22/11/2011 09:07
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, תודה לך על הסיפור, מסתבר שהעולם מתחלק לשלושה: רזים אמיתיים, שמנמודים אמיתיים אבל במודעות ועשייה, ושמנמודים שאינם במודעות ואינם בעשייה. רזים אמיתיים אף פעם לא נהיה אבל יש לשאוף למצב של מודעות ועשייה, ואת עושה זאת בגדול!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 09:05
 tutit Posts: 2431
|
וואו קרולין....ממש הופתעתי הוא נראה רזה בלי מאמץ יתר חשבתי שממש אין לו מודעות.........כל הכבוד שרק נשכיל ללמוד ממנו ליישם את מה שכתוב.....ונגיע רחוק מאודדדדדדד המשך שבוע מוצלח ומקסים סוף סוף יש לי שעה פנויה אחרי חודשיים עמוסים מאוד.... ♥אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה קרולין. אכן הרבה אנשים רזים הם לא סתם רזים, הם שומרים על מה שנכנס לפה ולכן הם גם נראים כך. אין ספק שזה עוד תימוכין לכך שהשיטה של מירי היא השיטה המנצחת ואנחנו חלק ממנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 05:27
 dany Posts: 19819
|
ממש כך.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
אכן למעט בודדים גם הרזים שומרים,אין ניסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן למעט בודדים גם הרזים שומרים,אין ניסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 20:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אני קראתי את זה אתמול והיום מירי דיברה על כך בחוג.... באמת כל הכבוד!! תודה קרולין שהעלת זאת על הכתוב בפורום ערב נעים סיגל קרולין כתב:
אני מאד אוהבת את המוסף הזה ולומדת ממנו ה מ ו ן בכל התחומים. השבוע היתה כתבה על אסף אמדורסקי הרזה....ומה אתם חושבים... איך שהוא במודעות, אוכל נכון, מתאמן, שומר על עצמו וזה תמיד מ ר ג ש אותי לראות שלא כל הרזיםםםםםם באמת אוכלים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים וכמה שהם רוצים! ממש לא! רוב הרזים מאד מודעים למה נכנס להם לפה והם כל הזמן עם היד על הדופק....וכן, מבחינתי הם מהווים מודל לחיקוי חיובי. ואני מצטטת מתוך הכתבה: " אם אני עובר ליד שווארמה או פלאפל, אני מרשה לעצמי חצי מנה.... כשיש נפילת אנרגיה אני לוקח פרי.....אין אצלנו ממתקים בבית, אין משקאות מוגזים או פטל, רק מים , אני אוכל ירקות בשלל צבעים כל יום, מתחזק חלבונים בעזרת טונה, קוטג' וביצה ." ועוד ועוד והכי הכי עשה לי את זה ואני ושוב מצטטת: " אני מרכז את הפחמימות לצהריים כי אחר כך הגוף לא שורף את זה".... בקיצור...הבחור ממש ממש במ ו ד ע ו ת . בראבו!!!! שיהיה לכולנו המשך ערב נעים חמים ובשליטה. אוהבת קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 20:18
 ענת Posts: 3849
|
תודה קרולין....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:29
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה על זה בדיוק מירי דברה יום בין היתר בהרצאה ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:28
 EFF Posts: 6417
|
קראתי והתרשמתי כמוך...או כמו שמירי תמיד אומרת ״הרזים האלו....״
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:27
 קרולין Posts: 6651
|
אני מאד אוהבת את המוסף הזה ולומדת ממנו ה מ ו ן בכל התחומים. השבוע היתה כתבה על אסף אמדורסקי הרזה....ומה אתם חושבים... איך שהוא במודעות, אוכל נכון, מתאמן, שומר על עצמו וזה תמיד מ ר ג ש אותי לראות שלא כל הרזיםםםםםם באמת אוכלים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים וכמה שהם רוצים! ממש לא! רוב הרזים מאד מודעים למה נכנס להם לפה והם כל הזמן עם היד על הדופק....וכן, מבחינתי הם מהווים מודל לחיקוי חיובי. ואני מצטטת מתוך הכתבה: " אם אני עובר ליד שווארמה או פלאפל, אני מרשה לעצמי חצי מנה.... כשיש נפילת אנרגיה אני לוקח פרי.....אין אצלנו ממתקים בבית, אין משקאות מוגזים או פטל, רק מים , אני אוכל ירקות בשלל צבעים כל יום, מתחזק חלבונים בעזרת טונה, קוטג' וביצה ." ועוד ועוד והכי הכי עשה לי את זה ואני ושוב מצטטת: " אני מרכז את הפחמימות לצהריים כי אחר כך הגוף לא שורף את זה".... בקיצור...הבחור ממש ממש במ ו ד ע ו ת . בראבו!!!! שיהיה לכולנו המשך ערב נעים חמים ובשליטה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|