21/11/2011 19:38
 EFF Posts: 6417
|
הי לילך....קודם כל השיטה: אינני חושבת שיש מישהו שהשיטה הזו לא מתאימה לו, חוץ ,כמובן, מכאלו שמסיבות בריאותיות חייבים לאכול פחמימה בערב...הכל עניין של הכנסת השיטה לשיגרה ולהרגל היומי.נכון - זה לא קורה מהיום להיום וצריך לתת זמן ואורך רוח להכניס את עצמך ל״מוד״ של השיטה. נסי להשאיר לך פחמימות פנויות לאכילה לפני הערב, כך שתוכלי לאכול ,למשל, סנדויץ טעים ומשביע לפני השעה 5, עם משקה חם, שיכניס אותך שבעה לתוך הערב. אם כל אלו שהיו אצל מירי במשך שנים, והתרגלו לשיטות אחרות מצליחים לישם את השיטה הזו. - אין לי בכלל ספק שזה יבוא גם אצלך...
בהצלחה רבה!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 19:09
 קרולין Posts: 6651
|
לילך יקרה, אכן לא קל לנו וזה באמת ת ה ל י ך שלמרות שאנחנו עוברים אותו ביחד עדיין הוא מאד מאד אישי, אינטימי ופרטי וזה לוקח זמןןןןןןן. אני מאד ממליצה להכנס לשיטה היא פשוט עובדת ובגדול, בהתחלה לא קל לקבל אותה ,לא קל להכנס אליה אבללללללללללל שווה להשתדל ולנסות - היא עובדת ורואים בה יופי של תוצאות בכלל מירי בלקין, המסגרת, השיטה הכל ביחד זה דרך חיים לכל החיים. שיהיה לך ב ה צ ל ח ה רבה וכולנו כאן תמיד בשבילך בתמיכה ועידוד. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:32
 הסמויה Posts: 2467
|
לא קלה היא לא קלה דרכינו...האמת...משל לא קלה אבל אפשרית ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 13:18
 רבקה Posts: 8411
|
לילך יקרה את מכירה את "כוחו של הרגל" תאמיני לי הוא נרכש לאט לאט ובטוח כשתתרגלי לבלי פחמימות מחמש תיוכחי שאין בולמוסים ובכלל לא רעבים תני לזמן לעשות את שלו וכמון הקפדה והתמדה מצטרפים להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 06:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לילך, אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב הבוקר אחרי שקראת את הפוסטים של הבנות. אל תרימי ידיים, אני אומרת לך מנסיון של דיאטות רבות ואחרות שהשיטה של מירי היא הכי טובה ומתאימה לשינוי אורח חיים, זה לא בזבנק וגמרנו אלא זה בעבודה על הראש, על החשיבה שלנו כי הרי משם מתחילה כל האכילה ולא באמת מרעב. אצל מירי תלמדי עם הזמן לזהות תחושות רעב, להבין מתי זה בא מהעיניים הגדולות שלנו ומתי באמת אנחנו זקוקות לאוכל. איך להתמודד עם מתוקים, איך להתמודד בארועים ועוד ועוד. אני מבקשת שתתני הזדמנות לעצמך, אם את באמת מעוניינת לרדת במשקל ולשמור עליו לטווח ארוך אז זה המקום והטיפול בשמנמודים כמונו מצריך המון סבלנות וזמן. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 05:43
 dany Posts: 19819
|
וגם אם לא קל לא לוותר כי בסופו של דבר ההצלחה ותוצאה הן נפלאות.
אקורדיאון כתב:
כבר השיבו לך הבנות ונתנו לך מנסיון טיפים מועילים. אכן את בתחילת התהליך ומשנה הרגלי אכילה,מהר מאוד תלמדי מה משביע אותך וכמה ניתן לאכול ללא פחמימות מחמש ולהיות שבעים. המון בהצלחה.לא להרים ידיים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 05:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כבר השיבו לך הבנות ונתנו לך מנסיון טיפים מועילים. אכן את בתחילת התהליך ומשנה הרגלי אכילה,מהר מאוד תלמדי מה משביע אותך וכמה ניתן לאכול ללא פחמימות מחמש ולהיות שבעים. המון בהצלחה.לא להרים ידיים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 00:43
 אשירה Posts: 4292
|
לילך יקרה, לא תמיד קל לוותר על פחמימות בערב אבל דווקא בגלל זה זאת השיטה המנצחת. כי פחמימה זה חבר מביא חבר וזה פותח לנו תיאבון וכשתחילים לא תמיד יודעים מתי לעצור, לעומת זאת בשיטת בלי פחמימות מחמש התיאבון לא נפתח וכשמתרגלים יש גם תוצאות. בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 22:02
 יולי Posts: 754
|
היי לילך, לוקח קצת זמן להתרגל לשיטה ולהפנים כי חשוב לא לוותר והאמת שהשיטה לא כ"כ קשה ברגע שמתרגלים אליה. יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:59
 לילך Posts: 13
|
כאלה מדהימות אתן באמת...הלכתי לקניות עכשיו חזרתי עם גמבות אדומות וטריות, קוואקר, יוגורט וגבינה... אהה וביצים. כן אני לגמרי מסכימה שהכי קל זה לוותר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:37
 אייריס Posts: 3744
|
כדברי מירי מורתנו לא להגיד קשה, תגידי לא קל לי ותמשיכי הלאה. מה שאני עושה משתדלת לאכול בתוך הפלפל האדום דברים חמים כמו ביצה קשה עם פסטו/גבינה בולגרית/צפתית פטריות חמות/קבבים חמים או חביתה ופטריות חמות וטעימות תנסי לגוון לך מכל המתכונים שמירי נותנת
באהבה אני בטוחה שתמצאי המון מה לאכול, פשוט צריך להתחבר ולהפנים וכמובן לשתות תה חם וטעים ביום קר והכל נראה נהדר. המשיכי הלאה לא לוותר כי לעלות הדרך קלה אבל לרדת הדרך קשה אז השמרי ושמרי, בהצלחה יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לילך יקרה, כמו שחברות הפורום אמרו לך יש המון אפשרויות למאכלים בערב כולל פשטידות ללא קמח, גבינות, סלטים ועוד. זה עיניין של הרגל בטוחה שתצליחי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
תקלה בנייד מצטערת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:23
|
ברור שהשיטה מתאימה לך.זאת שיטה מנצחת והסוד להצלחה זה סבלנות התמדה והכל יהיה בסדר. אל תרימי ידיים ותגידי נואש.. את עדיין רעבה תחתכי ירקות ותאכלי.. גבינה קוטג לא חסרים דברים לאכול אחרי חמש שהם לא פחמימות תאכלי ביצה קשההיא תסתום אותו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:22
|
ברור שהשיטה מתאימה לך.זאת שיטה מנצחת והסוד להצלחה זה סבלנות התמדה והכל יהיה בסדר. אל תרימי ידיים ותגידי נואש.. את עדיין רעבה תחתכי ירקות ותאכלי.. גבינה קוטג לא חסרים דברים לאכול אחרי חמש שהם לא פחמימות תאכלי ביצה קשההיא תסתום אותו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:22
|
ברור שהשיטה מתאימה לך.זאת שיטה מנצחת והסוד להצלחה זה סבלנות התמדה והכל יהיה בסדר. אל תרימי ידיים ותגידי נואש.. את עדיין רעבה תחתכי ירקות ותאכלי.. גבינה קוטג לא חסרים דברים לאכול אחרי חמש שהם לא פחמימות תאכלי ביצה קשההיא תסתום או
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:21
|
ברור שהשיטה מתאימה לך.זאת שיטה מנצחת והסוד להצלחה זה סבלנות התמדה והכל יהיה בסדר. אל תרימי ידיים ותגידי נואש.. את עדיין רעבה תחתכי ירקות ותאכלי.. גבינה קוטג לא חסרים דברים לאכול אחרי חמש שהם לא פחמימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לילך יקרה, אני עם מירי לא חודש.. אני עם מירי כבר יות מ- 40 חודשים וגם לי קשה!!! השיטה היא בשבילנו יקירתי.. רק מה שלא בשבילנו זה ההתאמצות, זה לגבות את ההחלטה שלנו במעשים, זה להביא לידי ביצוע את תחושת האי-שביעות רצון העצמית שיש לנו מול המראה/בקניות בגדים/בדייט/בחגים/בעבודה חדשה/סתם כשצפוף איפשהו...
כי נורא קל להגיד שאנחנו רוצות לרזות והפעם על אמת אבל הרבה יותר קשה להגיד לא לאוכל.. ולא רק לדברים שווים ומיוחדים וכאלה ששווים את הנפילה... גם סתם פחמימות ריקות.. הכל טוב לנו בשמנמדות שלנו.
יקירתי גם לי קשה מאוד.. אבל זה לא בגלל השיטה ולא בגלל העונה ולא בגלל כלום - קשה לי רק כי אני איפשהו בפנים שמתי מחסום ועוד לא הבנתי באיזה גזרה ואיך אני מנטרלת אותו. אני מציעה לך לשלוח חיל סיירים ולהבין איפה המחסום שלך...
המון בהצלחה שיהיה, חזקי ואמצי. edited by מיכל שרון on 11/20/2011
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:20
 1103 Posts: 5022
|
לילך יקרה אם היה קל לא היינו נשארים כל כך הרבה שנים עם מירי.{אני נמצאת כאן מתחילת דרכה כעצמאית} השיטה מתאימה לכל אחד ואחת,לאט לאט תתרגלי לשנות הרגלים.אם לאחר ארוחת הערב,עדיין את מרגישהתחושת רעב בשעות מאוחרות יותר,קחי פלפל אדום,תחלקי ל4-ובכל רבע תשחמי ממרח אחר, כמו סתט טונה,קוטג",אבוקדו וכו" כיד הדמיון הטובה.אפשרות נוספת,פרוסות צנון על גביהן ממרחים שונים, ליד התרכובת הזאת,תה צמחים מתוק וטעים אני מבטיחה לך שלא תרגישי תחושת רעב. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:08
 לילך Posts: 13
|
היי, אני לילך, אחרי חודש באינטרנט נרשמתי אצל מירי בלוינסקי בימי שלישי. היה לי כיף גדול, אחלה קבוצה וכמובן מדריכה שיכולה לשים בכיס הקטן כל סטנדאפיסט ברמה הכי גבוהה... התחלתי בשיא המוטיבציה ובאמת הייתי נחושה... אני חושבת שמה שמתקיל אותי זה הקושי בקור הזה בערב והחשכה המוקדמת... קשה לי בלי פחמימות מ 5...קשההה ואכלתי מרק ירקות שאמור להשביע אותי אבל עדיין תחושת הריק הזה בבטן כואבת לי! לא יודעת מה לעשות ואולי זה לא בשבילי השיטה הזאת?
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|