21/11/2011 20:26
 ענת Posts: 3849
|
לדרך המלך כל הכבוד ההתמדה משתלמת והשארי איתנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:27
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
אכן כך היתה הפתעה.... ציפיתי לעליה מהנפיחות והופתעתי לטובה.. רבקה כתב: סיגל את מדהימה, יש הפתעה ???? מה שצריך לרדת יורד עם נפיחות בלי נפיחות וגם זה יסתדר כל הכבוד מתגעגעת כבר למירי לא ראיתי אותה גם בשבוע שעבר והאמת היא חסרה לי מאוד עוד קצת ונקשיב גם להרצאה המרתקת סיגלי כל הכבוד ♥♥♥ סיגלי הנפיחות אולי מוסיפה נפח אך לא מוסיפה משקל,וראיה לכך ירדת חצי קילו {תנסי פעם לשקול חצי קילו שומן, לא תאמיני איזו כמות זו.אנחנו לא מעריכים נכון חצי קילוגרמים אך זו הירידה הטובה ביותר. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה נינוש גם אני קונה כל שבוע חצי... העיקר מגמת ירידה.... לגבי הרופא נחכה לתוצאות בדיקות הדם יהיה בסדר... לא דואגת )))) בהצלחה ברביעי... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:11
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל ונינוש יקרות שלי, ביחד בפורום.... נשיקות והמשך ערב נעים וחמים..... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:05
 נינוש Posts: 1442
|
כל הכבוד לך סיגל, חצי קילו כל שבוע זה מדהים, קונה את זה בעיניים עצומות. מקווה שאצל הרופא הכל טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:04
|
תודה קרולין... ערב נעים נשיקות והצלחה בשקילה ברביעי.... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:00
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, בראבו על החצי פחות!!!! על הנחישות וההשקעה בתהליךךךךךךך. את נ ה ד ר ת ! כל מילה שכתבת על מירי זה בול! אין עליה ואין לה מתחרים. נשיקות ,תרגישי טוב ורק בשורות טובות. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 17:09
|
אכן כך היתה הפתעה.... ציפיתי לעליה מהנפיחות והופתעתי לטובה.. רבקה כתב:
סיגל את מדהימה, יש הפתעה ???? מה שצריך לרדת יורד עם נפיחות בלי נפיחות וגם זה יסתדר כל הכבוד מתגעגעת כבר למירי לא ראיתי אותה גם בשבוע שעבר והאמת היא חסרה לי מאוד עוד קצת ונקשיב גם להרצאה המרתקת סיגלי כל הכבוד ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 16:21
|
סיגלי יקירתי תודה נילי♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 16:15
|
תודה נילי יקרה גם לך מגיעות ברכות ואיחולים על ירידה של קילו וחצי ממש מחוננת!!! גאה בך!! תמשיכי כך נשיקות סיגל 1103 כתב:
סיגלוש יקרה ראשית ברכות ומחמאות על חצי קילו פחות שינית נקווה שבדיקות הדם תהינה טובות נחזיק לך אצבעות שלישית בתאבון ובהנאה,מארוחת צהריים כל כך מגרה ומזמינה נשיקות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 16:12
|
סיגלוש יקרה ראשית ברכות ומחמאות על חצי קילו פחות שינית נקווה שבדיקות הדם תהינה טובות נחזיק לך אצבעות שלישית בתאבון ובהנאה,מארוחת צהריים כל כך מגרה ומזמינה נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:52
|
תודה שאפתנית אך טרם יודעת את התוצאות של הבדיקות מאמינה יום יומיים.... בדיקה של לחץ דם דופק וכו... יצא בסדר גמור תודה על ההתייחסות שאפתנית כתב:
איזה כייף לקרוא את הפוסטים שלך סיגל, כל הכבוד על הירידה היפה ובהחלט חצי קילו כל שבוע זה הדבר האולטימטיבי, הירידה הכי כייפית והכי בריאה לגוף. גם אני קונה ירידה כזו כל שבוע לא צריך יותר מזה. באשר לביקור אצל הרופא, אני שמחה שבדיקות הדם שלך טובות ואכן תמעיטי במלח כי גם הוא לא הכי בריא לנו. תהני מארוחת הצהריים ושהשבוע ימשיך להיות מוצלח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזה כייף לקרוא את הפוסטים שלך סיגל, כל הכבוד על הירידה היפה ובהחלט חצי קילו כל שבוע זה הדבר האולטימטיבי, הירידה הכי כייפית והכי בריאה לגוף. גם אני קונה ירידה כזו כל שבוע לא צריך יותר מזה. באשר לביקור אצל הרופא, אני שמחה שבדיקות הדם שלך טובות ואכן תמעיטי במלח כי גם הוא לא הכי בריא לנו. תהני מארוחת הצהריים ושהשבוע ימשיך להיות מוצלח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:50
|
שומרת אותה ל4 אחר הצהריים קלח תירס בלונדה.... כתב:
דרך המלך כתב: תודה בנות יקרות... עשיתי בדיקות דם נקווה לטוב... בבדיקה רגילה הכל תקין ... אין צורך להחליף את הכדורים אמר להפחית במלח.... לחכות לתשובות ולבוא לביקורת שבוע הבא.... ובהמשך להרצאה של מירי אני חייבת לומר שלפני למעלה משנתיים שגילו שיש לי דלקת פרקים ישר אמרו לי להפסיק לשתות דיאט וסוכרזית כי זה ממש לא בריא עבורי לפרקים.. ברור שהפסקתי מאז לתמיד....ובהחלט היה שינוי בגוף... למי שזוכר אותי בתחילת דרכי אצל מירי לא יכולתי ללכת בקושי זזתי גם מעודף משקל גם מכאבים וגם מתזונה לא נכונה ... היום בבית הספר של מירי ובשילוב התרופות אני ברוך השם עומדת על הרגליים ומתפקדת .. אז למי שעדיין שותה דיאט ממליצה בחום להפסיק עם זה ... אני שותה רק מים בלבד והדיאט לא חסר לי בכלל..... . בדרכי לאכול סלט ירקות גדול עם 2 קציצות הודו ברוטב עגבניות..... ולקנח בתה ירוק או נענע היה כייף לפגוש את פרלמנט יום שני היום ולהתעדכן להחמיא ולקבל מחמאות .... יקרות שלי תודה ענקית על הכל... המשך יום נפלא סיגל בתיאבון סיגלי! אבל מה עם פחמימה של הצהריים??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דרך המלך כתב:
תודה בנות יקרות... עשיתי בדיקות דם נקווה לטוב... בבדיקה רגילה הכל תקין ... אין צורך להחליף את הכדורים אמר להפחית במלח.... לחכות לתשובות ולבוא לביקורת שבוע הבא.... ובהמשך להרצאה של מירי אני חייבת לומר שלפני למעלה משנתיים שגילו שיש לי דלקת פרקים ישר אמרו לי להפסיק לשתות דיאט וסוכרזית כי זה ממש לא בריא עבורי לפרקים.. ברור שהפסקתי מאז לתמיד....ובהחלט היה שינוי בגוף... למי שזוכר אותי בתחילת דרכי אצל מירי לא יכולתי ללכת בקושי זזתי גם מעודף משקל גם מכאבים וגם מתזונה לא נכונה ... היום בבית הספר של מירי ובשילוב התרופות אני ברוך השם עומדת על הרגליים ומתפקדת .. אז למי שעדיין שותה דיאט ממליצה בחום להפסיק עם זה ... אני שותה רק מים בלבד והדיאט לא חסר לי בכלל..... . בדרכי לאכול סלט ירקות גדול עם 2 קציצות הודו ברוטב עגבניות..... ולקנח בתה ירוק או נענע היה כייף לפגוש את פרלמנט יום שני היום ולהתעדכן להחמיא ולקבל מחמאות .... יקרות שלי תודה ענקית על הכל... המשך יום נפלא סיגל
בתיאבון סיגלי! אבל מה עם פחמימה של הצהריים??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:31
|
תודה בנות יקרות... עשיתי בדיקות דם נקווה לטוב... בבדיקה רגילה הכל תקין ... אין צורך להחליף את הכדורים אמר להפחית במלח.... לחכות לתשובות ולבוא לביקורת שבוע הבא.... ובהמשך להרצאה של מירי אני חייבת לומר שלפני למעלה משנתיים שגילו שיש לי דלקת פרקים ישר אמרו לי להפסיק לשתות דיאט וסוכרזית כי זה ממש לא בריא עבורי לפרקים.. ברור שהפסקתי מאז לתמיד....ובהחלט היה שינוי בגוף... למי שזוכר אותי בתחילת דרכי אצל מירי לא יכולתי ללכת בקושי זזתי גם מעודף משקל גם מכאבים וגם מתזונה לא נכונה ... היום בבית הספר של מירי ובשילוב התרופות אני ברוך השם עומדת על הרגליים ומתפקדת .. אז למי שעדיין שותה דיאט ממליצה בחום להפסיק עם זה ... אני שותה רק מים בלבד והדיאט לא חסר לי בכלל..... . בדרכי לאכול סלט ירקות גדול עם 2 קציצות הודו ברוטב עגבניות..... ולקנח בתה ירוק או נענע היה כייף לפגוש את פרלמנט יום שני היום ולהתעדכן להחמיא ולקבל מחמאות .... יקרות שלי תודה ענקית על הכל... המשך יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:13
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבוע טוב סיגלי!! רואים שרזית ואת נראת מעולה למרות שאת מרגישה נפוחה! כל הכבוד על הירידה ממשיכים לעוד שבוע של עשייה... ולגביי ההרצאות אין על מירי בעולםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:10
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
תודה סמויה יקרה יגיעו גם בשורות מנילי מפתח סול יולי ובלונדה ואייריס.... ניתן להם להשוויץ... שנמשיך ככה גם לשבוע הבא... היתה הרצאה סוף ...... יום טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:10
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
חברים יקרים מי שלא מגיע להרצאות ולמעמד השקילה פשוט מפסיד!!!!! מירי יקרה היתה הרצאה מדהימה ואמיתית וכל כך נכונה כולנו שקרנים קטנים גדולים שזה קשור באוכל... כל יום לומדים אצלך דברים חדשים ותובנות חדשות... אין אין על ההרצאות שלך ושוב אומר גאה להיות חניכה שלך כייף לי מאוד בחוגים וחיה לי משני לשני  את נראית היום מליון דולר !!!!! חברים יקרים ירדתי חצי קילו וקונה כל שבוע חצי קילו.... כרגע בתור אצל הרופא מחכה לתורי.. היו ירידות יפות היום שוב בבית רוזן נשיקות ליורדות ולשומרות כל הכבוד לנו!!!! שיהיה יום מקסים לכולם נשיקות סיגל כל הכבוד יקירה, שתהיינה בשורות טובות אצל הרופא תעדכני אותנו נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 12:36
 רבקה Posts: 8411
|
סיגל את מדהימה, יש הפתעה ???? מה שצריך לרדת יורד עם נפיחות בלי נפיחות וגם זה יסתדר כל הכבוד מתגעגעת כבר למירי לא ראיתי אותה גם בשבוע שעבר והאמת היא חסרה לי מאוד עוד קצת ונקשיב גם להרצאה המרתקת סיגלי כל הכבוד ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|