכל תחום בחיים ורק בדיאטה הם נכשלים, כי הם מוציאים את כל הרגשות השליליים על אכילה ועל הרס עצמי.
טוב שאת דואגת לגוף שלך, כך את דואגת גם לבריאותך, גם למצב רוחך ומכאן תשאבי כוח להתמודד עם שאר הקשיים,
כל הכבוד לך!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 08:03

שאפתנית
שאפתנית
שמחה שיכולנו לעזור, עכשיו כל שנותר הוא להוציא לפועל את ההחלטות שקיבלת ותעשי זאת.
זכרי החיים הם בית ספר אחד גדול ותמיד יש מה ללמוד ומה לשנות וזה כולל רצונותינו וצפיותינו מהאנשים האוהבים אותנו אבל אסור לשכוח שגם להם יש רגעים לא קלים וגם הם צריכים קצת זמן לעצמם והאמיני לי שאחר כך כשהם פנויים אלינו אז הם קשובים יותר ונותנים מעצמם יותר.
MORIEL כתב:
אוי כמה שידעתי שהדבר שהכי טוב יהיה לעשות בבוקר זה להגיע לכאן!
קודם כל שאפתנית יקרה את כ"כ צודקת אני רגילה לשפוט את חבר שלי ישר גם בידיעה שהוא לא התכוון,זה משהו שאני חייבת לעבוד עליו אבל מצד שני הייתי רוצה שיהפוך תעולם בשביל לשמוע אותי,כמה זה אישה מצדי?!
לגבי החברה והצ'יפס,האמת שאני די שומרת בשקט לידה על הדיאטה כי לא נעים לא..בשלב זה היא זקוקה לדיאטה יותר ממני ואיך אתלהב ליד על כל קילו שירדתי שיש לה פי כמה וכמה להוריד? אז אני בולטת את הרוק.
ואתן כ"כ צודקת.. אני צריכה לארגן לי שעה מסויימת ביום שאני מקדישה לעצמי בלי כל הבלאגן הזה,לא חשבתי על זה אפילו שלפעמים צריך גם להרגע.
אני כל כך אוהבת אתכן ואת התמיכה והעזרה שאני מקבלת כאןן!!!
שיהיה לכן יום מוצלחח!!! Kissing אני חוזרת לזירת הקרב smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 07:44

MORIEL
MORIEL
אוי כמה שידעתי שהדבר שהכי טוב יהיה לעשות בבוקר זה להגיע לכאן!
קודם כל שאפתנית יקרה את כ"כ צודקת אני רגילה לשפוט את חבר שלי ישר גם בידיעה שהוא לא התכוון,זה משהו שאני חייבת לעבוד עליו אבל מצד שני הייתי רוצה שיהפוך תעולם בשביל לשמוע אותי,כמה זה אישה מצדי?!
לגבי החברה והצ'יפס,האמת שאני די שומרת בשקט לידה על הדיאטה כי לא נעים לא..בשלב זה היא זקוקה לדיאטה יותר ממני ואיך אתלהב ליד על כל קילו שירדתי שיש לה פי כמה וכמה להוריד? אז אני בולטת את הרוק.
ואתן כ"כ צודקת.. אני צריכה לארגן לי שעה מסויימת ביום שאני מקדישה לעצמי בלי כל הבלאגן הזה,לא חשבתי על זה אפילו שלפעמים צריך גם להרגע.
אני כל כך אוהבת אתכן ואת התמיכה והעזרה שאני מקבלת כאןן!!!
שיהיה לכן יום מוצלחח!!! Kissing אני חוזרת לזירת הקרב smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 07:39

דרך המלך
דרך המלך
מוריאל היקרה אני קוראת את דברייך וליבי איתך..
יקירתי אל תתני לאף אחד להעכיר את מצב רוחך ... ראשית טיפ קטן זרקי את הסיגריות לכל הרוחות (זה אפשרי...) שנית את חייבת לשוחח עם חברך ולהסביר לו את רחשי ליבך אין כמו תקשורת טובה בין בני זוג וזה הא"ב בזוגיות.... אל תפלי לפחמימות ותנסי להמנע ממפגשים עתירי קלוריות עם חברות .. זה לא אומר שאת צריכה להמנע מלהפגש איתן אלא לא במקום שתתפתי אליו ויעשה לך רע ותחושות לא נעימות...
כמו שחברותיי רשמו לך תקחי את הטיפים ותיישמי אל תפלי לרחמים עצמיים זה לא שווה כלום...
תתחילי לחשוב על עצמך בלבד ולא על הסובבים אותך וכמו שמירי תמיד אומרת אם את תהיי מאושרת כולם מסביבך יהיו מאושרים..
בהצלחה ואת תצליחי
יום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 07:29

פפריקה
פפריקה
היי מוריאל
מה שאני מבינה ,מכל מה שכתבת,הוא שאת בחורה חזקה
נחושה ואמיצה.
למרות שישבת מול ארוחת החלומות שלך- לא התפתית
למרות הויכוחים בבית
למרות שהחבר לא נתן אוזן קשבת-
את חתכת סלט.
ומה זה אם לא "מסביב יהום הסער -ואני חותכת סלט"?
משפטה האלמותי של מירי שלנו.
כל הכבוד לך!
את בפרוש בדרך הנכונה.
ואין לי ספק שאת עוד תלמדי ממירי לאמץ לעצמך דפוסי אסרטיביות ביחסים עם הסביבה.
ואז יהיה לך עוד יותר קל לחתוך סלט ...
בהצלחה.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 06:40

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מוריאל,
ראשית, את חייבת למצוא זמן איכות לעצמך עם כל ההתעסקות היום יומית חייבת להיות שעה פנויה רק לך, לדברים שאת אוהבת שיכולים לעשות לך טוב ולהחזיר את האנרגיות הטובות.
שנית, אל תמהרי לשפוט את חברך אולי באותו רגע היה עסוק ויותר מאוחר היה מתפנה אליך. אל תשכחי גם הם בני אדם וגם להם סדר יום ויש להתחשב בהם. לא תמיד הם פנוים בדקה שצריך אותם ולכן צריך ללמוד לדחות סיפוקים. כל הכבוד על השליטה באוכל וזה יהיה רק לטובתך אז תמשיכי כך.
כשאת פוגשת חברה תפגשי במקום נטרלי ולא ליד צ'יפס שאת כל כך אוהבת ועכשיו את נמצאת בתהליך שמלמד אותך להיפרד ממנו. ממש אין צורך לראות אותו מול העיינים ולפתות את עצמך.
היי סבלנית, יש תקופות עמוסות בחיים וגם הן עוברות בסוף, שמרי על קור רוח, אופטימיות ותמיד תעשי בשביל עצמך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 06:09

ענת
ענת
מוריאל היקרה מצטרפת לדברי אקו
אכן את הכי חשובה...והצעה אישית תרפי מהלחץ...
האמת אשתף אותך במשהו הימים שאני עוברת כל יום הם סביב השעון לחץ וכו ומסיימת באפיסת כוחות השבוע האחרון שיניתי משהו להרפות ..לא שכוח את עצמי וכו
לעשות את הדברים ברוגע יותר וההשפיע י על הירידה גם...
בהצלחה ענת
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 05:41

dany
dany
מוריאל יקירה
אכן סדרי עדיפויות הם חשובים לאין ערוך,
גם לשים דברים על השולחן עם החבר או עם חברה טובה.
להסביר מה פוגע בך או מה מקלקל לך, חשוב מאד שאם לא כן לשם מה צריך את החברים???????????
את גאונה שבכל זאת הדיאטה נשארת במסגרת,
אם את יכולה לוותר על הסיגריות אז אין טוב מזה(אני מעשנת פסיבית כל חיי וזה ממש קשה ולא נעים)
וגם הדיאט לא מוסיף בריאות.
שיהיה לך שבוע נפלא ומוצלח, וכמובן שאנחנו פה תמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 04:41

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה פרגני לעצמך את החשובה ביותר בכל המערכת ולכן חישבי בינך לבינך מה מתאים לך ומי מתאים לך כדי
לקבל אנרגיות חיוביות וכשלא ניתנת הבחירה להתרכז בטוב עבורך .
למרות הכל את מחוננת ולא מתרצת אכילה ריגשית וזה ממש מתאים לנושא ההרצאה השבוע.
מאחלת לך את כל הטוב ,אנרגיות חיוביות והצלחה.
יום נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2011 01:02

בלונדה....
בלונדה....
מוריאל יקרה!
אני מציעה לך להקדיש קצת יותר זמן לעצמך ולנסות להירגע עם כל הלחץ היום יומי.
כל הכבוד לך שבתוך כל הלאגן את שומרת על שפיות בדיאטה.
לגביי החבר אני חושבת שאת חייבת לשתף אותו בתחושות שלך וברגשות שלך כי יחסים מתבססים על תקשורת טובה ...
לגביי החברה אני חושבת שכיום לפני שאת נפגשת עם חברה את צריכה להסביר לה כמה הנושא של הדיאטה חשוב לך והיית מעדיפה שכשאתו נפגשות זה יהיה ללא מאכלעם כאלה.
בהצלחה ושבוע טובבה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2011 23:03

MORIEL
MORIEL
אני מניחה שזאת תיהיה הפעם הראשונה בה אני כותבת על דברים שבלב,על הדברים שבפנים.
אני מרגישה לאט לאט שאני קצת מאבדת שליטה על כל החיים,שאני לא מוצאת את השקט שלי כרגע והדבר היחיד שמחזיק אותי זאת הדיאטה או יותר נכון השליטה על האוכל והנכונות לרדת במשקל.
מהבוקר עד הערב אני עסוקה בלימודים ובעבודה ובקושי יוצא לי לראות את חברותיי ושלא נדבר על בן זוגי שגר בעיר אחרת ואני רואה אותו רק בסופ"שים . אני אוהבת את התעסוקה אני גם אוהבת את הלימודים והעבודה הנחמדה אבל בכל פעם שאני שבה לביתי למצוא קצת מנוחה ישר הוויכוחים והמלחמות בבית אחד עם השני ואני מנסה להתנתק בזמן הכנת הסלט שלי.
ואז שיש לי רגע דל לדבר עם החבר אז הוא עסוק עם חברו ובכזאת קלות מוכן להעביר יום ללא שיחה ולדחות אותה למחרת בלי להקשיב לי ולתת לי קצת לפרוק עול,ואחרי ישיבה בבית קפה עם חברה שלא ראיתי חודש אשר את ההשמנה שלה היא מכחישה ואוכלת מול פניי את הצ'יפס והפרגית...ואויי הצ'יפס עם הקטשופ..החולשה הכי גדולה שלי!!! ואני עם הקפה והדיאט קולה כי את הסלט והסרדינים כבר אכלתי בבית...
וכמה עוד אשנורר סיגריות?! עם הקופסאות הפסקתי.. ויש חודשים שאני לא מעשנת בכלל...אבל לאחרונה זה פשוט מתבקש! עוד איבוד שליטה!!!
ואני חוזרת הבייתה,מחליפה לבגדי הנוחות,מצחצחת שיניים כדי לא להכניס עוד משהו לפי חלילה ומוצאת את עצמי פה כותבת לכן,אתן שהכי תומכות והכי מקבלות והכי מבינות!!
ולכן אני רוצה להתחייב גם שיותר לא אשנורר ושלא אפול חלילה לאכילה מופרזת שמתאימה למצב רוח שכזה עם דיכאון החורף הזה.
שיהיה לנו המשך שבוע נעים
שלכן,מוריאל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כרגע השליטה היחידה היא באוכל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!